Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Eski Dünya Şampiyonu Colin McRae, İtalyan imalatçı Fiat'ın Dünya Ralli Şampiyonası'nın uzun süreli geleceğinin temelini oluşturacak teknik düzenlemelere yani Süper 2000'e göre yapılmış yeni bir prototip ralli otomobilini test etti. İskoç sürücü yeni otomobili Sardinya Adası'nın toprak yollarında kullandı. Süper 2000 kuralları, rallilerde mücadele etmeyi fabrika destekli ve özel katılımcı takımlar için daha ucuz ve ulaşabilinir hale getirmek için tasarlandı. Dört çeker otomobiller sıradan vites kutusu, transmisyon ve süspansiyon parçalarına yer verirken motorlar atmosferik olacak. McRae, otomobilin ilk çıkışından oldukça etkilendiğini söyledi. Motorsport News'e " Ortada büyük miktarda bir tork yok ve düzgün işlemesi için otomobili yürütmeyi sürdürmeniz gerek " şeklinde konuşan McRae "Bu dört çeker bir otomobil için garip bir duygu. Benim ideal formülüm her zaman turbo ve pasif transmisyondan oluşur. Süper 2000 bundan çok da uzakta değil " dedi.not:aslında haber eski ama ben yeni duydum[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Onu boşwerinde Yeni Punto'nun resimlerini fln koyalım çok şekil olmuş maserati gibi önü. TR ye şubat gibi gelecekmiş sanırım 3 kapılı modelinin deli gibi satacağından eminim[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence çok çirkin olmuş[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Güzel modi edilir aslında küçücük birşey.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 selam, fiat. ne uzun, ne kısa. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oyuncak gibi duruyor. gerçi fiat'ın genel tasarımları öyle :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 benim baya hosuma gitti fiattan bole kaba ama tatli bi araba beklemiyordum..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Harbi buna güzel modifiye verilir. Hoş araba..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 selam, yollarda fink atacak yeni bir yol bitimiz var artık. fiat'a hiç modifiye olur mu? işçiliğe yazık. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ya babam stilo aldı. İlk jenerasyon. Fiat araba yapmayı ne zaman öğrendi dedirtiyor insana. Arka kapılar ufak, yağlıosun gün sonunda gene gıcırdamaya ve 1 ton hissi vermeye başlıo. Vites kutusu acaip, debriyaj felaket hemen bitior felan. Yani ilk nesil araba alınmaz.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 most wanted ta ilk tasıtımdı valla orda fena deildi ama sooradan 3.2 quattro a3 e terfi edince anladım farkını:P(paramecium'a sevgilerle) saka maka bence cok ta igrenc deil ama fiat oldugunu ve daha soora karsılasılabılecek sorunları hesaba katmak lazım tamamdır budur demeden once..[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 selam, kim aldı a3 3.2FSI quattro ????? hani nerede, siliim mii :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loverman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ohaa çok güzel olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 abi yok oyunda heyecanlanma:P[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar