VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Beyler lottolar da kırılıyo diez de moradorn ana baba günü ne kadar lottonuz varsa kırın 750 tane var ilk 20 sünü kırdım 1 tane çitin çıktı. Hadin kolay gelsin ( konu gereksiz değildir umarım konu açmaya tırsıyorum ) :)[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yok yok değil[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 3 gün önce neden söylemedein???? 480 tane lotoyu çöpe attım bi işe yaramıyolar diye :([signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bana bi ara bi sürü lotto çıkıodu ama son bi haftadır çıkmıo.Şu an lotto düşüren yaratık war mı?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: AnuriaAlptekin, 24 Aralık 2005 13:21 tarihinde demiş ki: 3 gün önce neden söylemedein???? 480 tane lotoyu çöpe attım bi işe yaramıyolar diye :( dünde biri 10k dan satıodu 1000 küsür tane.alsaydım keşke... bu olayın gerçekleşiceğini biliodum ama ne zmn olacağını bilmiodum ve almadım :([signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 100 tanesini kırdım 1 iron bow , bi de çitin çıktı gerisi full potion of soul..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersenuzun067 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 olımpıadada kırılıomu acaba .bılen varmı ınn de 100 kusur vardı belkı bısey cıkar :D yılbası nın anısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dogrudur ewlımde 32 tane vardı kırdım hepsını devamlı mı acılacak acaba yoksa maksat elınız dekı nı kırın dıye mı acıldı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Adeletmi buya? 500 den faslasını çöpe attım ben olympiada simdi her yer ib chitin dolacak üfff[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: ersenuzun067, 24 Aralık 2005 13:30 tarihinde demiş ki: olımpıadada kırılıomu acaba .bılen varmı ınn de 100 kusur vardı belkı bısey cıkar :D yılbası nın anısına her server da kırılıyo[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 benim var 20 30 tane nerede kırılıyor abyys kırma yerindem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NeMo, 24 Aralık 2005 13:35 tarihinde demiş ki: benim var 20 30 tane nerede kırılıyor abyys kırma yerindem? evet dostum[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 saol hemen kırim o zaman inşallah iron bow falan gibi yararlı bişiler çıkar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende geçen gün siLdim oonları :([signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: VisuaL_ReaL, 24 Aralık 2005 13:17 tarihinde demiş ki: Beyler lottolar da kırılıyo Bunlara bizden başka kendi ana dilinde kırdırmak deyimini kullanan başka bir memleket var mıdır acaba? Yahu change yahu değişim takas... Niye kırdırmak ne alaka...:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 olimpiada 218 tane vardı 40 tane kırdım 2 chitin düştü daha dvm ediyom :D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Honor Level : 55 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: bilinc, 24 Aralık 2005 14:28 tarihinde demiş ki: said: VisuaL_ReaL, 24 Aralık 2005 13:17 tarihinde demiş ki: Beyler lottolar da kırılıyo Bunlara bizden başka kendi ana dilinde kırdırmak deyimini kullanan başka bir memleket var mıdır acaba? Yahu change yahu değişim takas... Niye kırdırmak ne alaka...:D Taşı alıp var gücümle geçiriyorum.. Var mı..?[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 var.. :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 pohaha 218 tane lotto kırdım 3 rogue chitin bi ton crimson & priest chitn bi warior chitin bi harpoon çıktı başka full cake & pot çıktı normalde bunlar değerli deil ama olimpiada bi rogue chitin 4m bi kekuri ring 10m bi priest shell 20m :)[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Honor Level : 55 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 177 tane Kırdım demin 11 tane chitin gerisi pot full plate vs...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ark 20 tane kırdı olympia da.1 iron bow 1 iron x 3 chitin parçası 3 fp.kalaıda pot bana 61 taneden 3 chitin 15 tane falanda fp cıktı o kadar[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 şu christmas kurularından chitin çıkma olasılığı varmı ?[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Honor Level : 55 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 55 tane kırdım 2 tane rogue chitin 1 slayer 1 crimson 7 tane fp 6 tane upgrade scroll gerisi pot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 15 tane kırdırdım 1 chitin cıktı gerisi fp scroll falanfilan[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 84 TANE KIRDIRDIM HİÇ ÇİTİN ÇIKMADI BİKAÇ FP GERİSİ POT.ZATEN BENDE ŞANS YOK A.Q.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar