Lexius Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sensizlikten korkmuyorum , hiç korkmadım sen olmadan da ben vardım , sen yokkende varım hayalinle avundum , düşlerimde ağladım baktım aynaya , görüntümü parçaladım ışıkları kapadım daldım rüyaya rüyalarım kabus oldu şu bahtız hayatımda şans oyunları oynuyorum kaderimle düştüm aşk denen köle tacirinin eline damla damla , parça parça... belirsizlik hat safhada karanlık ve yine karanlık... nerede bulunmaz aydınlık?? ten rengim kadar soluk bu beden yıldızların altında simsiyah yalnızlıkta ağlıyor bu gönül hiçlik onu terkederken... ---------------------------------- gözlerim gözlerine değdiği anda mahvolur hayatım kalbim sevgini hissettiğinde erir hayalini gördüğümde anlarım bir hayat nasıl yitirilir... sil camdaki buğuları lekelemesin senin içindeki sevgiyi deliler gibi yaşa hayatı unut gitsin beni son bir dileğim var senden beni benden aldığın gibi geri getir sensizlikte ölmek istiyorum mahşerde buluşmak seninle tek emelim görüşmek üzere sevgilim... yorumlar lütfen :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bazi yerlerde takılmalar oluyor uymuyor yani ama genede güzel tebrik ederim.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 O_o .. ben yapmadim ! hehe cok guzel ikisede bence..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
duende Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 2. siir birincinin devami gibi olabilir aslinda arada ikisini baglamak için 1 kita yazsan olur uzun ve güzel bir siir olur...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 2. daha bi guzel sanki[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ikiside hoş bence..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Öne çıkan mesajlar