MadEaGlE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oyunu ayrıntılarına kadar pek bilmiyorumda biri bana kospun anlamını soyleyebilir mi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 joey ben de bişeyler yapmak istiyorum bana yardımcı ol lütfen[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 USKO forumlarına üye olup aynı ss leri oraya da gönder yeterli :) hatta mesaja eğer ingilizce bişi eklemek istemiyorsan ARES CZ ve KOSP kelimelerini yazman yeterli olur onlar için sanırsam . Hatta Ares yazısını biraz değişik şekillere sok mesela BOLD yap font u biraz büyült o gm ler gereken mesajı alıcaklardır (umarım)[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şu anda Phosphor online bi şansımı deniyeyim[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tık yok adamda :S[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Beyler bence bu olay ibret yaf harika ehühehehehehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 [spo1=Yüzsüzlüğün Bu Kadarı][/spo][signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 we bu adamı partiye alan kişi... [spo1=Synergenx][/spo][signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: demise666, 24 Aralık 2005 15:43 tarihinde demiş ki: [spo1=Yüzsüzlüğün Bu Kadarı][/spo] *Kopar!*[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 BunLarı DoğuranLarı Çekip ÇıkaranLarın mk Stop !!!! Bu Lafım Tüm Macro kuLLananLara özeLLikLe Cz de KuLLananLara ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 24 Aralık 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: baran_91, 24 Aralık 2005 18:02 tarihinde demiş ki: JOEY SÖYLEYECEKLERİM SANA HAYSİYET ARIYORSAN SENDE OLMAYAN BİŞEYİ BAŞKASINDA ARAMA SENDE HAYSİYET OLSA KONUYU TEKRAR AÇMAZDIN VEDE KONUYU DEĞİŞTİREREK.BEN ORAYA YAZDIKLARIM AYNEN ŞÖYLE EL MORADLAR BAŞLATTI OLAYI SİNİRLENEREK BENDE AÇTIM ASLA YALAN SÖYLEMEM LVL 61 SENCE KOSPA İHTİYACIM VARMI AMA AMA BURAYA KADAR KASMIŞIM ADAMIMI HAKKINI İSTERİM CZ YE GİRİYORUM PASO YATIYORUM ADAM AÇMIŞ KOSPU KESİYOR SİNİRLENİP ÖĞRENDİM BENDE AÇTIM KARŞILIK OLARAK AMA İÇİM SIZLADI EMEK VERENLERE KAPATTIM.OLAYI SADACE KENDİ MENFAATIN İÇİN DÜŞÜNME BİZLERDE EMEK VERİYORUZ NASIL SİZ BUNU HAK ETMİYORSANIZ BİZLERDE HAKETMİYORUZ.YAZMIŞSIN BU ADAMI TANIYIN DİYE BENİ TANIYAN ÇOK İYİ TANIR NE KİMSEYİ KIRARRIM NEDE İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRİRİM HİÇ BİR ZAMN BUNUN BİR OYUN OLDUĞUNU UNUTMAYALIM.SANA SON SÖZÜM ELİNDEN GELENİ ARDINA KOMA KARDEŞ. yukarda imaginary yüzsüzlügün bu kadarı yazmış ya aha bu onun 5 bilyon katı ulan dünden beri hiç mi kullagın ya ya yakınlarının kulagı çınlamadı sana küfür etmeyen human kalmadı bi de neymiş 61 oldum charımın hakkını almak isterim demiş git item kas ezik o zaman 61 olunca 1k dmg mi vercen dediler sana bu oyuna başlarken bi de utanmadan cvp yazıo buraya[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar