Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oyuna girdim scrolları falan okudum tam yürüyodum durup dururken partye girdi kendi kendine partyden yazı yazamıyorum ama onlar yazıyo ve yazdıklarını görebiliyorum yazanlarda humanlar O_o alın size bi ss nasıl oldu bende anlamadım :S aynı partyde oldugum adamı kesiyorum :D [spo1=WTF][/spo][signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hahahabuda ne be:D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ahahah orası cypher dımı ....normaldır beaa... dur bende gıreyım barı[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 adamlar orc kesince para geliyo np gelmiyo bana :D ben human kesince np geliyo bana para gelmiyo :D:D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ilginç :D::D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 keske mehmet le konusup bırınız kesseydı bakalım np gelecek mıydı[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben mehmeti kestim np geldi :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Diablo_Angel, 23 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki: ben mehmeti kestim np geldi :D eheheh dur gelıyorum[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Enteresan ork human kardeşliği merak ettiğim bu party nasıl pklık yapacak :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 çok komik ve güzel duruyo nası becerdiniz parti atmayı xD[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 party başkanı warrior gözüküyor listede ama resimde priest in başında var party işareti ilginç :D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cok ilginc bi durum ilk defa görüom ![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya oyuna girdim tam bowl a dogru gidiyodum birden partyde buldum kendimi giren çıkan belli deil partye dakkada bir biri giriyo onlar adam kesince para geliyo ben kesince benim kestigim adamın parası onlara gidiyo :S relog yaptım anca düzeldi[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 YUharaaa nasıl bugdur buu :D Komedi resmen[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Aynısı jpko da oldu bana adamın biri geldi yanıma kendimi onun partysinde buldum sonra disband edip gitti kosp un bi özelliği yada bug falan olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kosp da auto party var onun sayesin de oluyor benim tahminim.[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 [spo1=¿?][/spo] buda 1,5 ay once fln ba$ıma gelen bi$i aklıma geldi koyuyim dedim :)[signature][hline]Server : Diez Nick : The_sTRom Lvl : 70[Bu mesaj AKI tarafından 24 Aralık 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 zuhauah bu ne boyle ya :D abi koptum 2 spoilerde bırbırınden komık bu arada cüneytt yada mustafa sen ne zaman ORC olacan.. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bu aynı nationdaki adama damage verme olayı benimde başıma gelmişti ama şu aynı party olayı mükemmel bişi olomuş bakalım k2network bize daha nasıl süprizler yapacak :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakaci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 party sahibi sağ tarafata sen gözüküosun ama party işareti priest ta we ne hikmetse konuşma pencereside priestin nickinin üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Diablo_Angel, 23 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki: ben mehmeti kestim np geldi :D Alp iptal arkadaşlar :):):):):):):):)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 AKI koynunda yılan beslemişin :D bak priest sana suikast düzenlemeye çalımış :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ayrıca yeni farkettim. Tabe güsel priesti gördün hemen, "ss koleksiyonumu göstercem" ayağına eve çağırmışın :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eauheaheua o an $oka girmi$tim eve gel demi$im :-) halbuki msnden gonderebilirim ss i :D[signature][hline]Server : Diez Nick : The_sTRom Lvl : 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bazı arkadaşlar kosp falan demiş ben warriorum abartmayın ne kosp ya :S durup dururken kendimi partyde bulmuştum ve sürekli partye humanlar girip çıkıyodu biri çıkıyo biri giriyo :D onlar kesiyo bana para geliyo aslında benim merak ettigim ben mehmeti kestim np geldi para gelmedi sanırım kendi parası ona geri gitti :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar