demise666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ewt geçen yılbaşından kalan kırıntılar hala moraondaydı[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya bende sabah girebildim yeni ve ilk pelerinimle apostle kurdum 10 dakka kastım kasmadım dc..... ve patch yüklemeye çalışıo ama yüklemio ftp hatası ve yazdıınız siteyede giremiorum help pls[signature][hline]nick:str_semiH server:ares level:53 % 44 job:blade clan:JuniorVision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Gregorn, 24 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki: bu işin sonu kötü bu patch i bide eski haline getirmesi var hay yılbaşının ben.. ne degismis O_o[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaşlar napıcaz launcher yuklemıyor ya ? ftp ye girmiyor[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan :Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki: said: Gregorn, 24 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki: bu işin sonu kötü bu patch i bide eski haline getirmesi var hay yılbaşının ben.. ne degismis O_o Update yapmadan direk girdi oyuna . Sanirim patch daha fixlenmemis. Aktif degil yani. FTP'ye atmislar ama henüz aktif degil. Muhtemelen bu offline sebebi serverlarin bakim ve yedeklemesidir.[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o zaman patchi inderecem diye kasmiim saol :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 13:11 tarihinde demiş ki: o zaman patchi inderecem diye kasmiim saol :) yok kasma direk login olmaya calis muhtemelen failed alacaksin 10060 bir restart yada modem reseti ile girersin :)[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tamamadir.su an loading dolduruyor.sadece koxp kaldı okadar eheheh :D[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan :Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ne kadar fazla patch,o kadar az bug. üzülüneceğine,sevinilsin.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 luferson castleda kardan adam kesiom bide upgrade yerinde ağac var sundriestada mumlar var atıosun istediin yere:D[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ahahah snowmanlerle dalaşıyoz ii damage koyuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet, walla ben hiç kasmıyorum. Akşama girerim herşey düzesin öle..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sonunda non pre işini kolaylaştırmışlar oyundan atmak yerine notice in olduu yere geri gönderio ...[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 SNOWMAN bosu çıktı ölmek bilmiyor ibne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sundries e gidin yeni şeyler gelmiş tanesi 1 coin züpper walla yere koyyon kıvılçım çıkarıo :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 heryer kardan adam dolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :DD cok güzel olmusla her tarafta havai fisekler felan[signature][hline]Server:Cypher Nick:IAMstrong Job:Paladin Lvl:62 % 3x.xx Np:7x.xxx Clan:Press0k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 havai fişek stokluom fişyatı 1 coin olmuş şimdiden 200.000 tane fişek koydum inn hostese zhuahahha[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 her yer bomboş herkes inn- sundries koşuo aynen benim gibi :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ne degisiklikler var ???[signature][hline]Server : Troy Nick : Turkmaster Lvl : 1x __________________________ Soldat : Tommythecat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 şaka yaptım harbidende kardan adam olduk loooooooooooooooooooooooool[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 etrafımda kardan adamlar war(player) pre. olanlar mı yoksa bişe mi çıkıo kardan adamdan? 8-10 tane kestim kardan adam bilmemne event yazıo kullanılmıo :([signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Snowman lerden çıkan kutuları abyss verdiğiniz adamda kırın güzel şeyler çıkıo =))[signature][hline]<#>Turn back time!!!<#> Knuckles_/Troy/Silkroad ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 peki arklar bu snow man lar yarında olurmu?ben pazaetesi anca girerim banada çıkarmı onlsardan?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bence her gün patchlesinler hatta günde 2 kere böylece KOSP denen illet nane çalışmaz iyi olur rahatlarız...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar