Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Fiat Super 2000 (yeni kasa Punto)

Redogski

Öne çıkan mesajlar

Eski Dünya Şampiyonu Colin McRae, İtalyan imalatçı Fiat'ın Dünya Ralli Şampiyonası'nın uzun süreli geleceğinin temelini oluşturacak teknik düzenlemelere yani Süper 2000'e göre yapılmış yeni bir prototip ralli otomobilini test etti. İskoç sürücü yeni otomobili Sardinya Adası'nın toprak yollarında kullandı.

Süper 2000 kuralları, rallilerde mücadele etmeyi fabrika destekli ve özel katılımcı takımlar için daha ucuz ve ulaşabilinir hale getirmek için tasarlandı. Dört çeker otomobiller sıradan vites kutusu, transmisyon ve süspansiyon parçalarına yer verirken motorlar atmosferik olacak. McRae, otomobilin ilk çıkışından oldukça etkilendiğini söyledi.

Motorsport News'e " Ortada büyük miktarda bir tork yok ve düzgün işlemesi için otomobili yürütmeyi sürdürmeniz gerek " şeklinde konuşan McRae "Bu dört çeker bir otomobil için garip bir duygu. Benim ideal formülüm her zaman turbo ve pasif transmisyondan oluşur. Süper 2000 bundan çok da uzakta değil " dedi.
not:aslında haber eski ama ben yeni duydum[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya babam stilo aldı. İlk jenerasyon. Fiat araba yapmayı ne zaman öğrendi dedirtiyor insana. Arka kapılar ufak, yağlıosun gün sonunda gene gıcırdamaya ve 1 ton hissi vermeye başlıo. Vites kutusu acaip, debriyaj felaket hemen bitior felan.

Yani ilk nesil araba alınmaz.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

most wanted ta ilk tasıtımdı valla orda fena deildi ama sooradan 3.2 quattro a3 e terfi edince anladım farkını:P(paramecium'a sevgilerle)
saka maka bence cok ta igrenc deil ama fiat oldugunu ve daha soora karsılasılabılecek sorunları hesaba katmak lazım tamamdır budur demeden once..[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...