Finrod Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Başarı Başarılı bir erkek karısının harcayabileceğinden fazla para kazanan erkektir. Başarılı bir kadın böyle bir erkeği bulabilen kadındır. Stil Erkekler sabah uyandıklarında akşam yatağa girdikleri kadar iyi görünümlüdür. Kadınlar her nasılsa gece boyunca çirkinleşirler. Parayı idare etme Erkek istediği 100 bin liralık bir şey için 200 bin lira öder. Kadın istemediği 200 bin liralık şey için 100 bin lira öder. Mutluluk Bir erkekle mutlu olmak için onu çok anlamak, az sevmek gerekir. Bir kadınla mutlu olmak için onu çok sevmek ve hiç anlamaya çalışmamak gerekir. Evlilikten beklentiler Bir kadın bir erkekle onun değişeceğini umarak evlenir, ama o değişmez. Bir erkek bir kadınla onun değişmeyeceğini umarak evlenir, ama o değişir. Evlilik kararları Erkek yorulduğu için evlenir. Kadın meraklı olduğu için evlenir. İkisi de hayal kırıklığına uğrar. Evlilik ve gelecek Kadın bir koca buluncaya kadar gelecekten endişe eder. Erkek bir karı buluncaya kadar gelecekten endişe etmez. Hatıralar Kadın daima onunla evlenmek istemiş olan erkeğin anısını yaşatır. Erkek daima evlenmediği kadının anısını yaşatır. Kadınları anlamak Erkeğin kadını anlamadığı iki dönem vardır Evlilikten önce ve evlilikten sonra. Kadın ne ister? İnsanın karısını mutlu kılmak için iki şeye ihtiyacı vardır Kadının kendi bildiği gibi davrandığını sanmasını sağlamak. Kadının kendi istediği davranmasına izin vermek. Uzunluk Evli erkekler bekarlardan daha uzun yaşarlar, ancak evli erkekler ölümü daha çok arzularlar. Hatalar Evli bir erkek hatalarını unutmalıdır: İki kişinin birden aynı şeyi hatırlamasına gerek yoktur. Savaş Herhangi bir tartışmada kadın daima son sözü söyler. Bundan sonra erkeğin söylediği her söz yeni bir tartışmanın başlangıcıdır.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 iyi güzel genellemeler de,bizim insanımız yaratıcı değil. gördüğünü uyguluyor,sonra gelsin kavga,gelsin gürültü. herkes kendi hissettiği şeyi yapsa aslında,akışına bıraksa her şeyi dünya daha güzel bir yer olacak. böyle genellemeleri doğru bulmuyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çok banal geldi bana.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hoş[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooow -esneme sesim-[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kızlaaaaaaaaaarrrrrr.. ben onları,onları,seviyorum,seviyorum.ve de nefret ediorum yani seviorum ve nefret ediorun hahahahahahah. - x kız:hep öle değil mi? -x erkek:off (çalıntıdır:))[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sadece sevişsinler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 finrod imzana koptum:lol::lol::lol::lol:[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: malik, 22 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki: kızlaaaaaaaaaarrrrrr.. ben onları,onları,seviyorum,seviyorum.ve de nefret ediorum yani seviorum ve nefret ediorun hahahahahahah. - x kız:hep öle değil mi? -x erkek:off (çalıntıdır:)) sagopa da çaldı onu merak etme eaahf[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bi ara okuyacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yok ya![signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar