Quatzal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ;)[signature][hline]Love can be as cold as grave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bi yıl boyunca...hımm tam bu zmnlarda hayatımda bi çok şey çok hızlı bi şekilde deişti..bi yıl boyunca hep kafam çok karışık gezdim...çok fazla oyun izlediğim bi yıl oldu..ders notlarım feci düştü!!..kafa mı, zeka mı, ruh mu, tip mi...derken anladım ki hepsi bi arada olmuo...bu sene...bu sene bitsin artık ya. sinirim bozuldu bu sene:D kalp kırdım...kalbim de kırıldı..bölle acaip bi döngüde gelişti yaşam. yaz da gzldi...he 2005 başlarında çok zayıftım bu sene kilo aldım:D bölle...=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 mauww tebrikler..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 2005 çok kısa geldi bana sizede öyle mi[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 saol MyDyingBride...saol..=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @mauww; harbiden 1 yil boyunca ne yaptiklarini yazmissin ben bu sabah ne yedigimi hatirlamiorum =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hayatımı[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İlk kez ailemden ayrı bir yıl geçirdim... Çok kotu bir yıl idi. Annesini arar ;([signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sigara yedi bitirdi beni ulan! bıraksam mı acaba.. nese salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayatımın en karışık ve stressli yıllarından biriydi, silicem 2005 i beynimden kesinlikle..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 MyDyingBride..bu daa bi şe diil valla...dörtte birini yazdım:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Unutmuşum, bir de ehliyet aldım. ehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aa bu yıl bitti mi ya yeni alışmıştım :-) Öss yi bittirdim Antalya da krallar gibi tatil yaptım kilo vermedim ama olsun yineden 2 kız arkadaş 2 tane ise potansiyel kız arkadaş bittirdim ehliyet aldım tabii bir sürü kitap bittirdim ah Marmara iktisat sende beni bittirdin [Bu mesaj Goarth tarafından 25 Aralık 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Benim için çok kötüydü açıkçası.. şimdi nedenlerini yazıpta tekrar içime gömülmek istemiyorum.. Ama elimde bir şans olsa Ağustos ayına geri dönerdim ve şimdi her şey çok farklı olurdu... Neden diye sormayın :([signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yılın son 3 ayı iyiydi.. başlarını bok götürdü.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 geffen, +1 baslari rezaletti benim icinde hatirladim da simdi..Lanet bir izmir maceram oldu oldukca küfür ettigim.. daha sonralar onun psikolojisinden siyrilip duzeldim falan.ama yila kötü basladim denebilir..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: fiona, 24 Aralık 2005 21:47 tarihinde demiş ki: bi erkek arkadaşı terkettim ve yenisine başladım.. çok iyi bi insan tanıdım.. değişik bi yıldı başarılar fazlaydı ne güsel[signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
classgirl Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 2 yıldır kurtulmak istediim insandan kurtuldum.abim saolsun yaa iletişimi kopardı görüşemiyoruz off çok üsüldüm :)[signature][hline]belki üstümüzden bir kuş geçer kanadından bir tüy düşer iner döne döne gökyüzünden hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: tazfiona, 25 Aralık 2005 09:17 tarihinde demiş ki: said: fiona, 24 Aralık 2005 21:47 tarihinde demiş ki: bi erkek arkadaşı terkettim ve yenisine başladım.. çok iyi bi insan tanıdım.. değişik bi yıldı başarılar fazlaydı ne güsel bundan sonra gelısen konusmları merak edıyorum :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Kojiroh, 25 Aralık 2005 00:51 tarihinde demiş ki: SAMUYAR BASKINI ESKİ SAMUYARLAR GERİ DÖNDÜ, SAVULUN LAN NİNCALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hayatımın hem en guzel yılı hemde en kotu yılı bu yıl.garip pff[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hayatımdan geçen en hızlı ve kötü yıllardan biriydi :([signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 okulumu bitirmis olamayi isterdim de nasip deilmis :p[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 e biterse zevki nerde?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eternal_journey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: classgirl, 25 Aralık 2005 10:29 tarihinde demiş ki: 2 yıldır kurtulmak istediim insandan kurtuldum.abim saolsun yaa iletişimi kopardı görüşemiyoruz off çok üsüldüm :) +1[signature][hline]msn'siz hayat tütünsüz sigaraya benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bir sene daha bitirdim. interrail yaptım ağustos ayında inanılmaz keyif aldım ve interrailde bir kızla ilişkiye başladım öncekini bitirdim. sergilediğimiz tiyatro oyununu bitirdim. başkalarına iyilik yapmaya çalışarak yaşamayı bitirdim. delf i bitirdim. birkaç tane konser ve tiyatro bitirdim. bazı insanlarla arkadaşlığımı bitirdim. kendimi yiyorum bitmedi...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar