Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wtf Humanlarla aynı partydeyim czde :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

oyuna girdim scrolları falan okudum tam yürüyodum durup dururken partye girdi kendi kendine partyden yazı yazamıyorum ama onlar yazıyo ve yazdıklarını görebiliyorum yazanlarda humanlar O_o alın size bi ss nasıl oldu bende anlamadım :S aynı partyde oldugum adamı kesiyorum :D

[spo1=WTF][/spo][signature][hline]Diablo_Angel lvl 61
nation:karus
server:diez
Clan:WeAreHistory

''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher''

Mesaj tarihi:
adamlar orc kesince para geliyo np gelmiyo bana :D ben human kesince np geliyo bana para gelmiyo :D:D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61

Mesaj tarihi:
Enteresan ork human kardeşliği merak ettiğim bu party nasıl pklık yapacak :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn
Mesaj tarihi:
ya oyuna girdim tam bowl a dogru gidiyodum birden partyde buldum kendimi giren çıkan belli deil partye dakkada bir biri giriyo onlar adam kesince para geliyo ben kesince benim kestigim adamın parası onlara gidiyo :S relog yaptım anca düzeldi[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61

Mesaj tarihi:
YUharaaa nasıl bugdur buu :D Komedi resmen[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Mesaj tarihi:

[spo1=¿?][/spo]

buda 1,5 ay once fln ba$ıma gelen bi$i aklıma geldi koyuyim dedim :)[signature][hline]Server : Diez
Nick : The_sTRom
Lvl : 70

[Bu mesaj AKI tarafından 24 Aralık 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bu aynı nationdaki adama damage verme olayı benimde başıma gelmişti ama şu aynı party olayı mükemmel bişi olomuş bakalım k2network bize daha nasıl süprizler yapacak :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Mesaj tarihi:
AKI koynunda yılan beslemişin :D
bak priest sana suikast düzenlemeye çalımış :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite)
bilinc senin izinden gidiyorum :D
Mesaj tarihi:
ayrıca yeni farkettim.

Tabe güsel priesti gördün hemen, "ss koleksiyonumu göstercem" ayağına eve çağırmışın :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite)
bilinc senin izinden gidiyorum :D
Mesaj tarihi:
eauheaheua o an $oka girmi$tim eve gel demi$im :-) halbuki msnden gonderebilirim ss i :D[signature][hline]Server : Diez
Nick : The_sTRom
Lvl : 70
Mesaj tarihi:
bazı arkadaşlar kosp falan demiş ben warriorum abartmayın ne kosp ya :S durup dururken kendimi partyde bulmuştum ve sürekli partye humanlar girip çıkıyodu biri çıkıyo biri giriyo :D onlar kesiyo bana para geliyo aslında benim merak ettigim ben mehmeti kestim np geldi para gelmedi sanırım kendi parası ona geri gitti :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61

• Yeni Oluştur...