progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu kadar ii bişey beklemiodum. gitmeyide düşünmüodum tabe bunlar fragmanı islemeden önceydi. müthiş bir fragman olmuş polatın billy zane dediklerinden sora suratına mendil fırlatması ve konteynır sahnesi çok güseldi. Polatı diside seslendiren seslendirmiş oda ii olmuş çünkü adamın gerçek sesi iğrenç ama keşke billy zane gerçek sesi kullanılsaydı. daha bi ii olurdu bence. Dizide sapıtmışlardı fakat film güsel olacak gibi bir his var içimde...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 diziden sağlam para kazandılar. O parayı iyi değerlendirip güzel bir film yaparlar umarım.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Film bence guzel olur..Ayrıca Polat'ın ben sadece Türk'üm diyip kızması we bakısları superdi :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arkadaslar her yerde o fragmalnarı arıyorum ama bulamıyorum... elinde olan avrmı veya nerden bulabileceğimi bilen?[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 %100 gıdıcem daha once 2 3 kez ızledım hayranı deılım ama fragmanı ızledıkten sonra süper bişey oldugunu gördüm sanırım pati ile gidicez :)[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çok uzadı bu kurtlar vadisi muhabbeti...[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bilet fiyatları galiba 14YTL olacakmış.ama emin deilim[signature][hline]www.nba.com/allstar2006/asb/eng/ballot.html?from=sweeps LüTFeN aLL STaR oYLaMaSıNDa MeMo'Ya DeSTeK oLaLıM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Fragman[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 "ben bir siyasi parti lideri değilim. bir diplomat da değilim. ben bir türküm! şimdi... kes sesini ve beni dinle!!!" cok güldüm cok:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet o laf birz saçma olmuş[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Seyirciye oynuyormuş gibi film. Milliyetçiyiz biz hede hödö hesabı. Pek bir beklentim yok diyeyim filmden.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." [Bu mesaj Werewolf tarafından 24 Aralık 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 seyirciye oynayacak tabi, yaptıkları işin adı show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ilk sahnelerde su polatın kafasını kesselerde kurtulsak sonra kral gib bi turk filmimiz olsun sole izleyelim gercekten begendim polat dısındaki sahneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar