barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaslar yaklasık 10 dakika once paticik i okurken explorer a sol tıkladıktan sonra winwods help center gibi bir sey cıktı karsıma. explorer ı tanıtıyordu. interneti tanıtıyordu. bu ne ya dedim. heralde yanlıslıkla bastım diye dusundum. fakat ondan sonra gene bastım ve gene cıktı. baska explorer penceresinde gene cıktı. sonra biraz pc takıldı ve yaklasık 60-70 tane help center actı. herhangi bir spy virus bulasacak sey yapmadım. bir sey indirmedim. bu ne olabilir? suanda o sorun gecti. acmiyor artık help center penceresini ama belli ki bir problem var. spw sweeperın da sansıma deneme zamanı bitmis:( activasyon key de yok dolayısıyla taratamadım son olay ustune. sizce bu ne olabilir yapsa yapsa spy yapar diye dusundum ama spy girecek bir sey de yapmadım. onerileriniz bekliyorum. edit: 60-70 tane help center turevi pencere acıldıktan sonra norton internet security kurallar otomatikman yapıldı gibilerinden bir yazı cıkardı microdoft help .... icin . edit 2: bu arada bir seyi acık yazmamısım. explorer a tıklayınca deil. goruntulerken sayfayı herhangi bir yere tıklayınca actı. [Bu mesaj barbu tarafından 24 Aralık 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj barbu tarafından 24 Aralık 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 adware - sbybot 1.4[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Spyware Nuker 2005 Üstüne spyware programı tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yani kesin spy diyosunuz. ama spy bulasacak bir seyde yapmadım ki ya. böhüüü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 spy bulaşmasının nedeni firefox kullanmıyor olman olabilir mi?[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar