Zep Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 fistan bab bi dene istersen kare şeklinde iki tane nesne bul bitanesi küçük olsada büyüğü onun içinde geçirebilirsin ama dikey bi şekilde tabiki bizzat denedim şimdi ordan biliyorum:P[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zaman cok onemli bir sey....[signature][hline]Anti Afrodit Painki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Zep, 22 Aralık 2005 18:20 tarihinde demiş ki: fistan bab bi dene istersen kare şeklinde iki tane nesne bul bitanesi küçük olsada büyüğü onun içinde geçirebilirsin ama dikey bi şekilde tabiki bizzat denedim şimdi ordan biliyorum:P geçiremezsin yok öyle bişey ayrıca dikdörtgen mazgallarda var =)[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kare olsaydıda niye kareydi diye sorcaktın[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 privacy olayı.. fazla kurcalamamak lazım[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Belediye sor dicem ama onlarda cevap veremezler ole gelmiş ole gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dikdörtgen olanı kısa kenarı düşey konuma getirip düşürürsün de kareyide herhangi bir kenarı deliğin köşegenin oluşturan çizgiden bırakırsın aşağıya doğru[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 düşür bu kapağı ozmn bu delikten aşağıya forgiver :) [spo1=kare kapak öyle yaparsınki düşmez][/spo] yuvarlak olmasının nedeninide 2. sayfanın ilk mesajında açıkladım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya fistancım şimdi karenin bi köşesi 2cm olsun, köşegeni 2kök2 cm olur karenin köşesini alırsın köşegenden jeton misali bırakısın.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 tamamda üstteki kare kapak ile alttaki delik aynı boyutta mı? ya da 2 milimlemi tutuyor bu kapağı da aşşağıya çevirim köşegenden salacaksın? üstteki kapağı 60 a 60 kare yaparsın yanlardan 15 er santim durması için pay verirsin köşegeninden salarsın sığmaz kapak. aşağı düşmesin diye kare yapılmıyor diye bişey yok.zaten çoğu logar kapağını kaldırıpta köşegenden aşağıya atacak bi insan tanımıyorum ben.arnold yapar belki.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 amuhahahahhhahaa[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Fistan, 22 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki:...zaten çoğu logar kapağını kaldırıpta köşegenden aşağıya atacak bi insan tanımıyorum ben... *!koşarak uzaklaşır*[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Fistan, 22 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki: tamamda üstteki kare kapak ile alttaki delik aynı boyutta mı? ya da 2 milimlemi tutuyor bu kapağı da aşşağıya çevirim köşegenden salacaksın? üstteki kapağı 60 a 60 kare yaparsın yanlardan 15 er santim durması için pay verirsin köşegeninden salarsın sığmaz kapak. aşağı düşmesin diye kare yapılmıyor diye bişey yok.zaten çoğu logar kapağını kaldırıpta köşegenden aşağıya atacak bi insan tanımıyorum ben.arnold yapar belki. Vallahi diyorum yazın attım daha dop diye girdi :D ahzuahzuhaza[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Finrod, 22 Aralık 2005 16:44 tarihinde demiş ki: delikanlı adam yuvarlak bır seyle ılgılı bır konuda dusunmez : ) abi adamı gay yaptın.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Aykan, 22 Aralık 2005 17:16 tarihinde demiş ki: İyi Atmışım demekki. Valla açıklama tamamen bilimsel. Dumura uğradım :) Olaya bu yönüyle bakmamıştım.. açıklama tabiki bilimsel olcak adamlar yuvarlak şeklini sevdikleri için yuvarlak yapmıyorlar.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ninja kaplumbaalar zorda kaldıklarında kapakları frizbi gibi fırlatıp düşmanlarını dağıtabilsinler diye sanıodum ben bilgiler için teşekkürler[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yuvarlak daha kücük bi hacime sahip? sdfls[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kare,üçgen vb gibi şekilelrdeki kapakların o yada bu şekilde delikten aşagıya düşme imkanı vardır. oysaki fizik kurallarına göre bir daireyi kendinden daha lüçük bir delikten yamultamdıgınzı sürece düşüremessiniz[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Fistan, 22 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki: tamamda üstteki kare kapak ile alttaki delik aynı boyutta mı? ya da 2 milimlemi tutuyor bu kapağı da aşşağıya çevirim köşegenden salacaksın? üstteki kapağı 60 a 60 kare yaparsın yanlardan 15 er santim durması için pay verirsin köşegeninden salarsın sığmaz kapak. aşağı düşmesin diye kare yapılmıyor diye bişey yok.zaten çoğu logar kapağını kaldırıpta köşegenden aşağıya atacak bi insan tanımıyorum ben.arnold yapar belki. bi kere 15 cm ne demek ek maliyet demek 1-2 cm le kurtaracak yuvarlak kapak için değer mi ha yeni aklıma geldi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Delik kare olursa, kapağın her bir kenarı , deliğin köşegeni büyüklüğünde olmalı. Delik 50x50 yse, kapağın kenarlarının 50 (kök)2 den büyük olması lazım... ki çapraz çevirsende düşmesin diye... 50 kök 2 nin değeri de 70 cm ye yakın bi değer(hesap makinesinin yalancısıyım:D) Yani delik 50x50 yse, kapak 75x75 olmalı ki düşmesin... Daire şeklindeki kapakta, kapak delikten 1 cm daha büyük olsa bile düşmez:D Hakkaten bayağı fark oluyomuş...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 24 Aralık 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar