neter_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya bu full intler aşırı güçlü 2000-5000 damage falan vuruyolar bi çaresi varmı bunlardan kurtulmanın? bide full intli biri diğer full intli birini tek hamlede kesebiliyomu hp çok az olduğu için? wofls thunderbolt cidden çok pis vuruyo hemde birden fazla kişiye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 full int karakterler cidden güçlü ama karakterini doğru geliştirirsen pek sorun yaşayacağını düşünmüyorum. full str blade+cold bir karakter fena değil mesela.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 germent set giysem bi faydası olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 beni durduran tek şey benden önce birinin beni tek vurusta indirmesi. bana tek vuramayanı indiriyorum[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 garment giymenin full int bi karakter karşısında elbette faydası olur. =) @Buyse seninle aynı lvlda olan biri seni tek vuruşta alabiliyorsa karakterin ya yüksek lvllı bi faciadır ya da karşıdaki adamda bi iş vardır. Dikkat edin böyle adamlara oyunu hackleyip 8000-9000 dmg vuranlar var adamın biri +100 bow satıyodu mesela.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. [Bu mesaj Sacros tarafından 24 Aralık 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Sacros, 24 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki: garment giymenin full int bi karakter karşısında elbette faydası olur. =) @Buyse seninle aynı lvlda olan biri seni tek vuruşta alabiliyorsa karakterin ya yüksek lvllı bi faciadır ya da karşıdaki adamda bi iş vardır. Dikkat edin böyle adamlara oyunu hackleyip 8000-9000 dmg vuranlar var adamın biri +100 bow satıyodu mesela. 8000 9000 lvl 45+ da berserkle rahat vurulur. hackle alakası yok. berserksiz de 55+ da vurulur[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 berserksiz, skillsiz bir vuruş bahsettiğim.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eğer 30 lvl biri bunu vuruosa tabi hackdir de 55+ birisi için 30 lvl birisine vurulmuşsa normal[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Sacros, 24 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki: garment giymenin full int bi karakter karşısında elbette faydası olur. =) @Buyse seninle aynı lvlda olan biri seni tek vuruşta alabiliyorsa karakterin ya yüksek lvllı bi faciadır ya da karşıdaki adamda bi iş vardır. Dikkat edin böyle adamlara oyunu hackleyip 8000-9000 dmg vuranlar var adamın biri +100 bow satıyodu mesela. o_O ohannes +100 mü bu dediğine sende inanıyomusunda milletin inanmasını bekliyosun. :lol:[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +100 bow doğru, ayrıca 8000, 9000 dmg skillsiz normal bir sekilde vuruyor. SS leri bulamadım bulsam koyacaktım adreslerini. Yabancı forumlardan birindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya böle şeyleir aranızda konuşun bence benim gibi yeni başlayan böle hevesli hevesli 3 rakamı yanyana görünce verdiği dmg de sevinen insanların hevesi kırılıo :P[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Creus, 24 Aralık 2005 19:27 tarihinde demiş ki: ya böle şeyleir aranızda konuşun bence benim gibi yeni başlayan böle hevesli hevesli 3 rakamı yanyana görünce verdiği dmg de sevinen insanların hevesi kırılıo :P aynen valla lvl 19 300 vurunca tiger e havalara uçuyom pleyere vuruşu düşünemiyorum bile :P bide bir soru boynuna atkı giyince atkı giyenlere saldırırsam penalty yermiyim ? [Bu mesaj blackforest tarafından 24 Aralık 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 neden banlanmışlar acep? açın bakın arkadaşım. banlanan insanlarla ilgili bilgiler, neden banladıkları hakkında yorumlar vs mevcut. tabi sadece bunlar değil, çeşitli kılavuzlar haritalar, sro hayran forumları vs vs :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. [Bu mesaj Sacros tarafından 24 Aralık 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar