shamon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya bendede herkesde oldugu gıbı kendı serverdamı gıremıyorum gırdıgıde ıse char ın basıyorum gırıstekı tüp doluyo oyle kalıyo yanı oyuna gırmıyo:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 1. adam asılı kalmıştır (bg, dungeon vb.) 2. ekran ayarları vb. deişkenlerle bilgisayar kaldırmıcak kadar oynamışındır, ram da düşükse dakikalarca bekleyebilirsin o tüp dolduğunda bile[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shamon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 1 senedir oynuyorum böyle bı problem yasamadım sımdı wowun forumlarına baktım belkı 100 kısı böyle ztn char bolemune 100de 1 gırebılıyorum yanı gırmıyo gırdımde ıse dedıgım gıbı tup doluyo sonra kalıyo hıc bı yerde asılı kalmadı ekram ayalrı ram fılan hepsı ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 login server nanaydır. hayacan yapma :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shamon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 demekkı bugunde wow yalan oldu dunde yalan olmustu sokayım ben böyle işe offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker34 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Aynı problem bendede var.1 gündür giremiyorum... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shamon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hay ben böyle oyuna gene takılı kaldı o tipte:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar