VipeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Selam arkadaşlar, bu konular hakkında bilgi veren dökümanlara ihtiyacım var. pdf olabilir hatta tavsiye edeceğiniz konu anlatımlı kitaplar da olabilir arkadaşlar. şimdiden saolun. Saygılar.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 seviye belirtirsen daha cok yardimci olacak kisi cikar bence. lise mi? calc 1 mi, 2 mi, 3 mu, hatta bazi durumlarda 4 mu? (not 3 ve 4 multivariable olarak gecebiliyo) yoksa dfQ icin mi?[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 15 Aralık 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 determinat için lineer cebir prof.dr.salih karaali türev integral için tümay 5 ama biraz zordur kasarsın[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: riglous, 15 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: seviye belirtirsen daha cok yardimci olacak kisi cikar bence. lise mi? calc 1 mi, 2 mi, 3 mu, hatta bazi durumlarda 4 mu? (not 3 ve 4 multivariable olarak gecebiliyo) yoksa dfQ icin mi? haklısın calc1 unutmuşum.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Türev integral için Yüksek Matematik - Prof. Ahmet Karadeniz yazarı Lineer için Uygulamalı Lineer Cebir - Bernard Kolman , David Hill.(Matlab ıcın de uygun bır kıtap) Ayrıcana soylememe gerek yok ama thomas ın 11. edition calculus 1'i. Bu kitaplar bayagı ıyıdır suanda onumde duruyor guvenerek calısıyorum.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Thomas[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: VipeR, 15 Aralık 2005 13:59 tarihinde demiş ki: bu konular hakkında bilgi veren dökümanlara ihtiyacım var. pdf olabilir hatta tavsiye edeceğiniz konu anlatımlı kitaplar da olabilir arkadaşlar. şimdiden saolun. bahsettiğin çok geniş bi alan Lisedesin ve olaya temel giriş mi yapıcaksın Ünidesin mühendis mi olucaksın Mühendissen ne mühendisi olucaksın hangi amaçla konuların hangi kısımlarıyla ilgili tavsiye istiyosun ????[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 elektronik haberleşme 1. sınıf. saolun hallettim arkadaşlar.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 üniversitede ne derece görülüyor türev bilemicem ama tümay 5 diyebilirim bende.$ahsen gece gece sadece türev çözüdürdü kaç saat bana o kdr zevkli geldi eheh.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hangi elektronik haberleşme viper??bende iyte de 1.sınıfım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bu arada bunu söylemek istedim Calculus sux[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @yves; marmara :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 türkçe olacaksa mustafa balcının çözümlü türev integeral kitapları var.hem brs soru çözersim hem kolay hem zoru var.. benim onla calculus 1 bb gelmişti mesela. de lineer yeni alıorum bi kitap sölemeyeyim. türev integral için mustafa balcı.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehhe o thomas calculus varya ömrümü yedi tüketti benim normalde hocalar ağır ağır işler,türev integral öğretirler hoca delirdi cal1-2'de kitabı bitiriyor,ehhe deli olucam alttan ders bi de kalırsam diff alamıyorum=) geçmek şart oldu artık=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: malik, 23 Aralık 2005 19:39 tarihinde demiş ki: türkçe olacaksa mustafa balcının çözümlü türev integeral kitapları var.hem brs soru çözersim hem kolay hem zoru var.. benim onla calculus 1 bb gelmişti mesela. de lineer yeni alıorum bi kitap sölemeyeyim. türev integral için mustafa balcı. Mustafa Balcıyı seviyorum bende sağlam bi temel oturtmak için kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar