Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sizce fiyatı nasıl arkadaslar ? Bu fiyata daha iyisini bulabilirmiyim ? Fiyatı : 999,00 USD + KDV (512 ramli olanı) Kdv dahil : 1.601,07 YTL 1.601.070.000 TL 1770 YTL (1 gb ramli olanı) 1.770.000.000 TL Ürün Özellikleri Anakart Intel® 915 GME Chipset İşlemci Intel® Pentium® M işlemci 1,7 Ghz 2 MB L2 Cache 533FSB SONOMA Bellek 512 MB DDR SDRAM 533Mhz Sabit Disk 60GB HDD (5400rpm) Görüntü Kartı Entegre Intel® Dynamic Video Memory (Max.128MB) Ekran 15.4" WXGA TFT LCD Ekran Ekran Çözünürlüğü 1200x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk Ses Kartı Soundblaster Pro uyumlu 3D 16-bit ses kartı, stereo hoparlör Optik Sürücü DVD-+DRW Duble Layer Faks/Modem 56K Dahili Modem Ağ Kartı 10/100 Mbps Ethernet Kartı Klavye Q Türkçe Klavye Fare Dual Point Touchpad Mouse I/O Portları 1 Seri, 1 Paralel, 1 S-Video, 1 infrared, 1 mic-in, 1 speaker out, 2 USB 2.0, 1 firewire, 1 modem, 1 ethernet, 1 PC Card Slot Kablosuz Ağ Intel ProWireless 2100 802.11b Kart Kızılötesi Var Bluetooth Entegre Bluetooth Boyutlar 33.84cm(g) x 27.3cm(d) x 3.18cm(y) Ağırlık 2,75 kg Pil Tipi 6-hücreli 32Whr SMART Lithium-Ion İşletim Sistemi MS Windows® XP profesıonal Pil Ömrü Ortalama 4,5 saat Yazılım Taşıma Çantası Garanti 2 yıl Ben 1gb ramli olanı alıcam. Yarına kadar birşey söyleyin =) cünkü yarın kesin alıyorum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 @mayhem zengin görüyorum seni :D bi tanede bana alıver hayrına :D bu arada 1 gb ramlik le 512 mb ramlinin arasında 170 ytl var bea ohaa felen oldum[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir İzin İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya bana uygun geldi makine. ancak o fiyat aralıgı dedigin gibi biraz pahalı oluyor, gidip yarın sorucam tekrar bakalım indirim yapılcıak yada ben yanlıs duydum 1 gb ramli olan fiyatını. bakıcaz yarın. sence iyimi makine ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bana fiyati fena deil gibi geldi. alirsan simdiden hayirli olsun mayhem[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CodePoet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Inspiron 6000 ' de Serial ve Parallel I/O olmaması lazım. Güzel alet olmakla beraber 15.4" WXGA ekranı benim fikrimce başarılı değil. Maksimum çözünürlüğünde sorun çıkarmazken, düşük çözünürlüklerde ( ex : 1024 * 768 ) blur sorunu (ekran fontlarının keskinliğini kaybetmesi ) yaratıyor. Dell'e göre bu bir sorun değil, WXGA Teknolojisinin bir trade-off'u. Fena laptop değil, iyiden hallice diyeyim genel olarak. Fiyat konusuna gelince, bana sorarsan astronomik inspiron serisi için o fiyatlar. Tabi astronomik derken USA piyasası için konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 wide screen kulanan bi daha geri zor doner o kdr soyliyim[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Oyun oynamıcaksan iyi . Bide dikkat et bu delllerde lınux sistem verioyorlar.[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CodePoet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: green_martian, 21 Aralık 2005 08:30 tarihinde demiş ki: wide screen kulanan bi daha geri zor doner o kdr soyliyim Kendim için söliyeyim hiç de zor olmadı yani :P Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Aldım arkadaşlar hadi geçmiş olsun =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hayırlı olsun bakalım.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 baba makina hoş da ekran kartı sux gibi geldi bana. bi de max kaç ram oluo zira. bu ekran kartı ve bu ramle wow'u biraz "yavaşşş" oynarsın da :D bilgilerine arz ederim...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Wowu yükledim denedim süperde oynuyorum. 1 gb ram var ekran kartıda gayet müthiş =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hayırlı olsun mayhem aslında fiyata göre güzel bişi ama o kadar parası olmayana güzel gelmiyor :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir İzin İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Resminide koyim bari hehe =) [spo1=hiyaaa][/spo][signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem[Bu mesaj Mayhem tarafından 22 Aralık 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hayırlı ossun ne diyim. al bakalım görüntü ayalarını sona sonra bi git, denizin dibini görüon mu karadan beri, takılıo mı if de, denize girince dalgalanma oluo mu, güneşin vurduğu taşlar gözünü alıyor mu, ölünce kumların üstünde koşarken kumlar gümüş gibin gözüküo mu vs. bunnar oluosa iimiş diyelim ii olsun. biz de ati mati atalım hepsini çöpe ;) bu arada yannış anlaşılmasın sidik yarıştırmıyorum aksine mayheme yardım olsun die demiştim, almış çoktan laplopunu o nedenle konuşmanın da pek bi anlamı da yok ya neyse.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bence dell inspiron 510m al.Ben kullanıom.Çok memnunum.Her türlü oyunu programı açıo.Sağlam bi makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Casper ürünlerini bir inceleyin 12 ay taksile peşin fiyatınada alabiliyorsunuz.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar