Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaşlar areste 500k ya +1 ironbow aldım vallahi şansın bu kadarı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iconain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırlı olsun :D güle güle kullan :D ne diyim ki :D[signature][hline]Server : Beramus/Olympia Irk : El Morad / Karus Job : Kasar Hood / Hunter Level : 6* / 5* NP : 25***/ 100 :D ID : KasperSky / ::BlackShadow:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kendinde değilsin sen :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Şans bende dd 25 mage helmetı 1m e almıştım :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya dupedir ama dupe olsa bile koymaz o kadara :) 500m yazam derken kaçmıştır aldıgın arkadaşa geçmiş olsun ne diyelim :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 vallahi billahi şoktayım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Unutmadan bide abyss in 1m olduğu zamanlar bir arkadaş yanlışlıkla 1m yerine abyss i 100k yazınca 200 tane almıştım :D:D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bu oyunda 2.kez böyle şans yüzüme güldü.1 kerede sword of dead +6 70m yerine 7m yazmış onu almıştım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kazıklamışlar seni:P:P:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
___Woodoo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 adamin biri absolute power scroll u 80m yazcagına 8m yazmıstı alıverdim wallaha :D[signature][hline]Aga 10k varmi servera yeni basldim pls Aga siwit verirmisin Aga beni kasarmisin --------------------------------------- İyiligin içinde kötülük, kötülüğün içinde iyilik saklıdır... [Ying-Yang]Yeah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehue yediğim kazığın şokundan hala çıkamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 3 abyysten Shard İron İmpact Totemic Spear duşmesi gibi bişi bu ib yi 500 k ya almak :-P Ben bi kere glave +6 yı 1 m e koymuştum :(:D[signature][hline]Kurtardım Sayılır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aynen öyle kardeşim adamda civciv işareti var büyük ihtimalle cahil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Darcheville, 24 Aralık 2005 19:35 tarihinde demiş ki: ehue yediğim kazığın şokundan hala çıkamadım:D +8 Wizard staffın 120 mil'dan aşağı olmadı zaman 1 mil'a almıştım ben de. Geçen gece de +7 hp yüzük koydum tezgaha. Uyku bastırmıştı, 15 mil yerine 1,5 mil yazmışım. Oluyo arada demek ki :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 100m 1m ehue biraz dikkat etmek lazım ben en az 2 kere kontrol ediorum korkudan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende kekuri belti 26m a almıştım :D tabi sonra kuzene 600m a sattım ama ödünç aldım yine ben kullanıom :D [Bu mesaj flying_cat tarafından 24 Aralık 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende zamanında +7elixir staff ı 5 m ye almıstım aag superdi ya .[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan :Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bi kerede ıslak tosba scorpien sheild i 2m ya almıştı sanırım clandan bagırmak istiyorum falan yazıodu delirmişti:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar