Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi konsol daha iyi?

Udinen

Öne çıkan mesajlar

bence trde en kullanışlı konsol ps2,oyun bulma kolaylığı(orjinal kopya),tamir,servis kolaylığı,ben hem dreamcast,hem nintendo hem ps2 kullandım,oyun bulmak için aferdesiniz ps2 dışında bütün kıonsallrda "gıçımı yırttım"yine hep dandirik ötesi oyunları bulabildim,x-box'um olmadı ama olanlar pek memnun olmadıklarını b-söyledileroyunlar bulunabiliyo ama x-box'u bozuk olup tamir ettiremeyen 2 arkadaşım war servis bulamadıkları için[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar ben bu arada almanyada yasiyorum yani burada cip mip olayi yok. Orjinal veya kiralayarak oyun aliyorsun ama gördügüm kadariyla burada kiralayan media-marketler genelde %90 diyebilirim ps2 oyunlari var sadece. Birde bu psx modeli ne zaman cikacak ve farki nedir tam olarak ps2 den?[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Simofle, 29 July 2003 11:59 tarihinde demiş ki:
said:
theKingpin, 29 July 2003 00:04 tarihinde demiş ki:
Nintendo yönetir ancak türkiye'ye getiren bir firma yok..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...

Hayır, dunya da su an en az satan konsol. Nıntendo gba dan yırtıyor. Cıp olayıda yok, mecbursun orjınal oyun almaya, ve oyun cesıdı oldukca az. Resıdent evıl yenı serılerı gc ıcın cıkacaktı, oyun fırması zarar ettı ve sımdı ps2 ıcın uretıyor.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

alakası yok..
sadece Türkiye'de patenti yok.[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreamcast??lol güleceğim yoktu,bulabilirsin,bende war,1-2 yıldır yeni oyun çıkmadıından dolapta duruyo, sürüyle orjinal oyunumda war,dreamcast'e güzel konsol dediğine göre hiç dreamcast'i olan birini tanımaman gerek

Dreamcast bana simdiki hic bir konsolun veremeyecegi eglenceyi vermeye devam ediyor, Virtua Tennis, Metropolis Street Racer, Crazy Taxi, Soul Calibur.... Bu oyunlarin diger konsollara cikan versiyonlari Dreamcast'teki oynanabilirligi vaadetmiyor. Kısacası Dreamcast'e laf soyletmem :)[hline].......................Muhendis A'ab.......................
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...