Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi konsol daha iyi?

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Nıntendoyu unut derım, ps2 oyun cesıdı bakımından cok daha avantajlı dıger konsollara gore.Ama dıger 2 konsolda ps2 den grafık bakımından ustun. Ps2 alırsan asla pısman olmazsın. X-box'un oyun cesıdı az.Nıntendo dusunuyorsan gc degılde elde oynayabılecegın gba al derım :)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

brute force
halo
shenmue2
panzer dragoon orta
jet set radio
gotham racing
kung fu chaos
midtownmadness 3
crazy taxi 3
outlaw volleybal
doa 3
doa volleyball
sega soccer slam
tao feng
amped
apex
blinx
burnout2
CRASH
colin mcrae rally3
deathrow
morrowind
dakar2
hunter the reckoning
mgs
mace griffin bounty hunter
buffy vampire slayer
dinocrisis 3
splinter cell
Starwars Knights of The Old republic..!!

biri xbox oyunlarina azmi demişti? daha istersen yazarim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün magazda ps2 nin network olayini gördüm. Nettende artik ps2 ile oynanabiliniyor. Ama kutuda normal baglanti ile baglamayin yaziyordu. Ekstra aylik ücreti var sanirim. Bunun hakkinda bilgisi olan varmi?[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fegro, 29 July 2003 00:01 tarihinde demiş ki:
Bugün magazda ps2 nin network olayini gördüm. Nettende artik ps2 ile oynanabiliniyor. Ama kutuda normal baglanti ile baglamayin yaziyordu. Ekstra aylik ücreti var sanirim. Bunun hakkinda bilgisi olan varmi?[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."

Hayır free, x-box dakı gıbı aylık ucret odemıyorsun. Normal baglantı derken dıal up dan bahsedıyor herhalde. Kablo ya da benzerı baglantı olması sart[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 29 July 2003 00:04 tarihinde demiş ki:
Nintendo yönetir ancak türkiye'ye getiren bir firma yok..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...

Hayır, dunya da su an en az satan konsol. Nıntendo gba dan yırtıyor. Cıp olayıda yok, mecbursun orjınal oyun almaya, ve oyun cesıdı oldukca az. Resıdent evıl yenı serılerı gc ıcın cıkacaktı, oyun fırması zarar ettı ve sımdı ps2 ıcın uretıyor.[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki ps2 oyunlarini sayamasin çünkü çoğu clon oyunlar dandirik hikaye kötü grafik zayif oynaniş die gider.. elime almadiim makina olsa inancam sanki sizdee o çikan 100 lerce oyunu oynadiniz ben ps2 oyunu alirken uykum geliodu 150-200 oyundan 3-5 tane alcaim çiksada evde oyniim diye :)oynamadiniz xbox oyunları hakkinda yorum yapiyosunuz ben oynadiim ps2 oyunlari hakkında yapiyorum yorumu dikkatinizi çekerim :)

[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 30 July 2003 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede ya$iosaniz ve cidden abarti zengin degilseniz x-box yada nintendo gamecube(dolphin dicektim az kalsin) almak sacmalik olur. oyunlarini bulamazsiniz. bulsanizda nadirdir. zaten 3-5 oyunu war surda .. heh.. ps2 nin oyunlarina clon demis birileri.. o kadar iyi oyun cikiyoki taklikl olmasi cok normal..

ps one'dada ayni durum wardi ona bakarsaniz.. yada pc'dede war.. yokmu?[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte gülüm,elinde dreamcast olanların %90 satmak istio,bulsan naapcaksın,gelmiş geçmiş en büyük balon dreamcast,dreamcasta ve oyunlarına verdiğim paraya utanıyorm,aldım 2ay kullandım,sonra 1 tane yeni oyun çıkmadı.(1-2 yıl önce aldım)alınacaksa ps2alınır ama bekleyin derim yeni psx çıkıo,ps3 deil,ps2'nin deişik modeli,[hline]less talk,more glock!
Sosyal ağlarda paylaş

160 xbox oyunu satan yer var ist te merak etmeyin oyun bulmak hiçte zor değil lol bilip bilmeden salliyosunuz ya

o ps2 nin yeni modeli hdd li filan olcakmiş sony salak değil mod chip e karşi bişi yapar ve uzun bi süre ona çip takilamas kesin böle olur takilsa bile makina çok pahali olcak almaya değmes normal ps2 den farki yok çünkü bi hdd

[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 30 July 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet bence ps2'yi alıcak bi kişi ps2 yerine bu yeni modeli almalı,dvd-rom kalitesi arttırılmış,memorystick isimli memorycard'dan daha kullanışlı bir hd'si war artıkayrıca görünüş olarak daha güzel(fiyat olayını katmıyorum,20,25usd den daha fazla fark varsa,tr'de alınmamalı,bi anlamı olmaz)ayrıca yeni model 3-4 hafta sonra japonyada satışa sunulabilir,ps3'e yıllar war,[hline]less talk,more glock!

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 30 July 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

buda şey gibi takım tartışmaları..
abiler gereksiz bi tartışma tabiki herkes göre kendi kullandığı şey yada tuttuğu takım daha iyidir yani standart..

ne gerği war tartışmanın. ben ps2 kullanıyorumv e zwevk alıyorum.. daha ötesi yok zaten..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

X Box ve GameCube sahipleri darılmasın ama bence dünyadaki en iyi konsol PS2 (hmm biraz iddialı oldu ama "bence"'ye katılanlar çoktur sanırım.)
Bir kere oyun çeşidi çok ve 8-10 tane klasik olmuş (ya da olmaya aday oyun var) (FFX, MGS2, Dark Cloud 2, GTA:VC, Winning Eleven'lar....)
20-30 tane de "baya güzel" oyun var. (Mark of Kri, Lotr'lar, Baldur's Gate'ler, Burnout 2, Devil May Cry'lar...)
Eye Toy Play var, paranız varsa.
Üstelik Türkiye'de çipi ve kopya oyunları bol. (İyi mi kötü mü tartışılır tabii.)

Kopya oyun almayacaklar için orjinal oyunları da var bir sürü.
Ayrıca dünyada en çok satılan konsol. Bu kadar adamın bir bildiği vardır :-P[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..

[Bu mesaj Eraq tarafından 02 August 2003 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...