Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.311

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bende sabah girebildim yeni ve ilk pelerinimle apostle kurdum 10 dakka kastım kasmadım dc..... ve patch yüklemeye çalışıo ama yüklemio ftp hatası ve yazdıınız siteyede giremiorum help pls[signature][hline]nick:str_semiH
server:ares
level:53 % 44
job:blade
clan:JuniorVision
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 24 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
said:
Gregorn, 24 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
bu işin sonu kötü bu patch i bide eski haline getirmesi var hay yılbaşının ben..

ne degismis O_o

Update yapmadan direk girdi oyuna . Sanirim patch daha fixlenmemis. Aktif degil yani. FTP'ye atmislar ama henüz aktif degil. Muhtemelen bu offline sebebi serverlarin bakim ve yedeklemesidir.[signature][hline]Somewhere along the days of my life
I found my faith in you

(Cry for me)
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 24 Aralık 2005 13:11 tarihinde demiş ki:
o zaman patchi inderecem diye kasmiim saol :)

yok kasma direk login olmaya calis muhtemelen failed alacaksin 10060 bir restart yada modem reseti ile girersin :)[signature][hline]Somewhere along the days of my life
I found my faith in you

(Cry for me)
Mesaj tarihi:
luferson castleda kardan adam kesiom bide upgrade yerinde ağac var sundriestada mumlar var atıosun istediin yere:D[signature][hline]ırk:orc
clan:_soulteam_
LVL:45
JOB:priest(buff,heal)paper yani full str
Mesaj tarihi:
evet, walla ben hiç kasmıyorum. Akşama girerim herşey düzesin öle..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite)
bilinc senin izinden gidiyorum :D
Mesaj tarihi:
sundries e gidin yeni şeyler gelmiş tanesi 1 coin züpper walla yere koyyon kıvılçım çıkarıo :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum.

Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın.

Mesaj tarihi:
havai fişek stokluom fişyatı 1 coin olmuş

şimdiden 200.000 tane fişek koydum inn hostese
zhuahahha[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum.

Mesaj tarihi:
her yer bomboş herkes inn- sundries koşuo aynen benim gibi :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Mesaj tarihi:
etrafımda kardan adamlar war(player) pre. olanlar mı yoksa bişe mi çıkıo kardan adamdan?

8-10 tane kestim kardan adam bilmemne event yazıo kullanılmıo :([signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Mesaj tarihi:
Bence her gün patchlesinler hatta günde 2 kere böylece KOSP denen illet nane çalışmaz iyi olur rahatlarız...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
  • Yeni Oluştur...