sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 http://forum.antu.com/showthread.php?s=&threadid=63473 ahahaha okuyun allah için şunu, yıllarca zavallılar kıskana kıskana bu duruma gelmişer (bu forumdakilere bi lafım yok, ama allah için okuyun şunları)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 18 August 2003 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 lol ilk bir-iki mesaji okudum anca sanirsam futbol ve fanatiklik beyin hucrelerine zararli... ilerde bu konuda calisacam, bunun gibi forumlari da tezime kanit olarak sunacam[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -Follow the Blind- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Fatih Terim!!!Sen Türk Teknik Direktörlerinin Yüz Karasısın!!! O ne tiripler öyle,o ne havalar öyle,o ne yüz mimikleri öyle. Kimsin sen? Kendini Türkiye de kralmı zannediyorsun?Futbolun pirimi zannediyorsun? Ben sana söyliyeyim!!! Sen kameralara oynayan bir şarlatansın,kendini ulaşılmaz zanneden diğer spor yazarlarını, antranörleri,futbolcuları küçük gören zavallısın. İtalya ya gittiğin zaman gerçekten başarılı olmanı istemiştim,nede olsa Türkiye nin ismini duyuracaktın,ama görüyorumki senin için değmezmiş. Tekrar ediyorum, Sen Türk teknik direktörlerinin YÜZ KARASISIN!!! Ayıp be, Yaşın kaç,başın kaç...İnsan biraz örnek olur be,evli barklı adamsın İnsan biraz alçak gönüllü olur. Nefret ettiğim bir takımın hocalığını yapıyorsun ama inan onlara bile yakışmıyorsun,nede olsa onlarda Türkiye de 3 büyük sıfatında yer alıyorlar,senin gibi şarlatan,kendini bi halt zanneden bir hocaları olduğu için utanmaları gerekir.Tabi utanacak yüzleri varsa!!![hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Süpermiş. "Allah'ima yeminler olsun! Bu serefsizlerden biri elime geçerse insanlik tarihinin en kanli iskencesini uygularim!" bu nedir yaa... :D Ayrıca birinin nik ve lakabı da pek hoşmuş: dudegogo SON OF A BEACH[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Ayrıca: "Toplam Mesaj: 8406 " bu ne ya. Top için atılan mesaj sayısına bak arkadaş.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 şimdi içimizden yavaaşça tekrarlayalım: "diiiik-kaaat et-me-miiiz ge-re-ki-yo-muuuuuuuşşşşş"[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: horacegoesskiing, 18 August 2003 20:34 tarihinde demiş ki: "Allah'ima yeminler olsun! Bu serefsizlerden biri elime geçerse insanlik tarihinin en kanli iskencesini uygularim!" lol sanırım bunu hellraiser 2 de pinhead söylüodu.. :P[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 birisi o forumlarda yazan ilk mesajı yazan arkadaşı ercan taner'in beşiktaş taraftarı olduğu konusunda uyarırsa sevinirim..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 konuyu açan tesadüf eseri benim arkadaşım çıktı ve kendisi beşiktaşlı yıllardır içinde patlayan gs'nin başarıları yüzünden sonunda dayanamayıp böle bi topic açmış bence süper koptum, ezdim herifi zaten icq'da heuhe[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 lol süper ya adamlara yazık, büyük psikolojik sorunlar bunlar[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ahah komedi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ----------------------------------------------------------- FENERBAHÇE NE DEMEK ŞEREF DEMEK ŞAN DEMEK GEÇMİŞİMİZ TERTEMİZ GURURDUR BUNU BİLMEK *** SONUÇ VEREN HER YOLU MÜBAH BİLEN “ŞAİBE” ÇALDINIZ ÇIRPTINIZ HEP GEREK Mİ VAR ŞAHİDE *** ALIN O KUPALARI ALIN DA EKSİK OLSUN ŞEREFİMİZ VAR BİZİM BİLMEYENE DERS OLSUN *** HAKEME TEKME ATAN OYUNCULAR YOK BİZDE BİZDEKİLER PIRLANTA HEPSİ DE BİRER GÖZDE *** ZAKREP SEN DE SUS ARTIK BOŞA NEFES TÜKETME ONUR ŞEREF ŞAN BİZİM NE ANLAR Kİ “ŞAİBE” ----------------------------------------------------------- Adam aşkından şiir yazmış hele şuna bakın.ZUHAHAHAHA[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bu derecesi pek saglikli olmasa gerek eheh . o degilde ne alakaysa sey aklima geldi bjk bursa maci bittikten sonra bjk taraftari i love you hagi diye alay edercesine bagirdi hagi onlerinden gecerken eliyle 4 isareti yapti cok hosuma gitti :)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Latino Uye Uyelik Tarihi: 14-12-02 Sehir/Ulke: Turkey Toplam Mesaj: 937 İşin doğrusu ben o kadar şaibe, şike falan göremedim maçta. Bülent atıldı, hatta gol yediler. Yeniliyorlardı. Ama gs'de diğer takımlarda olmayan kazanma hırsı var. Belki FT'den kaynaklanıyor bu, ama var bir şekilde. Bir de oyuncularını kolay kolay atmayan bir klup gs. O kadar laf ettiler, takımı halen şaş ve lukunku ve şükür kurtarıyor. Oyuncularını ne kadar yerseler de yerden yere vursalarda gün geliyor o oyuncuları sayesinde maç kazanıyorlar. bi bu adam sağlam kalmış aralarında diğerlerine feci güldüm muhaha nası atlamıslar şaibe ile aldı diye ama bitane ornek gostermiyolar nesi şaibe bilsek :) bide sinir üstüne sinir yapmış yavrucaklar:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 tamam yeter hadi bu kadar , dagilin ..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ahaha süpermiş ya bu forum keşke onceden bilseydim www.komikaze.net den sonra burayıda sık kullanılanlara ekliyorum artık :) fb forumları ama gs hakkında aacılan topic sayısı kat kat fazla :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 valla sızınde ultraaslan forumları cok komık, van hııijdoonk alınmadan once okuyorum, kesın olarak almamız lazım fb alırsa yandık yazıları vardı, fb aldı adamı sız bu seferde amaaaaaaannnnnnnn o kım, hakan sukur var bızde, 34 yasında adammı alınır, gıbı seyler yazıyordu bızde kopmustuk baya.
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 taraflı forumlar öyle oluyor işte...
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 penny frank de boer icinde siz ole diodunuz hatta ole bi thread de var yani şimdi çok agır yaşlı falan diosunuz[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ehe sanki bu forumda öle şeler olmuo :P
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yanı demekkı olabılıyormus demek ıstedım zaten, gıdıpte boyle bır thread acmanın geregı yok, sımdı bı fenerlı acar ultraslan forumlarını buraya o tıp 100 lerce konu yazar
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 www.antifenerbahce.net buraya bakabilirsiniz birsuru sey var.
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ya o siteyi bilen biliyor zaten buraya niye yazdın ki durduk yerde???
Öne çıkan mesajlar