-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arkadaşlar lvl 63 warrior için ideal takılar hangisidir saglam yani dm keserken işe yarıcak bişeler hiç anlamıyorum warrior dan yardımlarınızı bekliyorum saolasun[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 2 x ROC veya Diamond ring 2 x Warrior earring Iron belt veya Skeleton belt VEYA Glass belt (IRON belt tercih edilir) Necklace olarak: warrior pendant - Iron nex - ammy str çok süper bişe değil o yüzden yazmıyorum.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bunların fiyatları nasıl bilgin varsa yazarmısın ?[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ROC: 1,7b Diamond ring: 1b warrior pendant:1,8b den fazladır WE: bilemiyorum. Iron belt: 2,6b+ ske belt: 2,2b+ Iron nex: 3,5b+ glass belt: 2b valla pazarı en son takip ettiğimde fiyatlar böyleydi. Aşağı yukarıı bişeler yazıp yardımcı olmaya çalıştım...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Murtaza, 24 Aralık 2005 00:12 tarihinde demiş ki: 2 x ROC veya Diamond ring 2 x Warrior earring Iron belt veya Skeleton belt VEYA Glass belt (IRON belt tercih edilir) Necklace olarak: warrior pendant - Iron nex - ammy str çok süper bişe değil o yüzden yazmıyorum. bide raptor +8 hiç fena olmaz.[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cok saolasın bunlar yeterliydi =)[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: -Cursed-, 24 Aralık 2005 00:02 tarihinde demiş ki: dm keserken işe yarıcak bişeler Adama pk itemleri ağırlıklı vermişsiniz. Zaten lvl 63 warrior yeterince hpsi var. Düz yüksek str veren takılar taksan daha iyi olur. Amulet of str mesela...Yada str+10 earring vs..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 saolun bir bakim yarın maradon a str agırlıklı alayım daha iyi olur hem murtazanın verdiklerini almak için oyunda ömrümü harcamam lazım =) neyse saolun[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 la sen ne kadar ac gozlu adamsın 61 mageyi sattın 62 lvl rouge aldın onuda sattın şimdi warrior yeter len 1 tane adamla oyna :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gel onuda sana satam :D yaf oyunu bıraktım bu başka bişe :D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ulan yarında presit actım dersen zıplarım kafana yeter olum oyunda almadık char bırakmıycan bu arada aress de piyasa bitti la noluyo anlamadım cok ucuzladı hersey cyper gibi olcak diye korkuyom :([signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 valla gecenlerde girdim baya shell uniq felan gördüm cypher de patlattılar ama areste el altından götürüyorlar yakında patlar =) priest zaten var lvl 61%50 küsür arkadasın onuda satalım :P[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 valla aress patlarsa bu server biter lvl yuksek adam cok fazla bide :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 murtazanin dedigi itemlerin fiyatlati hakkinda >>> we 15 gb+ iron neck legit iste 60 gb en az 35 gbye nerde war murtaza :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ohaaaaa yuh abi okadar zengin deiliz yani o itemleri görmedim bile görmekde istemem bayılırım felan sizin kadar zengin deiliz :D:D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Buyur gel Cypher serverine en ucuz takılar bu serverde :D Amulet of STR (+5) = 8-10 GB Glass Belt (+5) =8-10 GB Warrior Earing (+5) =8-10 GB ROC (+5) = 8-10 GB[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: 256, 24 Aralık 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Buyur gel Cypher serverine en ucuz takılar bu serverde :D Amulet of STR (+5) = 8-10 GB Glass Belt (+5) =8-10 GB Warrior Earing (+5) =8-10 GB ROC (+5) = 8-10 GB abi 35 GB piliz castle a gececek param kalmadıda , LöL [Bu mesaj tasci tarafından 24 Aralık 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 işimiz yok bide cypher de kasıcas sora pot bile dype dupe item kulanıcan banlanıcan sora ugraşki açtırasın löl =)[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: FC_XX_TR, 24 Aralık 2005 00:22 tarihinde demiş ki: said: Murtaza, 24 Aralık 2005 00:12 tarihinde demiş ki: 2 x ROC veya Diamond ring 2 x Warrior earring Iron belt veya Skeleton belt VEYA Glass belt (IRON belt tercih edilir) Necklace olarak: warrior pendant - Iron nex - ammy str çok süper bişe değil o yüzden yazmıyorum. bide raptor +8 hiç fena olmaz. onu takması biraz zor ama:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 DM kesceksen sadece full +9str takılar yeter gibi fazlada zorlanmassın ap'de çok güzel olur...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar