Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim adim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Benim adim artik inekadam bundan sonra kötülükle savasip otlari koruycam ve dünyayi yok olmaktan kurtarmiycam. Çünkü tüm otlari ben yicem mahuauhah

ve buda kostumüm beni herkes tanisin...

[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli ineklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum...
Anime tadında MMORPG lar.

[Bu mesaj BeIlow tarafından 21 Haziran 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
höö ne yazisi ben inek adam diorum aa o_O yazi istesem bilgisayarmin ekranina yazarim orda kendimi haz ederim artik inekler benim emrim altinda dünya sütlerini yok etcem...[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli ineklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum...
Mesaj tarihi:
yasasin inek adam!![signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.

KO
-----
Name:Anelor
Clan:Immortal_Spawns
Class:Assasin
Lvl:4x
Np:600
Mesaj tarihi:

ordumun komutani süt vermeyen boga

[spo1=Süt vermeyen boga][/spo]

ve iste savas hazirliklarimiz

[spo2=Askeri inek][/spo]

Kraliçe inek

[spo3=Kraliçe çok süt ver][/spo]

ve en büük silahimiz süttt

[spo4=Süt kalsiyumm][/spo][signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli ineklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum...

Mesaj tarihi:

savas çok aci geçiyor. Askerlerimizin yüzünde bir hüzün :(

askerlerimizzz durmadan ilerliyor aldigimiz son resimler ;

[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli ineklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum...

[Bu mesaj BeIlow tarafından 21 Haziran 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
aahahahahah lool nerden buldun bunları yaf :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:

Hava kuvvetlerimiz saldiriya hazirlaniyorrr... ve bir zafer daha kazancaz demin kakao soslarini ve kurabiyeleri ele geçirmis bulunmaktayiz...

iste rehin aldigimiz kurabiyeler...

ve hava birliklerimiz...

[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss

Mesaj tarihi:
kafası ii herhalde..
nese başarılar..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
evet abi çok güçlendiler

bende destekliyorum :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
  • Yeni Oluştur...