Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sharon Stone Polat Alemdar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
keşke buz kıracağını polatın üstünde de kullansaydı:D[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
said:
Aykan, 22 Aralık 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
Sharon Stone Polat Alemdar.
Bu Akşam göreceğiz son bölümü nası olcak bakalım[

son bolummu ben bi bolu daa war die biliorm?[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN
proud to be armenian
Mesaj tarihi:
abi son bölümde bi olay olmadı andy amcanın performansı daha iyidi bence[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
o kadın para verirlerse şahin k yı bile öper[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
Sharon naaptın olan karizamayı altüst ettin yaaa...sen çalış didin bir yerlere gel ondan sonra polatla öpüş abowwwww o zaman her para verene çıkacaksa para verelim flash tv'nin gerçek kesit adlı şaheser programına da konuk oyuncu olarak alalım.....[signature][hline]Give me something to kill my pain!!!
Mesaj tarihi:
sanki sizde maken tipli vucut gelistirmis karizma adamlarsınız ya necati sasmaz a laf atıyosunuz o adam eminim ki suraya adamı asagılıcı post atanların hepsinden daha iyi kendine bakıyodur..kendinizi ne sanıyosunuz onu da anlamıyorum yok apra versler opmezmişler mis te soleymis bole ymis..kim size para veriyo ki zaten ?
Mesaj tarihi:
cem yılmazdın da dedigi gibi kadın 45 yasında cokda güzel gorunmuyor sahsen polatı optugu icin o sevinsin bence[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki:
Ne giriyon lan charımla...
Mesaj tarihi:
Hayda ulan konuşturmayın adamı O 45 yaşındaki babaanne deiğiniz kadın , Türkiye'deki bütün bayan aktörlerden daha güzeldir bunun içinde gençleride dahil...He oyunculuk kalitesini sölemeye zaten gerek yok..
Mesaj tarihi:
said:
matama, 22 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
abi kadinin kicindaki killar agirmis:) 60 yasinda

anneannesiyle opusmeyi niye bu kadar abartirlarki

anneannesıyle opusmek mı afedersınız bakın cok özür diliyorum ama sharon stone polatı çok çok afedersınız donunda çalkalar.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur.
Mesaj tarihi:
turk mantıgı iste yok yaslı yok sole iyi de bundan size ne be? sharon stone size gore cirkin olabilir bundan bize ne? ben sharon stone a oyuncu olarak bakıyorum..10 larca film de oynamıs belli bi une sahip olmus..sen bole birini dizinde oynatabiliyosan bu bir basarıdır..
Mesaj tarihi:
polat ztn müthis bir oyuncu acayip yakısıklı bir adam demiyoruzki ama kadınında ahı gitmis bahı kalmıs sizde kokosculardanmısınız nedir ünlülerin makyajsız halini sanırım hic gormediniz[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki:
Ne giriyon lan charımla...
Mesaj tarihi:
ünlü dedigin kisi insan ustu guzellikte biri olmak zorunda onu mu demek istiyosun?makyajsız bile guzel olacak bi bakacak butun milletin salyaları akacak vs vs..
  • Yeni Oluştur...