Smoove Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 en son patch 1311 i indirdim ; serverlara girmeme gibi bir sorunum yok fakat herhangi bir servera girdiğimde arka plan değişmiyor sadece adamın bilgileri altta görünüyor. bilgisi olan yardım etsin :([signature][hline]NICK:xxxxxxxxxxxxx LVL:5x NP:9xxx CLAN:xxxxxxx SERVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o lagtan kaynaklanıyo biraz bekle adamın karşına çıkıvericek ...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Biraz açar mısın, tam anlaşılmadı???[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 şöyle bişey mi; server boşsa girdiinde her zamanki connecting yazısını görüorz orda görüntü donuyo we server sayfası kilitli bir şekilde karşına gelio bikaç dakikadır da ben bu sorunu yaşıyorum[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar