erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadaşlar bugün hiç böle topic gelmedi diye ben sorun olduunu anladım.bende launcherdan denersem update doluo fakat starta bastıktan sonra hs doduktan sonra hatasını verio cannot falan filan.direk girmeyi deniincede yine aynı hata.bugün kimse böle bi topic açmadı.siz gireibliomusunuz?[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 a1 deym:horace:[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende nie böle o zaman ya üff hep cannot connect update server hatası verio:([signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: erayyirik, 25 Aralık 2005 11:24 tarihinde demiş ki: bende nie böle o zaman ya üff hep cannot connect update server hatası verio:( Modemi aç kapat düzelir.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 saol[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: BlackBox1, 25 Aralık 2005 11:43 tarihinde demiş ki: said: erayyirik, 25 Aralık 2005 11:24 tarihinde demiş ki: bende nie böle o zaman ya üff hep cannot connect update server hatası verio:( Modemi aç kapat düzelir. olmadı aga denedim olmadı:( napcam ya haftasonumda bölemi bitcek:D[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 disari cik[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 üff ciddi olun ya oyunu nası çalıştırcam[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 herkez de yok o sorun bende oyundayım ares olsun farketmez :D[signature][hline]Nick :TurkishSex CLass :KasarHood Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sinemaya git organize işler çok güsel :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :D neyse zaten oyunu yeniden yükledim yine olmadı her açışta güvenlik duvarını açıodum bu sefer güvenlik duvarı kapalı kalsın dedim oldu:D ne iş?[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Banada oluyordu hackshield bazı Programları hack programı olarak algılıyor girmene izin vermiyordu... Sildim şüpelendiklerimi KOxp KOspa izin veriyor bu hackshield Yusörv'e İzin vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yusörv ne ya ne dion baştan yükledim oladu.zaten kısa günün karı güsel bi apos partyye girdim[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kac kez buna benzer topic acildi ve kac kez yanitladim hatirlamiyorum ama yazayim tekrar yine de.. /ipconfig flushdns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dün bendede oldu aynısı modemi aç kapa yada bilg. yeniden başlat. ben bilg yeniden başlatınca düzelmişti[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: WackY_, 25 Aralık 2005 14:24 tarihinde demiş ki: dün bendede oldu aynısı modemi aç kapa yada bilg. yeniden başlat. ben bilg yeniden başlatınca düzelmişti yahu yazdik ya yukarida. ne gerek var ac kapaya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: MetalStyl3, 25 Aralık 2005 12:03 tarihinde demiş ki: sinemaya git organize işler çok güsel :D kahraman civciv mi ne var :D ona git çok güsel :D[signature][hline]CCSakura back ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar