phrygia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hojgeldinis iyiki geldinis bende yeni geldm ama kaynashijas hepberaber eki eki eki (= Alıntıla
Platon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hoşgeldin :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hojgelmijsen[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hoşgeldin tatlım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
phrygia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ihihi (= hojbulmujummmm iiki gelmijmiim akfaryum perim? Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lanet olsun yine birisini patili yaptım ben =p tekrar hosgeldin sevgilim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldin de azicik daha anlayabilecegimiz gibi yazarsan daha cabuk ısınabiliriz sana[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 08 Kasım 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Alıntıla
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 %100 kız bu vatandaş...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 welcome,kalp verin abilere ablalara.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: dory, 08 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: hoşgeldin de azicik saha anlayabilecegimiz gibi yazarsan daha cabuk ısınabiliriz sana +1 İçmişsin gibi duruyo yazılar :D[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hoş geldin...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Alıntıla
phrygia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eheheh tamam dikkat ederim düzgün yazmaya.[signature][hline]ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier mi oromardi lisse-miruvòreva andùne pella, vardo tellumar nu luini yassen tintilar i eleni òmarya airetàri-lìrien. Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kısdırmayın vala döver =p[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
phrygia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoshbuldum..yok döwmem yaf banene.[signature][hline]ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier mi oromardi lisse-miruvòreva andùne pella, vardo tellumar nu luini yassen tintilar i eleni òmarya airetàri-lìrien. Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hosgeldin[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet sadece beni dövüyor zaten sisi ellemes ps: muck tatlım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 c leri yazıolardı en son j ile şimdi ş lerde çıktı.. hoşgeldin diyim bari[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Alıntıla
phrygia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende j yaziodm tepki geldi dikkat edijez burda artk.[signature][hline]ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier mi oromardi lisse-miruvòreva andùne pella, vardo tellumar nu luini yassen tintilar i eleni òmarya airetàri-lìrien. Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 mayhemin kız arkadası mısın sen?[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.