DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Blade - Str yapısı: Stat puanı: Hepsi Str. Weapon: Blade Skill Yapısı: Swordmanship: Chain Sword Attack sirisine ve Blade Force serisine konsantre olunmalı. Pasif olarak Shield Protection skill kullanılmalı. Hidden Blade serisi ve Killing Heaven serisi, Monsterlar üzerinde pek işe yaramıyor ancak PvP de gerçekten çok kullanışlı olabiliyor. Shild tekniği defansiv oyuncular için gerçekten çok iyi savunmalar sağlıyor. ------------------------------------------------------------ Force Skill: Fire yada Cold önerilir. Fire tamamen saldırıya yönelik oyuncular içindir. Cold ise tamamen savunma/defansa yönelik oyucular içindir. Cold:Cold Force serisi, Frost Nova serisi ve Cold Armor pasif skilleri kullanılmalıdır. Fire:Fire Force serisi, Flame Body serisi ve Flame Devil pasif skilleri kullanılmalıdır. Lightining bu Yapı için kullanışlı değildir. ------------------------------------------------------------ Diğer olasılıklar ve masterler içinde rehberlik edilecektir. Takip etmenizi öneririm. Bu rehberlik çok kez denenmiş ve oyuncu yapısına göre hazırlanmıştır. Uyulması zorunlu değildir. Ortak düşüncelere sahip oyuncular bu rehberliği deneyebilirler. Mahcup olmayacaklarına eminim. [Bu mesaj DifferentOne tarafından 06 Aralık 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 UP :-) incelenmesi gereken bir konu[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben Blade olarak Fire Force serisi ne yüklendim ikinci skili lwl 25 te m açılacak onun. yani 25 lwl e kadar ezuk ezuk mu takılacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Diablo oynadıysan yaptığım rehberliğin n anlama geldiğini anlarsın. Cünkü eğer yanlış verirsen skilleri zor duruma düşebilrsin ilerki lvlerde. LvL25 beklemen gerekiyorsa beklemelisin Ben mesela lvl 30 u bekliyorum. cünkü cok fasla skill point istiyor. Hangisi en doğru olansa senin için ona abanmalısın.[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests Blade Master Rehberi SkiLL WithDraw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Up :D Syagılar...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 şöle bi sorum olucak benim.. şimdi ben fire/blade gidiorum lvl 12 yim ve bide işte chain sword a filan yüklendim hafiften hafiften... lakin cold a daha ellemedim.. yannışmı yaptım acep?.. ama fire ofansif yönü kuvetli bi element deilmi?.. e full str giden bi kimse olaraktan ofansif yöne daha çok ağırlık verilmesi mantıklı olmuyomu?.. sonuç olarak str gidiyosun ve hp hayli yüksek oluyor? -- eğer hayır arkadaşım tabiiki cold a da hafiften vermeye başlaman lazım diyosanız eğer şimdi ona mı devam etmeliyim? ve eğer cold a devam ediceksem sanırım bu rehberdeki skillere yoğunlaşmalıyım değilmi? --- bu konuda napıcağımı bilmez bi haldeyim ehah.. içime dert oldu. yardımcı olabilicek varsa bi kaç dakkasını ayırıp cevap vermesini diliorum çok sevgili arkadaşlar : )[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 daha lvlin çok düşük. sen eger str gidiyorsan ki blade kullanıyorsan gideceksin silah skillerini ağırlık ver ama coldu da bırakma[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet lvlım düşük olduğu için yol yakınken düzeni oluşturayım da sistematik bi şekilde gidiyim dedim : P -- yani sonuç olarak full str zaten devam.. daha çok silah skillerine ağırlık veriorum.. ardından colda.. -- zaten fire şuan questlerde vs. gayet yeterli bana.. cold uda fire ın seviyesine çekiyim o zmn? ondan sonrada ki o sonra kısmına daha çok var sanırım :P tekrar kafanızı ağrıtırım yada.. sıraylan giderim bi fire bi cold bi silah skilli filan diyen :P teşkür ettim..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 blade kullanacaksan ve full str gideceksen fire öneririm. physcal dmg arttıran bufları var cünki full str gideceğin için magic defansın az olacak. fire içerisinde magic defans bufuda mevcut. fire gitmelisin coldunda dondurucu özleliklerinen bir kacını kullanabilirsin.[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o özellikler rehberde yazdıın cold becerilerimi oluyor?[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet onlar. tavsiyem fire git colddan da bi kac dondurucu skill aç. uplamana gerek yok lvl 1 de yeterli olacaktır. saece dndurmak için. gerisi tamamiyle fire gidilmeli. işini görecektir emin ol ;)[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Cold bölümünden Frost nova ve cold wave skillerini açmalısın. onlar sana yeterli... gerisini salla :)[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 : ) O zmn şuanki halimde gitmek istediim skilllerin filan dorultusunda yanlış bişey yok yaşasın ! : P -- Çok teşekkür ettim size hepinise kolaylar gelsin[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 rica ederiz. sen bu şekilde kasmaya devam et korkulu rüyamız ol :-P[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Benimde merak ettiğim bazı şeyler var.Bir sw char açtım ve fire kullanıp str 1,int 2 gidiyorum doğru mu yapıyorum? Ayrıca chain sworda skill puanı veriyorum.Son olarakta armor kullanıyorum ve ileride fire protection diye birşey var onuda kullanmak istiyorum. Kısacası doğru yoldamıyım yoksa yanlış mı yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 buraya bakarsan sanırım işini görürsün[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya arkadaşlar dedikleriniz doğrultusunda gidiyorum eyw. herşey güzel ama. şöle bi durum var. bu gün banditlerdeki map quest ini yaparkene kaç kere öldüm sayamadım.. bandit archer lara vuruorum ok herşey güzel ama.. fire force ile vurduumda max 30-50 arası bişiler vuruorum lvl13. yani bu normalmidir.. gerildim yahu burda vuramıorum insanlar çatır çatır vuruo soruorum arkadaşım lvl ın kaç diorum 14 dio.. ağlayasım gelio sinirden :/ --- ya bu konuda bana açıklama getirebilecek birisi varmı.. yehoa idi sanırım ağaçımsı yaratıklar.. onlara gene fire force ile 50-55 arası vuruorum filan.. normal direk saldırdııımda skillsiz vs.. 30-40 ki 40 ı görmedim daha.. silahım lvl10 ayda 11 di yannış hatırlamıosam.. --- birde birşey dikkatimi çekiyor.. ok hep str ye veriorum ve sebebi phy. attack ve ve defense için ama şöle bişi var ki tüm değerler (balance dışında) magic ten daha düşük : ) çok çılgın bi durum ve ben çılgın bişiler istemiorum :/ armor giyiyorum.. protector yada dierini diel (germent idi sanırım adı ) --- yani kısaca bu neden böle arkadaşlar?.. istersen stat ve skillerin ss lerini alıp buraya koyayım.. nedne böledir bu sebebi varmıdır.. -- insanlar pıtı pıtı milleti devirirken ben neden devrilen oluyorum.. gerilmiş durumdayım :/[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @creus Kardeşim; Str gidipte okadar vurman hele hele o lvlde cok normal. sen o cok vuranlara bakma onlar intelligence gidior. o yüzden senden çok vururlar ama senin yarın kadar hpleri ve defansları vardır. lvline uygun silah kullan ve skillerini düzgün ver hiçbir sorun yaşamassın. blade/fire en iyi yontemlerden birtidir. lvlinin düşük olmasından dolayı dşük vurursun. ama ilerki lvlerde farkı anlayacaksın emin ol ;)[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar