honordalsword Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ya bu oyunu sadece premiumlular mı oynıyabilcek yoksa bizler de oynıyabilcek myz??servera giremiorm bu oyunu sadece premiumlular oynıyabilir fln dio olay nedir bilen warsa sölesin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honordalsword Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Serverlar arası savaş nedeniyle mi??öle bişiler yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 aşaa da başlık var körsün galiba :P bende k o bölümü adabıyla konuşuyorum olley :)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honordalsword Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 agam bende siteye girmioki bi kaç senedir bi kez girdi o zmn da hemen şifreyi deiştirdim :)) ohh rahatladım bu oyunu bir dhaa oynıyamıcam die korkmuştmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 aga mı? Sen aga mı dedin ?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yine bu adamlar neler yapıyo bole hergun bısıyler karıstırıyolar nası bu ıs bole anlamadım... sızde bırakın su aga pls kas pls ıtem pls clan pls muhabbetlerını zatı herkesın kafası bundan agrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oyunda ücretsiz oyunculara sınır getirmisler premium üylerine öncelik veriyorlar servera belli sayida premiumsuz üye aliyorlar premiumu olan hic bi sorun yasamiyor premium var a1 e girerken server dolu yazisi görmüyorum artik cok hosuma gitti bu olay sonunda kurtulacaz ya paranla oynucan yada bye diycen oyuna:S[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sanırım artık non-premium üyeler için oyun hayal gibi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: SoulCube, 21 Aralık 2005 15:03 tarihinde demiş ki: aşaa da başlık var körsün galiba :P bende k o bölümü adabıyla konuşuyorum olley :) lmao!![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: bur0, 23 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: oyunda ücretsiz oyunculara sınır getirmisler premium üylerine öncelik veriyorlar servera belli sayida premiumsuz üye aliyorlar premiumu olan hic bi sorun yasamiyor premium var a1 e girerken server dolu yazisi görmüyorum artik cok hosuma gitti bu olay sonunda kurtulacaz ya paranla oynucan yada bye diycen oyuna:S Premiumun bittigi gun , tekrar nasil alicaksin oyuna giremeden merak ediyorum :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: PiCaLLo_TR, 24 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki: said: bur0, 23 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: oyunda ücretsiz oyunculara sınır getirmisler premium üylerine öncelik veriyorlar servera belli sayida premiumsuz üye aliyorlar premiumu olan hic bi sorun yasamiyor premium var a1 e girerken server dolu yazisi görmüyorum artik cok hosuma gitti bu olay sonunda kurtulacaz ya paranla oynucan yada bye diycen oyuna:S Premiumun bittigi gun , tekrar nasil alicaksin oyuna giremeden merak ediyorum :D A2 ve A3 e premiumsuz girebiliyorsunuz ama serverin bos oldugu saatlerde. Eger serverlar dolu ise oralarada giremeyeceginizi soyleyen bir mesaj aliyorsunuz. Pre yenileme islemini bu serverlarda yapicaksiniz. Ayrica a3 veya a2 den moradona gecer sorada select char yaparsaniz a1 e de girebiliyor ( ama bazen ) [Bu mesaj JadeReal tarafından 24 Aralık 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Biri silsin şunları artık ya. Aynı başlıktan 1750 tane açılmaz ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar