FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Evet arkadaşlar aldım adamı ama güzel bi soyulmuşum 14 aylık emek gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geçmiş olsun abi inşallah lwl düşmemiştir adamı kurtarmışın inşallah dizersin itemleride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hadi hayırlı olsun darısı alamayanların başına:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Olsun aldın ya yeter, umarım item'larını toparlarsın :([signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bu aralar herkes soyuluyor en iisi hiç oyundan çıkmamak bu arada geçmiş olsun aga toplamışın ya onada sevindim:D mert_jedi xıgenon flame mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hayırlı olsun :D[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :FaTaL1ty NPS : şuan 18x.xxx ( devamı gelecek ) LVL : 65 Not : Ölüm Kapını caldıgında ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldıgında evi telaşa verme o geldığinde sen coktan gitmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geçmiş olsun hayırlı olsun :D [Bu mesaj Aware3___ tarafından 24 Aralık 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geçmiş ve hayırlı olsu. (hö)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırlı olsun fullmoon :)[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hadi hayırlısı;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hadi hayırlı olsunn geri donusun muhtesem olur isallah[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kallon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geç miş olsun kardeş benim de geçenlerde çarım çalın dı şifremi değiş tirmişler ben degeri alabildim benide bigüzel soymuş şifermide değiştirmiş lerdi ama yeniden alabildik çarı nasıl bi duygu çok iyi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar