Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kapatilacak guild

ajmet

Öne çıkan mesajlar

eyvallah altug, bu arada tebrik ederim execute gercekten cok basarili, AB de hayranlıkla izliyorum. Field Marshal a bir sey kalmamıs, ayrica tebrikler.

Keske horde tarafındada oyle guildler bulunsa, apathy, rebuff, execute, hepsine ozeniyorum ve US deki guildlerimi hatırlıyorum.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild

Realm: The Maelstorm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 24 Aralık 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
neyse patiye de neden takılmadıgımı yukardaki arkadaş yazdıgı mesajda gayet guzel sekilde gostermis, ben soyliycegimi soyledim, siz OMGZ OVERPOWER SHAMAN, NERF PALADIN kavgalarından, birbirlerine laf sokup, OF NASIL GOT ETTIM triplerinden devam edin...

aman abi sen gelmezssen patinin hali nolur.. hadi iyi guzel anlattın derdını bız hak verdıkde sana patı ıyımı kotumu soran oldumu[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 24 Aralık 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
said:
.. OF NASIL GOT ETTIM triplerinden devam edin...

aman abi sen gelmezssen patinin hali nolur.. hadi iyi guzel anlattın derdını bız hak verdıkde sana patı ıyımı kotumu soran oldumu
ironi diye buna derim ben
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tevbeya, 24 Aralık 2005 03:10 tarihinde demiş ki:
said:
raistlinthewiz, 24 Aralık 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
said:
.. OF NASIL GOT ETTIM triplerinden devam edin...

aman abi sen gelmezssen patinin hali nolur.. hadi iyi guzel anlattın derdını bız hak verdıkde sana patı ıyımı kotumu soran oldumu
ironi diye buna derim ben

ya harbi got etmismiyim abi?[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neyse patiye de neden takılmadıgımı yukardaki arkadaş yazdıgı mesajda gayet guzel sekilde gostermis, ben soyliycegimi soyledim, siz OMGZ OVERPOWER SHAMAN, NERF PALADIN kavgalarından, birbirlerine laf sokup, OF NASIL GOT ETTIM triplerinden devam edin...
Guild ici kavga yapilacak mekan degil burasi, yukaridaki arkadas olarak cevap vereyim.

Gidersiniz IRC'ye 3 kisi 5 kisi kavga eder küfür edersiniz burayi da kirletmemis olursunuz.

Bundna 2 sonra attigin mesajinda da belirttigin gibi, burasi bir forum. 3 kisinin muhabbet alani degil, gelip kavga edilecek mekan hic degil.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu ne ben actım, ne ben bu kadar buyuttum. Ama burda benim hakkimda ileri geri yersiz konusuluyosa gelir yanıtını da veririm, bu benim hakkımdır. Harbi cok cool yanıt verdin, rezil ettin beni, karizma oldun. Bu utancla artık yanıt vermemem gerekir, zaten soylemek istediklerimi soyledim, fazlası gereksiz.
Hepinize iyi oyunlar.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild

Realm: The Maelstorm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 24 Aralık 2005 03:13 tarihinde demiş ki:Guild ici kavga yapilacak mekan degil burasi, yukaridaki arkadas olarak cevap vereyim.

Gidersiniz IRC'ye 3 kisi 5 kisi kavga eder küfür edersiniz burayi da kirletmemis olursunuz.

Penth bu bir 'guild ici kavga' degil bununda farkinda oldugunu tahmin ediyorum, sanirim bir berzerk aninda gelip yazdin o mesajida . neyse cevaplar verildi saniyorum daha uzatmaya gerek yok . dreamfury de göt oldu zaten oda gider yatar $imdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nefastus guild fikri bu forumlarda ortaya atildiginda,herkes oldukca sicak tepkiler vermisti.Bir guild kurulurken yorum yapilabiliyorsa,guild kapatildiktan ve insanlara camur atildiktan sonra da ayni olcude yorum yapma hakki vardir,bundan da onemlisi,suclanan insanlar kendini savunma haklarini forumda kullanabilirler.Bu ufak disclaimer'dan sonra,olayi kendi bakis acimdan anlatmak isterim.
Server ve faction'imdaki Turk'lere her zaman arkadasca davranan biri olarak tecrubeli ve ne yaptigi belli olan insanlarin aramiza katilmasini buyuk bir sevincle karsiladim ve bu yuzden Nefastus'u buyuk bir ilgiyle takip ettim.
Peak ile en basindan beri yakin bir diyalogumuz var.Asagi yukari Nefastus'ta ne olup ne bittigini ondan ogreniyordum.Nutiara ile diyalogum olmadi,ama onun kisisel olarak neler yasadigini Orgrimmar'da kulak misafiri oldugum bir konusmadan cikarmak guc olmadi.Tamamen tarafsiz olarak,ciddiyetsizlikle ilgili yasadiklari sorunlari yine tarafsiz bir bakis acisiyla gozlemlemis oldum.
The Maelstrom'un en eski oyuncularindan (hatta belki de en eskisi) olarak,server hakkinda yapilan yorumlara katiliyorum.A ve D tuslariyla donen,1200 frostbolt yiyince shield+hs yapan rank14 adamlarin oldugu;Krol'blade kullanan Warlock'larin,druid ve priest populasyonunun dusuk oldugu,akilli druid,priest,warlock,mage,warrior,hunter,rogue,shaman,paladin populasyonunun neredeyse sifira yakin oldugu,var olanlarin da belli guild'ler tarafindan kapildigi bir server bu.
Ben de su asamadan sonra,insanlara oyun anlatacak,ogretecek sabri kendimde goremiyorum;kaldi ki benim asamamdan ileri bir asamada server'ini birakip buraya gelmis bir insandan ayni seyleri beklemek dogru degildir.Kimse kimseye oyunu ogretmekle yukumlu degil,bu ne guild ile ne leader'lik aciklanabilecek bir konu.
Tum bunlara ragmen,Peak guild'den ayrilmadan once benimle konustu ve her ne kadar hak versem de "cabuk" pes etmemelerini soyledim.Pes etme asamasinin 1.5 ay kadar bir zaman dilimine yayildigindan haberdar olsaydim,boyle bir laf etmezdim.
Biz de The Maelstrom'a gercek hayatta cok yakin olan 4 arkadas olarak basladik.Nefastus ile ayni hayallerimiz vardi.Level 20 oldugumuzda bu hayalin gercek olmayacagini farketmistik bile.Server ve faction'imizda bulunan bir Turk Guild'inin varligindan haberdar olunca iliski gelistirmeyi denedik,sonuc sasirtici degildi.Birden fazla server'da,birden fazla guild'de bulundum."Turk guildi" tamlamasinin ne kadar rahatsiz edici bir gercek oldugunu farkettim.Su an BWL,MC farmlayan "Turk guild"lerinde ne tip sorunlar oldugunu da cok iyi biliyorum.Maalesef oyun oynarken pek basarili degiliz,forum kullanirken basarili degiliz;hepimiz kraliz,hepimiz lorduz,ona buna laf sokuyoruz,her seyi cok iyi biliyoruz,ama gercek su ki koca koca rank'ler kasip level 60 karakter yaptiktan sonra Hearthstone fake'i atan shaman'a Counterspell atiyoruz,hala forumlarda duel'de pot kullanilmali mi gibi sacma seyler tartisiyoruz.
Sonuc olarak,Peak'e ve Nutiara'ya bu konuda cok buyuk olcude hak veriyorum.Alliance'ta sayilan "Apathy,Rebuff,Execute" gibi guild'lerin yaninda,server'imizda Phoenix Renegades,Hellion ve Dusk Elite gibi cok basarili ve krem tabakayi bir anlamda "kapaklamis" Horde guild'leri de var.Sayilan guild'ler arasinda sadece Apathy'nin gerisinde kalan Dusk Elite'in bir uyesi olarak Nutiara ve Peak gibi tecrubeli ve ne yaptigini bilen oyunculari kapaklamaktan mutlu oldugumuzu belirtmek isterim.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.

[Bu mesaj dream_endless tarafından 24 Aralık 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nutiara, peak ya da her ikinizde. Eğer belli bir açıklamayı yapıp ondan sonra guild'i dağıtsaydınız kimse bir şey demezdi. Ben oyuna girdiğimde eğer guild yok artık diye mesaj görüyorsam ben sizi suçlarım. Tamam kabul ediyorum çoğu kişi insanı delirtecek derecede beceriksiz olabilir. Haklı durumdayken haksıza düştünüz. Yapılan açıklama olmadığından ben kendimi kandırılmış hissediyorum.

Neyse umarım bundan sonra nefarion farmlayan bir guildin içinde yer alırsınız.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom).
[/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

ben yavas lvl kasan bi insanım we lvl kasmaktan cok hoslanmıyorum sewmiyorum o yuzden lvl kastırdım buna hicbir zaman inkar etmedim etmicemde bu benim ilk caster charım we druid bence oynaması zor bi class warriordan sonra en azından benim icin ben lvl 20 civarıydım galiba siz oyuna basladıgınızıda siz lvl 50 ustu oldunuz ben lvl 30dum ve bana edilen lafları soluyorum size cok yavassın biraz daha hızlı lvl kas vb. ama bunlar bu sekilde soylenmedi tabi orasıda ayrı

@tahrain- oyun icinde ciddi anlamda bana cok yardımcı oldun abi cok sagol aksamları ben lvl kasarken isin bitince geldin bana wc yaptırdın questleri yaptırdın vb. sana solicek bi lafım yok cok fazla emek harcadın

@nutiara-bence konusma tarzına biraz daha dikkat et ben biseyler konusunda kimsenin adını wererek konusmadım sadece guild olayına sinirlendim we sizden sebebp konusunda bi acıklama bekledim kendime guvenimi bi oyunda char kasarak mı anlıcaksın eger oyleyse kendime guvenim hic kasmak istemiyodum ve buna wericek param wardı werdim yani cunku char kasmakla ugrasmak istemedim bu sitede para ile char kastıran bikac kisi daha war bence bu lafı bide onlara soleyelim bakalım ne dicekler sana ayrıca para ile bi is yapan yada yaptıran insanların kendine guvenimi yok iice dusun bunları ole konus 14 gun oyuna girmeme hic dusundunmu haftanın her gunu sabahlara kadar online olan bi adam nie 14 gun offline benim hayatım wowdan abaret deil gercekte bi hayatım war onda islerim wardı eger daha ozel bi acıklama istersen benden pm at acıklayım sana

bu lafım icin kusura bakmayın ama ciddi anlamda hic sewmedigim bi mevzu warsa para konusudur we sen bana bunu soluyosun para ile herseyi yaparsın ama asla insanlık ogretemezsin

KUsura bakmayın eger yanlıs yada sacma bisey solediysem herkesden ozur dilerim[signature][hline]

[Bu mesaj Batido tarafından 24 Aralık 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi oncelikle bence sizin realm seciminiz bence ilk hataniz ne kadar bende burda oynasamda begenmiyorum pop. ve oyuncu kalitesini cunku bos bos ab kasan av yapan 100hk 50k honorla rank alip kendini bisey zanneden tiplerle dolu bi server burasi ozellikle horde.Ben 1 2hafta oncesine kadar bu realmdaki charimla oynamaktan vazgecmistim nedeni ise ne ab de oyundan tad alabilmem ne de duzgun bi pve guildine girmememden kaynaklandi hellion kuruldugunda girmemek en buyuk hatamdi (= Sizin emeklerinizin bosuna gittigini dusunmuyorum ben bu da bi tecrubedir bu tarz oyuncu kalitesiyle ne kadar cok kisi olursa olsun bi yere varilamayacagini gormus oldunuz Us oyuncularinin kalitesini Eu da aramak basli basina bi hata bunun kiyaslamasini yapmak konusunu bilemiyorum acikcasi...Yinede ben sizin gibi oyuncularin bu kadar emek verip kastiginiz charlari birakip gitmenizi istemiyorum. Suan ne kadar mumkun bilemiyorum ama benm oldugum StarGates guildi ile konusmanizi isterim cunku pvp olsun pve olsun dengeyi kurmaya ozen gosteriyoruz suan icin yeni bi olusumda olsak bos oyuncu yok denecek kadar az... birde hellion gibi DE gibi tam anlamiyla farm yapamiyoruz ancak ikinci haftamizda ragna.ya geliyorsak (full mavi itemlerle hehe), gerektiginde gecenin bi yarisi istedigimiz yere raid yapabiliyorsak, high warlord kasan(kmaster,gaara,mantacore...) pvp yi birakip her raide geliyorsa bence ilerde guzel isler yapacagiz Tabiki sizleride aramizda gormek isteriz....

LIotheis[signature][hline]Llotheis Themaelstrom
Passionplay Ragnaros
Sosyal ağlarda paylaş

Nefastus... Dediler ki Maelstromda yeni bi guild acılmıs us ten gelen tecrubeli insanlar kurmuslar vs ... Bende dedim arkadaslarım yalnız kalmasın gideyim bnde onlarla warlock uma biraz ara vereyim hem ozlemiş olurum. Create new char - hunter - Nestle dogdu 1 gun sonra =) Girdim guilde ama sonra benim arkadaslarım (mesafe ve bazı anlaşmazlıklar sonucu) bana haber verememişler maelstromdan ayrılıp BL de devam ettiklerini =) E dedim 45 olduk kasalım bari bırakılmaz bu kadar emek bosuna. Locklada devam ederim raidlere katılırım. Oyle de oldu.
3 gundur maelstroma giremiordum cnku Bl de razorgore deniyorduk ve sonunda kestik =) sonra dedim hunter ı kasam biraz girdim basladım direk kasmaya. Sonra Nutiye malzeme verip ammo pouch yaptırtcaktım. Dedim bari pm atam malzemeler hazır abi diyem =) Guild list, actım bakayım online mı değil mi die... Bi baktım guildmaster farklı bi insan. Allah allah dedim bişi var herhalde .. baktım officerlar yok kimse yok yaw.. 8 kişi online.. onlarda yavas yavas cıkıo. Ilk dusuncem su oldu. Evet sırf bu guild için sen ikiye bolun bi BL bi mael arasında mekik doku yeni baslayan arkadaslarınıda ben burdayım gelin buraya die bu servera getirt, sonra bi bak yok hiçbişi... =) hafiften sasırmıstım ve aklıma sadece sigaram var mı sorusu geldi =)
Bence nefatusun yaptığı tek yanlıs /who dan adam almasıydı. Bunuda herhalde soyle dusunduler kotu olanı atraız iyi olan kalır iyi olur. aslında banada mantıklı geldi biraz. ama insanlar baktılar ki gunde 10 kşi kicklenio nuti yi biraz soyle zannettiler: "Ben gm im her istediğmi yaparım guild benim vıdı vıdı vıdı". Bu sefer de içlerindeki "sen oyle değilsin" damarları catladı =) Kavga cıktı o oldu su oldu dagılmıs gitmiş işte.

Ha olan ne oldu biraz bana patladı durum =) Arkadaslarım Obituary Battalgazi ve Zubaran a daha da cok patladı cunku onların ilk charlarıydı bunlar ve hep birseyler oğreniyorlardı. Ben oyun cıktığından beri oynadığımdan az buz bişiler biliyordum hiç değilse. Hiç değilse Razorgore u kestik diyebiliyorum. Raidler hakkında bilgi sahibim var ama arkadaslarımın yoktu. Onlara yazık oldu ki nefastus iyi gitseydi çok ta sanslı olacaklardı.

Bizde soyle birşey yaptık. Gank Me die bir guild kurduk =) Guildin amacı sadece birbirimize yardım edip kısa zamanda gelişmek. Belirli bi seviyeye toplu halde geldikten sonra bi şekilde bişiler yapılacak işte...

Nefastusa yazık oldu... + bence cok coluk cocuk vardı bu salak kavgalar bu yuzden oldu. Yabancılarla ne zaman knussam 16 yasındayım cevabını alıyordum. ha oyun oynamanın yasla alakası yok tamamda.. guzle de oynasa bile en aptal bişiye HEBELE HUNBELE VIDI VIDI AAAAAAAA diyebilme kapasitesi olduğu için (ki olmusta guild dağıldı) seviye dusmustu.

Baslarda cok umudum olan ama sonlara doğru seviyes,n,n cok dustuğune inandığım bir guild oldu nefastus. kimseye suc atmıyorum hemen HEBELE HUNBELE VIDI VIDI AAAAAAAA demeyin bana =) Sadece fikirlerimi soyledim.[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bende arkadaslarimla oynamak icin girdim acc buldum neyse kastik adamlara raid soluorsun adamlar ab ye av ye giriorlar.
onca emek werildi baaluo arkadasimi o kadar ugrasti kendisi muhendislik okur kafasi s**** adam genede web sitesi ile ugrasir dangalgin biri cikar "cheater" der ciddiyet isteriz zar zor adam bulmusuzdur adam zg nin icinde ciplak dans eder /gc deki muhabbetleri gormeliydiniz insanlar azicik oturakli olmali geyikse geyik muhabbetse muhabbet ama hersey yerinde guild chat bolumu sanki orgrimmarin /2 trade kanaliydi almanca konusanlar bilmeidgim 3 4 cesit dilde selamlasma ogrendim moi moi hej haha bu adamlara bu yapilmazda baska ne yapilir benm uzuldugum sadece bi kac member wardi sirf raide katilmak icin bisiler yapabilmek icin aileleri ile kavga eden memberlarimiz wardi onlara yazik oldu bende biraktim zaten ozliycegim insanlarda onlar olurdu gerisi hikaye onlar zaten rank kasmaya devam etsinler ne koy olur ne kasaba hak etmeyen kisilere emek werildi ugrasildi bakildi olunmuor kimse kimsenin baby sitteri degil cok afedersiniz guild kapatildi daha dogrusu devredildi yazik oldu gene soluyorum ben cok istemistim cafemdeki insanlarla oynamayi ama olmadi saglik olsun ama dedigim aileleri ile kavga edenleri raid icin ugrasanlara ozurude borc bilirim.
bu arada forumu kirletenler nutiara ve baaluo ya hakaret edenler camur atanlardir.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese ders olsun bu olaylar .. MC düşünen bir guild e eger server yeni degilse lvl 60 tan düşük oyuncu alınmaz.. Raidler için max. 40 kişi gerekli oldugundan Guilde 45 ten fazla member alınmaz.Oyuncular alınırken raidlere katılıp katılmayacagı, zamanı olup olmadıgı sorulur ona böre alınır.. MC ve ZG yapmadan önce UBRS runlar yapılır 3-4 kez. Oyunda olupta gelmeyen olursa KICK yaparsın ki yarın MC ye girdiğinde adam sana ben suan AV yapıyom diyemesin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khazetul, 24 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
Herkese ders olsun bu olaylar .. MC düşünen bir guild e eger server yeni degilse lvl 60 tan düşük oyuncu alınmaz.. Raidler için max. 40 kişi gerekli oldugundan Guilde 45 ten fazla member alınmaz.Oyuncular alınırken raidlere katılıp katılmayacagı, zamanı olup olmadıgı sorulur ona böre alınır.. MC ve ZG yapmadan önce UBRS runlar yapılır 3-4 kez. Oyunda olupta gelmeyen olursa KICK yaparsın ki yarın MC ye girdiğinde adam sana ben suan AV yapıyom diyemesin.

Arkadasim bunlarin hepsi yapildi adamlari zorla mavi gear cektirildi ama nafile 45 kisi diorsun guilde 80 90 tane 60 adam wardi 20 kisilik ZG ye sokamiorsun adamlari otorite yapmaya calisiorsun yapmak zorundasin bagiriorsun cagiriorsun hata yapani atiorsun cikartilan yaninda 4 5 kisi alip goturuor adam ooo ii oyuniycaz kesicez nefarian i ragnarosu kesmekten anasini aglatacaz ii gusel adam guilde girior run a bile katilmadan 2 gun takilior bi gidior gidis o gidis yok ortalikta elimizdekiler raid yapilan adamlarin 5 6 tanesi laf dinleyen adamlar geriside hikaye bende bilmiordum bilseydim gelmezdim bende yasik oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...