Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya bu oyunu sadece premiumlular mı oynıyabilcek

honordalsword

Öne çıkan mesajlar

oyunda ücretsiz oyunculara sınır getirmisler premium üylerine öncelik veriyorlar servera belli sayida premiumsuz üye aliyorlar premiumu olan hic bi sorun yasamiyor premium var a1 e girerken server dolu yazisi görmüyorum artik cok hosuma gitti bu olay sonunda kurtulacaz ya paranla oynucan yada bye diycen oyuna:S[signature][hline]nick:Mysterious_Eko
clan:-
server:ares
lvl:50
np:0
geliyorum ulaaa:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bur0, 23 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
oyunda ücretsiz oyunculara sınır getirmisler premium üylerine öncelik veriyorlar servera belli sayida premiumsuz üye aliyorlar premiumu olan hic bi sorun yasamiyor premium var a1 e girerken server dolu yazisi görmüyorum artik cok hosuma gitti bu olay sonunda kurtulacaz ya paranla oynucan yada bye diycen oyuna:S

Premiumun bittigi gun , tekrar nasil alicaksin oyuna giremeden merak ediyorum :D[signature][hline]Aresde Satilik
+8/15 Rouge Chitin Shell Helmet
Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir.
Teklifleriniz için Burdan yada
Oyunda /pm picallo_tr.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiCaLLo_TR, 24 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
said:
bur0, 23 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
oyunda ücretsiz oyunculara sınır getirmisler premium üylerine öncelik veriyorlar servera belli sayida premiumsuz üye aliyorlar premiumu olan hic bi sorun yasamiyor premium var a1 e girerken server dolu yazisi görmüyorum artik cok hosuma gitti bu olay sonunda kurtulacaz ya paranla oynucan yada bye diycen oyuna:S

Premiumun bittigi gun , tekrar nasil alicaksin oyuna giremeden merak ediyorum :D

A2 ve A3 e premiumsuz girebiliyorsunuz ama serverin bos oldugu saatlerde. Eger serverlar dolu ise oralarada giremeyeceginizi soyleyen bir mesaj aliyorsunuz. Pre yenileme islemini bu serverlarda yapicaksiniz.

Ayrica a3 veya a2 den moradona gecer sorada select char yaparsaniz a1 e de girebiliyor ( ama bazen )

[Bu mesaj JadeReal tarafından 24 Aralık 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...