SteelBB Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Okumadığıma ikinci kez pişmanım... Allah'a şükürler olsun çok çok rahatım. cuma günü yemin törenimiz vardı onu hayırlısıyla atlattık... Eğer torpil yaptırıcaksanız torpiliniz sağlamsa yaptırın yoksa geri teper. uyarmadan geçmim dedim. ve albay tanıdğınız olmasındansa üst devre bir erbaş tanıdığınız olsun daha rahat edersiniz... Kütahyaya bi düştüm bi baktım en üst devre benim okl arkadaşım işi öyle bi abarttıkki akşamları depoda votka bile içiyoruz :) akşamlar pide döner vs vs vs... umarım herkez benim kadar rahat askerlik yapar. Askerde olan biri olarak size 1-2 öğüt verebilirim sanırım :P 1. birşeyi bilseniz bile sakın atlamayın size yazık olur. 2.eğer bodyniz kaçıcaksa hemen komutana söyleyin yoksa hiç şansınız kalmaz. 3.ciddi anlamda hiç birşeyi kafanıza takmayın. 4.öyle tipler varki bunlar insanmı diceksiniz onlara karşı dikkatli olun. ( cidden inanamıcaksınız öyle tipler varki hala şoktayım ) 5.Erbaşlara sakın borç vermeyin. 6.palaskanızı kepinizi terliğinizi botunuzu çok iyi bakın birde şarjörünüze en çok bunlar çalınır. 7.malzemeniz çalınırsa çalındı demeyin yer değiştirdi diyin yoksa kızıyor komutanlar. 8.iştimalar hariç heryerden kaçabilirsiniz. (ben eğer ordanda kaçarsam beni eve gödericekler. git askerliğini evde yap diye:) ) 9.Askerde en zor gün ilk geldiniz gündür. 10.sivil hayatı unutun. 11.çok az eşya alın yanınıza. Sadece iç çamaşırı çorap krem traş bıçağı bere ve boyunluk alın. (herşey yeşil olucak tabi ^^ ) alın gerisini askeriye veriyor. 12.kaliteli sivillerinizi giyipte askere gelmeyin sivilleri depoya koyduğunuzda büyük ihtimal yok olur. 13.sigara stoğunuzu ii yapın... 14.eğer mesleğiniz varsa bonservislerinizi alın sertifikalarınızı falan ve ehliyetinizi ama şöför olmanızı önermem... 15. ehliyetinizi vermeyin. (sırada sorarlar ehliyeti olanlar versin diye) sivil hayatta kimlik olarak kullana bilirsiniz. yoksa dışarı çıktığınızda askeri cüzdanınzla hiç birşey yapamassınız... 16. askeriyeden kilit almayın hepsi birbirini açıyor dışardan getirin liktlerinizi... Daha çok var ama en önemlileri bunlar... sıkılmadan okuduysanız emin olun işinize yarıcak bu yazdıklarım ;) Herkez kendine ii baksın. paticiğe yazmayı çok özlemişim o yüzden böyle uzun uzun yazdım :)[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 en az 6 senem var ama burdan daha çoook şey öğrenecem :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eywallah hayırlı askerlikler dilerim. ne yazık ki vatan borcu kavramı askere gidince kayboluyor yok oyle bişey.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 1 yıla kadar askerim ;) İyi oldu bu hatırlatmaların. Sağol. Senin gibi askerlik yapmak nasip olsun bize de :)[signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Ultima Online RunUO Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hehe umarım herkeze nasip olur ^^ öyle bi beyninizi yıkamaya çalışıyorlarki off yani ^^ tamamen asker piskolojisine girmeyin rahat olursunuz yoksa agresif herkezle kavga eden biri olup çıkıyorsunuz ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dayak war mı usta harbiden?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Asker çocukları var burda aman dikkat :p (misal ben :) ). yok yok işallah ileride bende öyle bir askerlik yaparım ya hiç çekilmiyor diğer türlü...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sadece siz takmayin onlar taksin...bu arada ben tammaini okumadim..ama bır ıkıde ben yazim 1.hic bir kız veya herhangi bir özel insan arkanizda bırakmayın bırakıyorsanız saglam birisi olsun(Dip not:suana kadar 2 tane arkadaşım nişanlısından ayrıldı bu insaların hepsi ben onsuz yaşayam deyıp de kendısinı yerden yere vurup askerliginin bitmesine 40 gun kala izne gıden insanlar Ve Bu Arada en buyuk denetleme oncesi Nato denetlemsi..) kimse için uzulmeye degmez.. 2.şafak saymayin derim.. 3.sigara için arkadaşlıklar kuracaksınız ve bence uzak durun derim yarın sende olur onda olmaz vermezsın problem.. 4.yer degiştirmede şarjor calmak got ister biraz..ama deirm ki bir tarafina iz briakın ama sakın Rutbelı ıtler gormesın Askeri Mala zarar verdiigniz için ceza alırsınız.. 5. traj bicagida almayin içerden alin kapıda elinizden alabilirler.. 