Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spy mı? baska bir sey mi?

barbu

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar yaklasık 10 dakika once paticik i okurken explorer a sol tıkladıktan sonra winwods help center gibi bir sey cıktı karsıma. explorer ı tanıtıyordu. interneti tanıtıyordu. bu ne ya dedim. heralde yanlıslıkla bastım diye dusundum. fakat ondan sonra gene bastım ve gene cıktı. baska explorer penceresinde gene cıktı. sonra biraz pc takıldı ve yaklasık 60-70 tane help center actı. herhangi bir spy virus bulasacak sey yapmadım. bir sey indirmedim. bu ne olabilir? suanda o sorun gecti. acmiyor artık help center penceresini ama belli ki bir problem var. spw sweeperın da sansıma deneme zamanı bitmis:( activasyon key de yok dolayısıyla taratamadım son olay ustune. sizce bu ne olabilir yapsa yapsa spy yapar diye dusundum ama spy girecek bir sey de yapmadım.
onerileriniz bekliyorum.

edit: 60-70 tane help center turevi pencere acıldıktan sonra norton internet security kurallar otomatikman yapıldı gibilerinden bir yazı cıkardı microdoft help .... icin .
edit 2: bu arada bir seyi acık yazmamısım. explorer a tıklayınca deil. goruntulerken sayfayı herhangi bir yere tıklayınca actı.

[Bu mesaj barbu tarafından 24 Aralık 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj barbu tarafından 24 Aralık 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...