CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: asdfa, 22 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki: teşekkürler ccsakura camazots un ork staff video sunu bende izlemiştim ^^ adam ork staff la diez in en sağlam warior larını stun etti hayret ettim nese tekrar tşk.. Ben teşekkür ederim :) cama'nın da dediği gibi en az lvl 63 int mage ol gerisi kolay bi de elixir +7 en az =P[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 çok saolun daa lwl 28 im ama heryerde bu topici arıom ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Baba sana all lupusu dicem ama paran varsa elixirde gider yani elemental koyarsan ii olur die düşünüyorum mert_jedi xıgenon1-2-3 flame mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 160 int im var. flame dmg li staffım var. yarısından fazlası stun edior charged bladelerimin[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar