Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar yagıyor!

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Kadıkoyde kar ın dibine vurulmuş vaziyette şu an AMA yarından etkisini yitirecekmiş..

*!yukarı bakar*

biri bizi sınıyor...[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Sosyal ağlarda paylaş

erenkoy su an ıtıbarıyle kar yagısı cok yavasladı hatta durmak uzere[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköyde şu an kar yağışı durdu..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.

[Bu mesaj Loli-pop tarafından 24 Aralık 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tövbe hasa lafım gerii....bır yagıs basladı abovvvv[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

Gökmü gürledi yoksa ben çaylamı sarhos oldum ? kar yagarken gok gurlermı ya :([signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ne yazıkki az önce haberlerde dinledim akşam üstünden sonra kar yagışı duracak hava sıcaklıgı artacakmış.. malesef beyler daha hayal kurmayalım..(ama allah'tan ümit kesilmez.:))[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Göztepedeyim..dershanemde Göztepede(Özeliz)..neyse sabahçıydık ilk tenefüste kar süperdi..günün en iyi yağış anı işte anlayın.hocalarla kar topu savaşı yaparken sert bir topum hocanın yüzünde patlaması sonucu kötü anlar yaşamadım değil.ama bişi olmadı allahtan...

doya doya oynayın.bi süre böyle yağmaz bir daha..
Sosyal ağlarda paylaş

koşuyolunda da durdu... dursun ztn akşam taksime geçicem kastırmasın beni kar mar ztn vapurla geçmeyi düşünüyorum donarız vapurda ikinci bi titanik faciası yaşamayalım :P[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

durdu burda ya[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

guneş açtı yalan oldu[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...