Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: PiCaLLo_TR, 24 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Launcher dışında başka bir yerden download etmeyin derim ben. launcher nerden çekiyo ? site zaten knightonlineworld.com = ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: erayyirik, 24 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki: niyeki 1299 dan dahamı büyük bu? yöh abi 299 mu kaldı =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Server Status LoginServer Online Ares 1 Online Ares 2 Online Ares 3 Online Ares 4 Offline Beramus 1 Online Beramus 2 Online Beramus 3 Online Cypher 1 Online Cypher 2 Offline Cypher 3 Offline Diez 1 Offline Diez 2 Offline Diez 3 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline Xigenon 3 ekmek çıktıııı :D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aboow launcher okadar büyükmü len ben kafedeyim indirmeyim bari eve gidice çekem :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Stuner_Cypher, 24 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki: said: PiCaLLo_TR, 24 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Launcher dışında başka bir yerden download etmeyin derim ben. launcher nerden çekiyo ? site zaten knightonlineworld.com = ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ Senin verdigin link yanlis dedigimi hatirlamiyorum. Oyunun saglikli çalışması açısından launcher daha iyi. Daha önce birçok kişi launcher dışından patchleri indirdigi icin problem yaşadılar.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: wicked, 24 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki: said: erayyirik, 24 Aralık 2005 12:36 tarihinde demiş ki: said: MetalStyl3, 24 Aralık 2005 12:35 tarihinde demiş ki: said: VisuaL_ReaL, 24 Aralık 2005 12:35 tarihinde demiş ki: said: aslik, 24 Aralık 2005 12:31 tarihinde demiş ki: said: VisuaL_ReaL, 24 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki: said: aslik, 24 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki: vay be pre mı alsam hemen ? :D oyuna para mı verilir olm heuehuhe :) valla nete daha fazla veriom :D Ben bu oyuna 29 milyon veriyorum her ay o da Tt ye gidiyo :) Me2 bu alıntılar sonsuza kadar sürer devam et devam et :P yapacak işim gücüm var yine de oynuyoz :D giremiyom hala çıldıracammmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 açıldı:=)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya bende launcere tııkladıgımda download.knightonlineworld.com hatası werio bu ne bilen warmı ?[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bursrsarfadsfs launcher i açtım dolmuyoooo :S[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 siteden indirip girin ben girdim[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oyuna girdimde çok büyük eksiğim var :([signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Honor Level : 55 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yaw bişi söölicem ben bu ftp adresinden 1311 patchini indirdim ve açtım. Şimdi launcher a gelince bi daha mı indircem bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hala failed verio ama sabır:Ddışarda o kadar hızlı kar varki bizim burda sanki kar yok gibi gözüküo hava sisli gibi gözüküo:D[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya ben luncheri açtığımda döngüsel artık su denetimi diye bir hata veriyo bizim evde sular kesik ondanmıdır acaba asdasfasfad[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ıyyyy artıkta zaman geçsin diye iğren espiriler:D bence adamlarımız yorulmuş girmek istemio[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaw site linki patlakmı ? launcher dolmuyo linkten indirecem sayfa görüntülenmiyo pff[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Georing, 24 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki: ya ben luncheri açtığımda döngüsel artık su denetimi diye bir hata veriyo bizim evde sular kesik ondanmıdır acaba asdasfasfad kesinn;)[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oha launcher'den en sonunda indirmeye başladı ama inanılmaz yavaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 suanda yine gitti dimi launch[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İlk giren warriorlar vokerlik geldimi diye baksın plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gelmiş[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 walla ben çat die indirdim patch ide ya ne zmn çıkar bu x li olanı :D:D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Honor Level : 55 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: starfreedom, 24 Aralık 2005 12:48 tarihinde demiş ki: oha launcher'den en sonunda indirmeye başladı ama inanılmaz yavaş :( nası ya bende hiç olmuo bence bekleyin başkaları indirsin sonra biz başlayalım çünkü şu an herkes indirmeye çalışıodur[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 haha bendede indi şimdi dalın hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 şimdide hackshield hata veriyor şansa bak a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar