Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar yagıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Koşuyolunda baya tuttu kar hala da yağıyor yani ama ben istemiyorum yağmasını artık çocuk diliz bişi diliz işkence sadece sağa sola giderken İnşallah en kısa sürede duracak[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 24 Aralık 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ulan arabayla dişari çikcaktim ehliyeti aldik, hevesim kursaimda kaldi.. erisin artik yagmasin bi daha istemiyom, bana yaramiyo zaten :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
İstanbulda dersaneler tatil olmuş diyene öpücük veriyorum.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Mesaj tarihi:
Abı dersaneler olsun yanı sonucta sen oraya bı seyler ogrenmek ıcın gıdıosun ama yaaa cok usenıorum gıtmeye :o)
aaAAaa bu arada kar durdu demıstım ya lapa lapa yagıo yenı baktım da pencereden[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız

[Bu mesaj SmoLaFein tarafından 24 Aralık 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hahaha bu karda sogukta cıkın bakim dısarı ben sizin yerinize takılırım nette:) hafta ici olmak cok güzel :)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki:
Ne giriyon lan charımla...
Mesaj tarihi:
ya lanet olsun gitti gitti bugün yağdı bütün planlar altüst oldu BAK HALA YAĞIO, HEMDE GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKA! LEN ![signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Mesaj tarihi:
Koç üni;
Baya tutmuş kar burda ztn3-4 gundur yagıyor.Hehe devam etse bari[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Mesaj tarihi:
said:
Asgard, 24 Aralık 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
hahaha bu karda sogukta cıkın bakim dısarı ben sizin yerinize takılırım nette:) hafta ici olmak cok güzel :)

gitmiyorum anasını satiim :) dimi zamo ?[signature][hline]1905
Mesaj tarihi:
kadıköyde süper bi kar yagışı war.. acaip hızlandı..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
ewt su an erenkoy lapa lapa modunda :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
said:
tony_montana, 24 Aralık 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
said:
Asgard, 24 Aralık 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
hahaha bu karda sogukta cıkın bakim dısarı ben sizin yerinize takılırım nette:) hafta ici olmak cok güzel :)

gitmiyorum anasını satiim :) dimi zamo ?

hehehe[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki:
Ne giriyon lan charımla...
Mesaj tarihi:
Feci moralim bozuldu bu karda dersaneye gitmek çok koyar.Biraz daha yağarsa gitmiycem napalım.Dönmesi var bi de bunun.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
  • Yeni Oluştur...