Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüm bi yıl boyunca bitirilenler...

eternal_journey

Öne çıkan mesajlar

bi yıl boyunca...hımm tam bu zmnlarda hayatımda bi çok şey çok hızlı bi şekilde deişti..bi yıl boyunca hep kafam çok karışık gezdim...çok fazla oyun izlediğim bi yıl oldu..ders notlarım feci düştü!!..kafa mı, zeka mı, ruh mu, tip mi...derken anladım ki hepsi bi arada olmuo...bu sene...bu sene bitsin artık ya. sinirim bozuldu bu sene:D
kalp kırdım...kalbim de kırıldı..bölle acaip bi döngüde gelişti yaşam. yaz da gzldi...he 2005 başlarında çok zayıftım bu sene kilo aldım:D
bölle...=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

aa bu yıl bitti mi ya yeni alışmıştım :-)

Öss yi bittirdim
Antalya da krallar gibi tatil yaptım
kilo vermedim ama olsun yineden 2 kız arkadaş 2 tane ise potansiyel kız arkadaş bittirdim
ehliyet aldım tabii
bir sürü kitap bittirdim ah Marmara iktisat sende beni bittirdin

[Bu mesaj Goarth tarafından 25 Aralık 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için çok kötüydü açıkçası..
şimdi nedenlerini yazıpta tekrar içime gömülmek istemiyorum..
Ama elimde bir şans olsa Ağustos ayına geri dönerdim ve şimdi her şey çok farklı olurdu...
Neden diye sormayın :([signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Sosyal ağlarda paylaş

geffen, +1

baslari rezaletti benim icinde hatirladim da simdi..Lanet bir izmir maceram oldu oldukca küfür ettigim.. daha sonralar onun psikolojisinden siyrilip duzeldim falan.ama yila kötü basladim denebilir..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tazfiona, 25 Aralık 2005 09:17 tarihinde demiş ki:
said:
fiona, 24 Aralık 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
bi erkek arkadaşı terkettim ve yenisine başladım..
çok iyi bi insan tanıdım..
değişik bi yıldı başarılar fazlaydı

ne güsel

bundan sonra gelısen konusmları merak edıyorum :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...

Kojiroh, 25 Aralık 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
SAMUYAR BASKINI
ESKİ SAMUYARLAR GERİ DÖNDÜ, SAVULUN LAN NİNCALAR
Sosyal ağlarda paylaş

bir sene daha bitirdim. interrail yaptım ağustos ayında inanılmaz keyif aldım ve interrailde bir kızla ilişkiye başladım öncekini bitirdim. sergilediğimiz tiyatro oyununu bitirdim. başkalarına iyilik yapmaya çalışarak yaşamayı bitirdim. delf i bitirdim. birkaç tane konser ve tiyatro bitirdim. bazı insanlarla arkadaşlığımı bitirdim. kendimi yiyorum bitmedi...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...