6.Her Boku Yapin ama once bir kendiniz mekani taniyin bireyleri tanımaya calişin ondan soran ne yaparsanız yapin ama sakın Mimlenmeyin heleki ilk gunlerde Göze Batmayin.. 7.Cep Telefonu Falan sim kart Sokmaya Calişmayin İlk gunlerde..Sokarsaniz Sim kart Sokun ama onuda yakaniza bir tarafına saklayın helekı ilk gunlerde vay ben bunu soktum sunu getırıdm dıye kımseyle sohbet anında anlatmayın ipnede yokdur cekemez gider askere yada rutbeliye soelr sonra senin içinde patlar.. 8.bir insana bir defa borc verin ondan sonra adama bakın bakalım ne kadar surede geri getircek eger dedigi surede verırse bidaha deneyin eger vermezse silin o adami gıtsın sadece aranizda şöle bir diyalog gecsin: X Er:Selam Y Y Er:Selam X bundan oteye goturmeyın ve böle insanlara karşı direk tavrınızı koyun fazla muhatap olmayin deirm.. [Bu mesaj ameros tarafından 25 Aralık 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 good :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 okudum benimsedim :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 saolasın abi önemli noktalarda çoğu.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 En önemli nokta ne yapın edin 4 yıllık bir ünv. bitirmeye bakın, kısa donem olarak beş buçuk ayda kurtulun. tabi benim gibi şanslıysanız denetleme zamanına denk gelip beş buçuk ay ızdırap çekme şansınızda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya benim bi arkadaşım askere gitti orda ona baya bi takışlar işte ne diye dik durmuyosun lan die böle dövmüşler bunu çocuk en sonunda hastanelik oldu dayak yemekten :( askerde işin ne demiş profesyonel oyuncuum diince bu ne biçim iş lan falan demiş :( bide öyle dövmüş :( [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 11:01 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ameross rütbeli it senin babandır,doğru düzgün konusmayı öğren öyle yaz patiye mesaj itoğlu it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @ameros: o rütbeli it dediklerin olmasa askeriyede senin gibi konuşanlar adam olmazdıki o rütbeli itler bile seni adam edememiş baksana! Çok dayak yedin galiba askerde? ama bence az yemişsinki bir değişiklik olmamış sende.Orduda herkez görevini yerine getirmemiş olsaydı o rütbeli insanlar olmamış olsaydı sen bu ülkede böyle yaşardın emin ol bu tür konuşmalar yapardın kesin,kendi dilindede konuşurdun kafanda çuvalla iyi gelirdi o sana.Ağzından çıkanı önce kulagın duysun sonra gözün görsün senin bu türlü rahat olmanı sağlayan o kişilerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dayakla adam etme mantığı hayvanlarda işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Rutbeli itlerde kalmistik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tamam bizde farklı bişi sölemedik,dayakla hayvanlar eğitilir,yukardaki ite dayaktan baska eğitim yolu bulunamamış askerde ve it gibi davranılmıs genede insanlıga yaklastırılamamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaa kardeşim baban hangi akraban rutbeli? it diyince neden böle heycan yaptın onu anlamadım evet rutbeli itler var.it lafını hakedenler var.da sen nie üzüldün böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ok genelleme yapmayın artık....mesela bnm arkımın üstündeki kişi itin tekiydi...onu söleyebilirim..ama arkın babası değil...bu kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Görevini en iyi yapanda var yapmayanda, Madem cok övüyorsunuz bu rütbelileri, adamlar para icin ülkesini satıyor ve bu erleri kullanıyor gecen yılmıydı haberlerde cıktı subay erleri topladı hazine avina cıktı ne bu ? görev aşkı mı ahajkfld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ben bunları teker teker bi yerlere yazıyim. 3-5 sene(Eğer okul böle giderse uzuun bi süre) sonra işime yarayacak gibiler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 daha 18imdeyim onumde ins uzuuun bir üni hayatı war ama guzel bilgiler saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sayım devam ediyor bugünü yani osmaniye yi de atlattık hım yoksa düzce miydi? hımmm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 g3 güzel silahtır bir de söyleyeyim ben seviyorum kendimin kini oyuncak gibi gelsede şakası yoktur bu meretin ama artık parçam oldu taşıya taşıya rahat bir zamanımda izlenimlerimi yazarım p.çvş mexinth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar