Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağlayanlar, zırlayanlar ve mauha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol ilk bir-iki mesaji okudum anca

sanirsam futbol ve fanatiklik beyin hucrelerine zararli...

ilerde bu konuda calisacam, bunun gibi forumlari da tezime kanit olarak sunacam[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-Follow the Blind-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
Fatih Terim!!!Sen Türk Teknik Direktörlerinin Yüz Karasısın!!!
O ne tiripler öyle,o ne havalar öyle,o ne yüz mimikleri öyle.

Kimsin sen?

Kendini Türkiye de kralmı zannediyorsun?Futbolun pirimi zannediyorsun?

Ben sana söyliyeyim!!!

Sen kameralara oynayan bir şarlatansın,kendini ulaşılmaz zanneden diğer spor yazarlarını, antranörleri,futbolcuları küçük gören zavallısın.

İtalya ya gittiğin zaman gerçekten başarılı olmanı istemiştim,nede olsa Türkiye nin ismini duyuracaktın,ama görüyorumki senin için değmezmiş.

Tekrar ediyorum,

Sen Türk teknik direktörlerinin YÜZ KARASISIN!!!

Ayıp be,

Yaşın kaç,başın kaç...İnsan biraz örnek olur be,evli barklı adamsın

İnsan biraz alçak gönüllü olur.

Nefret ettiğim bir takımın hocalığını yapıyorsun ama inan onlara bile yakışmıyorsun,nede olsa onlarda Türkiye de 3 büyük sıfatında yer alıyorlar,senin gibi şarlatan,kendini bi halt zanneden bir hocaları olduğu için utanmaları gerekir.Tabi utanacak yüzleri varsa!!!
[hline]
Mesaj tarihi:
Süpermiş.
"Allah'ima yeminler olsun! Bu serefsizlerden biri elime geçerse insanlik tarihinin en kanli iskencesini uygularim!"

bu nedir yaa... :D

Ayrıca birinin nik ve lakabı da pek hoşmuş:
dudegogo
SON OF A BEACH[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 18 August 2003 20:34 tarihinde demiş ki:
"Allah'ima yeminler olsun! Bu serefsizlerden biri elime geçerse insanlik tarihinin en kanli iskencesini uygularim!"
lol sanırım bunu hellraiser 2 de pinhead söylüodu.. :P[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Mesaj tarihi:
birisi o forumlarda yazan ilk mesajı yazan arkadaşı ercan taner'in beşiktaş taraftarı olduğu konusunda uyarırsa sevinirim..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
konuyu açan tesadüf eseri benim arkadaşım çıktı ve kendisi beşiktaşlı
yıllardır içinde patlayan gs'nin başarıları yüzünden sonunda dayanamayıp böle bi topic açmış bence

süper koptum, ezdim herifi zaten icq'da heuhe[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
-----------------------------------------------------------
FENERBAHÇE NE DEMEK
ŞEREF DEMEK ŞAN DEMEK
GEÇMİŞİMİZ TERTEMİZ
GURURDUR BUNU BİLMEK

SONUÇ VEREN HER YOLU
MÜBAH BİLEN “ŞAİBE”
ÇALDINIZ ÇIRPTINIZ HEP
GEREK Mİ VAR ŞAHİDE

ALIN O KUPALARI
ALIN DA EKSİK OLSUN
ŞEREFİMİZ VAR BİZİM
BİLMEYENE DERS OLSUN

HAKEME TEKME ATAN
OYUNCULAR YOK BİZDE
BİZDEKİLER PIRLANTA
HEPSİ DE BİRER GÖZDE

ZAKREP SEN DE SUS ARTIK
BOŞA NEFES TÜKETME
ONUR ŞEREF ŞAN BİZİM
NE ANLAR Kİ “ŞAİBE”
-----------------------------------------------------------

Adam aşkından şiir yazmış hele şuna bakın.ZUHAHAHAHA[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology
Mesaj tarihi:
bu derecesi pek saglikli olmasa gerek eheh .

o degilde ne alakaysa sey aklima geldi bjk bursa maci bittikten sonra bjk taraftari i love you hagi diye alay edercesine bagirdi hagi onlerinden gecerken eliyle 4 isareti yapti cok hosuma gitti :)
  • Admin
Mesaj tarihi:
Latino
Uye

Uyelik Tarihi: 14-12-02
Sehir/Ulke: Turkey
Toplam Mesaj: 937
İşin doğrusu ben o kadar şaibe, şike falan göremedim maçta. Bülent atıldı, hatta gol yediler. Yeniliyorlardı.

Ama gs'de diğer takımlarda olmayan kazanma hırsı var. Belki FT'den kaynaklanıyor bu, ama var bir şekilde.

Bir de oyuncularını kolay kolay atmayan bir klup gs. O kadar laf ettiler, takımı halen şaş ve lukunku ve şükür kurtarıyor. Oyuncularını ne kadar yerseler de yerden yere vursalarda gün geliyor o oyuncuları sayesinde maç kazanıyorlar.

bi bu adam sağlam kalmış aralarında
diğerlerine feci güldüm muhaha
nası atlamıslar şaibe ile aldı diye ama bitane ornek gostermiyolar nesi şaibe bilsek :)

bide sinir üstüne sinir yapmış yavrucaklar:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Mesaj tarihi:
valla sızınde ultraaslan forumları cok komık, van hııijdoonk alınmadan once okuyorum, kesın olarak almamız lazım fb alırsa yandık yazıları vardı, fb aldı adamı sız bu seferde amaaaaaaannnnnnnn o kım, hakan sukur var bızde, 34 yasında adammı alınır, gıbı seyler yazıyordu bızde kopmustuk baya.
Mesaj tarihi:
penny frank de boer icinde siz ole diodunuz
hatta ole bi thread de var yani
şimdi çok agır yaşlı falan diosunuz[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor the Wizard

• Yeni Oluştur...