Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galatasaray lı ayhan 'a 3 maç ceza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaldırılmayacak ama azaltılacak. Semihi cezasında bir ispat yoktu Ayhan'ın Beşiktaş taraftarlarına hareket çekerken resimleri ve görüntüleri var.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
Aslında değişik cezalar uygulansa mesela bjk taraftarına hareket çektiyse çıkarsınlar taraftarın karşısına bişi yapmadan dikilsin tüm taraftarlarda ona hareket çeksin gibi ?
Mesaj tarihi:
said:
mrtolga, 23 Aralık 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
Aslında değişik cezalar uygulansa mesela bjk taraftarına hareket çektiyse çıkarsınlar taraftarın karşısına bişi yapmadan dikilsin tüm taraftarlarda ona hareket çeksin gibi ?

ne kadar komik olur dimi?
neyseki ceza veren kişiler 6 yaşın uzerindeler.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
lol[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
said:

yok bence korner bayrağının orda tek ayak üstünde dursun.[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here...
Mesaj tarihi:
said:
-Nae, 23 Aralık 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
said:

ne kadar komik olur dimi?
neyseki ceza veren kişiler 6 yaşın uzerindeler.

wooowww usta nası laf geçirmek o öyle helal valla süpersin brawo valla, hemen anlamışın 6 yaşından küçük olup o öneriyi ciddi yaptığımı.
Mesaj tarihi:
@mrtolga:Biz senın onu cıddı olarak mı yazdıgını yoksa espri fln olsun dıyemı yazdıgını anlayabılecek duyuüstü algı yetenegıne sahıp ınsanlar degılız.Mesajında smıle fln da koymayınca cıddıye aldık halıyle.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
said:
-Nae, 23 Aralık 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne zaman kurtulcaz sizlerden off off

nası yani ?? kimden kurtuluyorsun dün gelip 2 gün sonra artis oluyosunuz hayret valla, sen yokkende vardım bu site bu ismde değilkende ama malesef senin gibi her konu altına tartışma çıkarıcak saçma yazılar yazanlar çıkmaya başladı sonzamanlarda.

+ o yazının espiri olarak yazıldığının anlaşılması için smiley gerekiyosa esas buna lol, 6 yaşından büyük herkes onun ciddi yazılmadığını anlar.
Uzatmayalım bence.
Mesaj tarihi:
ayhanın cezası kalkıp 2. maçında gol şov yaparsa neler olur acaba neyse semihin cezasının ıspatı yok denmişte o raporu yazan futbol federasyonunun adamı oraya korkuluk die dikmio heralde[signature][hline]NKFVAS
Mesaj tarihi:
bende mi 2001 kayıtlı acc ile geleyim bir şeyleri ıspatlamak icin?
biz eski ve kaliteli kullanıcılardan bahsediyoruz eski olman seni kaliteli yapmıo[signature][hline]
Mesaj tarihi:
@mrtolga
aranizdaki tartisma beni ilgilendirmiyo ama o adamda senin gibi daha eski bi accye sahipse, ozaman o dahami uzaga isemis olcak. birakalim artik su eski yeni muhabbetini
Mesaj tarihi:
said:
mrtolga, 23 Aralık 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
said:
-Nae, 23 Aralık 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne zaman kurtulcaz sizlerden off off

nası yani ?? kimden kurtuluyorsun dün gelip 2 gün sonra artis oluyosunuz hayret valla, sen yokkende vardım bu site bu ismde değilkende ama malesef senin gibi her konu altına tartışma çıkarıcak saçma yazılar yazanlar çıkmaya başladı sonzamanlarda.

+ o yazının espiri olarak yazıldığının anlaşılması için smiley gerekiyosa esas buna lol, 6 yaşından büyük herkes onun ciddi yazılmadığını anlar.
Uzatmayalım bence.

Her mesajda espri yaptığını vurgulamak ıcın smıle koymana gerek yoktur cunku konunun kendısı cıddı bır konu degıldır zaten;) Bu konu ılk bakısta ole uzerıne muhtesem espriler yapılacak bı konu da degıl.Ha yapıyorsan en azından smıle fln koyarsın bız de anlarız.Ok??
6 yaş olayına gelınce 6 yaşın uzerınde hıc bır tanıdıgım ınsan bu tarz esprılerde yapmıyor gerısını sen dusun ...[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
Ewet Semih konusunda ya o görevli yalan söylüyor diyip işten atılmalı yada adama inanıp ceza verilmeliydi.
Ama Ayhan konusunda hareker kameralarca yakalaınmış yalanlama gibi bi durum olamaz.
Mesaj tarihi:
Ayhan kendisinden bekleneni yapmıştır,aksini de beklemezdim.onun cezasını bence ikinci yarı inönü de çarşı verecektir en güzel şekilde.Bu arada ben FENERBAHÇEliyim....Yanlış anlaşılmasın...[signature][hline]Give me something to kill my pain!!!
Mesaj tarihi:
ewet -Nae sen süpersin, çok doru yazmışın, kalitelisin yazdığın yazıdan kaliten belli ve benim kalitemi sen ölçemezsin.
Finrod uzamasın dedikçe yazıyosunuz, tamam arkadaşlar ben 5 yaşındayım ok rahatladınızmı şuan 5 yaşında biriyle tartışıyosunuz ok?
Arkadaşlar sorun 2001 2005 olayı değil sorun mesajlara böyle gereksiz şeyler yazmak,hemen saldırı moduna geçmek.

Sorunu olan burayı daha kirletmesin yazsın özelime.
Mesaj tarihi:
Tahkim kurulunun işi çok zor ve bence elindeki iki ucu boklu değnek.

Ayhanın cezası kaldırılır veya hafifletilirse o zaman PFDK eşşek yerine konmuş oluyor.Adamlar ceza veriyorlar tahkim indiriyor.Ki her ceza iniyorsa bunda bişi vardır.

Ayhanın cezası kalkmazsa 2 hafta önce Semih yaptı aynısını kaldırdınız yok fenerasyon, yokAzizin paraları işine dönücek.

Merakla bekliyoruz.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Mesaj tarihi:
Ayhan haketti cezayı,bakalım bjk nasıl tepki göstercek ikinci yarı iönü de....[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....''
  • Yeni Oluştur...