Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola Kolpa Cola

geffen

Öne çıkan mesajlar

8-9 tane üst var bende de.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi tam bi ogrenci var[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuma, 24 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
onlar sole oluyo sehır sehır sey eiyolar mesela antalyaya %95 oranla ust cıkıyo. istanbula %95 oranla alt . cıkıyo.. bende bu yz ogrendim bole yzlıka istanmbulu bi cocuk vardi o diodi lan hep alt cıkıyo filan die . yanı ordan caktık olayi

O_o ee bende antalyadayım alt cıkıyo bize? konyaaltı civarı? :D
o zaman bölge bölge ayırmış çakallar ahah.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlar sole oluyo sehır sehır sey eiyolar mesela antalyaya %95 oranla ust cıkıyo. istanbula %95 oranla alt . cıkıyo.. bende bu yz ogrendim bole yzlıka istanmbulu bi cocuk vardi o diodi lan hep alt cıkıyo filan die . yanı ordan caktık olayi

Sen kendin inanıyor musun söylediklerine?Adamların işi gücü yok bunu mu hesaplamışlar?[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 24 Aralık 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
said:

O_o ee bende antalyadayım alt cıkıyo bize? konyaaltı civarı? :D
o zaman bölge bölge ayırmış çakallar ahah.

Burdada %95 full çıkıyo offffff.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 24 Aralık 2005 04:45 tarihinde demiş ki:
Evet yeni kampanyaları var hani kapakları topluyorsun altı ve üstü.. Şimdi bu adamlar tam adi nedeni ise sadece üst çıkıyor kapaklardan bir tane alt çıkmadı bana. Alt bölüme sahip olan varsa antika olarak saklıyabilir nadide eser ya da.

evde 9 tane üst oldu koycam kafayı bakkala ne biçim iş.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...