Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse öneri

Nexus

Öne çıkan mesajlar

evet fistana katılıyorum.
bende logitech mx510 var ama mx1000 çok daha iyi doğal olarak.

mouse pad'e gelince, ben yumuşak mouse pad kullanıyorum. pütürlü yüzeylerde mouse'u uzun süre kullanınca mouse'un altındaki çıkıntılar aşınmaya başlıyo ve mouse'un kayganlığı azalıyo (yaşanmıştır). uzun süre aynı mouse'u kullanmayı düşünüyosan mouse'un altını aşındırmicak bi mouse pad tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Logitech mx310optik 60 YTL
Logitech mx518optik 67 YTL
Logitech MX518 Gaming Grade Optik 100YTL
Logitech mx1000laser 120 YTL
[spo1=mx1000laser][/spo]
resimde büyük gözükmüş ama okdr abartı değil.normal.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı

Sosyal ağlarda paylaş

Tamam tasarımı şık, ergonomik, yağ gibi kayıyor ama şahsen mouse o parayı vereceğime gidip mouseden daha fazla ihtiyacım olan web cam e veririm o parayı.
kaliteli iyi bi webcam alırım (philips tou cam pro)
Mousede güzelmiş bu arada ama bizim yadigar beni idare ediyor hala.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

mouse da pahalı ucuz yoktur

ben bir zamanlar orta kalite mouselar alıp 2 ay kullanıyordum sonra çöp oluyorlardı hemde işimi tam görmüyorlardı sonra kıydım para zamanı için çok iyi para verip microsoft intelli explorer aldım tam 3 sene hem adam gibi işimi gören bir mouse kullandım hemde tek sorunla karşılaşmadım sonra o miladını doldurudu şimdi mx1000 aldım oyun oynayacaksan özellikle fps daha iyi seçenekler var biraz daha tuzlular ama zevk meselesi ben oynarsam mmo oynuyorum benim işimi fazlasıyla görüyor

bilgisayarda 1 monitöre 2 mouse verilen paraya acımamak lazım herşey gelir geçer bunlar kalır[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 24 Aralık 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
Tamam tasarımı şık, ergonomik, yağ gibi kayıyor ama şahsen mouse o parayı vereceğime gidip mouseden daha fazla ihtiyacım olan web cam e veririm o parayı.
Mousede güzelmiş bu arada ama bizim yadigar beni idare ediyor hala.

bi insanın nasıl webcame mouse'dan daha fazla ihtiyacı olur ya :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 24 Aralık 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
Mousede güzelmiş bu arada ama bizim yadigar beni idare ediyor hala.

philips in 900nc modelini aldım 140 ytl ye inanılmaz memnunum zifiri karanlıkta aydınlık gibi gosteriyo.aşırı net goruntu.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...