Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Yabanci cok kisinin oynadigi bi pvp shardi varmi Istedigin skiller gm oalrak basliyacaksin kasma olmuyacak sadece pvp felan boyle bir shard varmi. ama yabanci olmak zorunda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 nedir bu yabancı sevdası napcaksın yabancıları annamadım gitti ama bi tane site vardı game200 mudur nedir unuttum web adresini yada www.sphereserver.com dan listelere bak istedigin dilde bir suru serv listelenecektir..[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: redpaladin, 20 August 2003 16:45 tarihinde demiş ki: nedir bu yabancı sevdası napcaksın yabancıları annamadım gitti ama bi tane site vardı game200 mudur nedir unuttum web adresini yada www.sphereserver.com dan listelere bak istedigin dilde bir suru serv listelenecektir..[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 [hedere /bag] konusma ne o yabanci sevdasi felan hollandadan oynuyoruz turk serverleri cok lagli oluyor en az 400 ping aliyorum. yoksa istemezmiyim kendi insanimla oyun oynamak [Bu mesaj Baggio tarafından 20 August 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volki Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 adam doğru söylüyo valla.demek hollandanın kablosu kötü. azuhahah[hline]Lamerleri anlamak için Lamer gibi düşünmek gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: volki, 21 August 2003 01:58 tarihinde demiş ki: adam doğru söylüyo valla.demek hollandanın kablosu kötü. azuhahah[hline]Lamerleri anlamak için Lamer gibi düşünmek gerekir... kotu degil, tr ile uydu uzakligindan dolayi yava$liyor.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar