geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Evet yeni kampanyaları var hani kapakları topluyorsun altı ve üstü.. Şimdi bu adamlar tam adi nedeni ise sadece üst çıkıyor kapaklardan bir tane alt çıkmadı bana. Alt bölüme sahip olan varsa antika olarak saklıyabilir nadide eser ya da.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bana bir iki kere tam çıktı ama nedense hiç alt tıçmadı hakketten[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bende 1 alt var şuan. 1 tanede full cıktı bugun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayır yani öğrenciyiz. öğrencinin umutlarıyla oynuyor pis emperyalistler.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geffen sana +1907[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drunkenstein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bendede 2 tane üst var alta hiç raslamadım.bende sandımki iki üstde olur bakkala götürdüm adam böle olmaz dedi tabiikide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 8-9 tane üst var bende de.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bana tam çok çıktı da alt hiç çıkmadı daha. üstleri hiç biriktirmiyom millette var nasılsa bir sürü :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Banada 1 tam geri kalanların hepsi üst.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bana cıkdı hemde cok ben hergun 2.5 litre iiciyom 3 gunde 1 felan belese geliyor kapaklar sayesinde bakkalını deistir :P[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! www.dizaynet.net Web Disign,Hosting,Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende bi tam bi ogrenci var[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 onlar sole oluyo sehır sehır sey eiyolar mesela antalyaya %95 oranla ust cıkıyo. istanbula %95 oranla alt . cıkıyo.. bende bu yz ogrendim bole yzlıka istanmbulu bi cocuk vardi o diodi lan hep alt cıkıyo filan die . yanı ordan caktık olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ahaha koptum ya şehirler arası kampanya yapmışlar o zaman burda full alt cıkıyo diye küfür ediyoduk :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Cuma, 24 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki: onlar sole oluyo sehır sehır sey eiyolar mesela antalyaya %95 oranla ust cıkıyo. istanbula %95 oranla alt . cıkıyo.. bende bu yz ogrendim bole yzlıka istanmbulu bi cocuk vardi o diodi lan hep alt cıkıyo filan die . yanı ordan caktık olayi O_o ee bende antalyadayım alt cıkıyo bize? konyaaltı civarı? :D o zaman bölge bölge ayırmış çakallar ahah.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Cuma, 24 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki: onlar sole oluyo sehır sehır sey eiyolar mesela antalyaya %95 oranla ust cıkıyo. istanbula %95 oranla alt . cıkıyo.. bende bu yz ogrendim bole yzlıka istanmbulu bi cocuk vardi o diodi lan hep alt cıkıyo filan die . yanı ordan caktık olayi Sen kendin inanıyor musun söylediklerine?Adamların işi gücü yok bunu mu hesaplamışlar?[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehu banada hiç alt çıkmadı O_o[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ne bu alt ust olayı yaaa bnm hc habrm yok bu olaydan her gun kola ıcıyorum ama :S[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 pet şişe coca cola al kapağını aç ters çevir içine bak.ve gör.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Aralık 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bizde 9 tane ust var cafede:D[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende yaklaşık 10 tane üst var, eğer biri elindeki altları bana yollarsa sevinirim =P[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben de alt ıstıyorum 2 tane cıkmıstı bana da tam ama hıc alt cıkmadı[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: zamo, 24 Aralık 2005 18:29 tarihinde demiş ki:Sen kendin inanıyor musun söylediklerine?Adamların işi gücü yok bunu mu hesaplamışlar? Adamların işi gücü bu abi...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Fistan, 24 Aralık 2005 18:24 tarihinde demiş ki: said: Cuma, 24 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki: onlar sole oluyo sehır sehır sey eiyolar mesela antalyaya %95 oranla ust cıkıyo. istanbula %95 oranla alt . cıkıyo.. bende bu yz ogrendim bole yzlıka istanmbulu bi cocuk vardi o diodi lan hep alt cıkıyo filan die . yanı ordan caktık olayi O_o ee bende antalyadayım alt cıkıyo bize? konyaaltı civarı? :D o zaman bölge bölge ayırmış çakallar ahah. Burdada %95 full çıkıyo offffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Neyin altı neyin üstü yahu? Nedir kampanya?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: geffen, 24 Aralık 2005 04:45 tarihinde demiş ki: Evet yeni kampanyaları var hani kapakları topluyorsun altı ve üstü.. Şimdi bu adamlar tam adi nedeni ise sadece üst çıkıyor kapaklardan bir tane alt çıkmadı bana. Alt bölüme sahip olan varsa antika olarak saklıyabilir nadide eser ya da. evde 9 tane üst oldu koycam kafayı bakkala ne biçim iş.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar