arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 üşüyorum karanlıkta zaman zaman içinde ellerim donmuş gözyaşlarımla yaşamın anlamı terketti beni üşümekle kalmıyor acım... canım yanıyor...bir gözyaşı daha... gitmenle bitti herşey... korkularım gerçekleşti... bilmek bile istemiyorum sebebini...doğruları.. kalbim paramparça olmuş durumda.. sadece senin tamir edebiliceini biliyorsun.. titriyorum...ateşler içindeyken üşümekten titriyorum.. ben öldüm..sensizlikten kurtulamadan..sensizlie gömülerek öldüm sensizlikte boğuldum...öldüm... kalbim kan ağlar...gözlerimde yaşlar...yapamayacağım birşey bu tıpkı senin bunu yapamaman gibi... sadece bir şans ver... hakkediyorum bunu... üşümek istemiyorum daha... korkmaktan sıkıldım...ne olur..bir şans daha.. korkmaktan sıkıldım...sensizlikten...acıdan.. ellerindeyim sana ulaşamazken..ölüyorum... ellerinde ölüyorum..öldürme beni lütfen.. sana yalvarıyorum....üşüyorum...üşüyorum sensizlikte [Bu mesaj arenda_duwcal tarafından 22 Aralık 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yorumlarınıza hayran kaldım...şu cidden üşümekten geberiyotrum titriyorum...bunlar şu an gerçekten olanlar...
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gercekten anlik duygularmis gibi geldi okudugumda, sonra altta yazdigini okudum.. guzel dokmussun satirlara hislerini.[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Deniz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 duygu olarak fena dııl de.karalama defterıne yazmıssın.sıır olarak pek begenmedım acıkcası.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoş ve etkileyici, ellerine saglık.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
duende Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 genelde güzel olmus ama onun yaninda sen tamir edebilirsin gibi pek yaratici olmayan cümlelerde var ama bence arenda daha güzelini yazabilir[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
Öne çıkan mesajlar