HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Beyler counterstrike'ı fln yükledim CheatingDeath'i update ettim fln server'a giriyorum ama sistem modifiyeli lütfen slip tekrar deneyin dio CD yi sildim kurdum kaç kere counter'ı da öyle ama hala aynı hatayı verio ayrıca console'da trackerUI.dll not invalid yazıo..... help me please ![signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hileyi sil..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 iyide hile fln yaptığım yokki ? sadece cl_bobcycle cl_upspeed cl_backspeed zoom sensivity ratio sensivity bunları ayarladım ki konsoldan ayarlanıyor ve net cafede sorun olmuodu[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yardımmmmmm[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Dux Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 taskbar'inda çalışan bütün programları kapa tek tek aç birinden yapıyodur.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Winamp Ses denetliyiccisi MSN Kaspersky var[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hmmmm ilginç software de oynayınca sorun olmuo OpenGL yapınca sorun oluo ama ekran kartım ge-force4 mx440 kaldırıo normalde ne yapmam gerek update fln mi help[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cektiin cheating death gercekten cd mi yoksa cd yi kiran hile programi mi onu kontrol et.. hile kullanildiginda your system has been modified yazisi cikar ekranda oyuan girince..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 unitedadmins.com 'dan indirdim yani gerçek hileyi engelliyen ama ilginçtirki software yapınca ayarları oynıyabliom opengl yapınca oynıyamıorum![signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 beyler Ge-force 4 Mx440 sürücüsünü nasil güncellerim[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ekran kartının markası nedir.?[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ge-force MX 440 ![signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 csyi sil bi daha kur. hile kullanmıyorsan %90 düzelir.. Bazen c-d consola girdiğin komutları hile olark algılyabiliyor falan fistan..[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ne hilesi yahu :([signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Impressive Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 internetten silah..v.b modelleri , tr radyo mesajlari .v.b. indirip cs ye atma , oyundan cık c-d kapa bir daha ac gene gir. Bunlara ragmen hala ayni hatayı aliyorsan cs yi silip yeniden kur ( kesinlikle model v.b atma saglikli calişmasi icin ). CS ye girip sonradan c-d acarsan veya c-d yi acip girip cıkıp tekrar girersen gene ayni sorunu yaşayabilirsin.[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions |
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 config sorunu var, sens harici bi ayar yapmadan dene. sonra tek tek dene hangisinde hata verdiğini bulursun. hala giremiosan bizim servera gel 212.175.16.38 212.175.16.39 c-d deki hatalar yuzunden, kapadık c-d yi. ama hile yaptırtmıyoruz admin var sürekli.[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna
Öne çıkan mesajlar