unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eski bi ark[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: arkadas vasitasi ile paticikle tanistim.. hayatim deisti artik diger egzersiz aletlerini kullanarak kendimi yormuorum gunde 5 dakikami ayirmam yetior.ustelik cok az yer tutuo.hemde bedava.Sizde halen paticikleştiremediklerimizdenmisiniz ?.o halde hemen paticik dat kam a uye olun, mutlu olun.. =) said: -selam. ateşiniz var mı acaba? =o= malesef. :( -olsun ben zaten sigara içmiyorum sizinle tanışmak için şeyettiydim... =o= :) selam ben paticik - bende fistan =o= post kas - 0kok bu forumu bu tür espiriler için seviyorum işte :) =o= patinin sahibi mi? [Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 23 Aralık 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hyr maskotu.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 iki kuzende hep burdaydı(eternal ve lorrotar), bişilere bakıp duruyodu bende adının paticik olduunu gördüğümden hayvanlarla ilgili bişidir herald demiştim göz ucuyla bile bakmamıştım. sonra kuzen yazarken konulara falan baktım, baya dikkatimi çekti bende üye oldum. ogün bugündür vazgeçemedim =)) ayrıca hakkaten heryerde =o=' yu görüyoruzda kim bu =o= ???? [signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa Sizi çöplüğüme bekliyorum. [Bu mesaj Padi tarafından 23 Aralık 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lopet - hamfendi ateşiniz var mı ? =0= - evet var 39 derece lopet - tşkler hamfendi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende bi akşama mame oynuyordum bi baktım server listesi türkçe bi girdim zed ve horace kapışıyolar. ordan bizim forumada bekleriz dediler bende ordan geldim tamamen tesadüf.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İlk önceleri ultima online için girdigiğim ardından damarlarıma giren paticik, hayatımdan bir parça oldu. MyDyingBride'ıda ben tanıstırdım bir gece paticik ile. Oda mutlu bundan, bende =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mayheme saygılar :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 herşey arkadaşımın hoşlandığı çocuğun adını googledan aramam konusunda ısrar etmesiyle başladı......google aradığımda bu muhterem şahsiyetin bu sitenin edebiyat bölümüne mi yazı yazmış ne onunla ilgili bişiy çıktı.o vesileyle bulaşmış olduk buralara.ya işte benim hikayemde böyle........[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bana okulda anlattılar ultima diye oyun var şöyle böyle kılıç sallıyon adam kesiyon vs. gaza geldim oyunu alacam para yok anasını satıyım :) ertesi gün alırım dedim netten ultima yazdım ultimatr çıktı bi akşamda bütün siteyi yaladım yuttum. oyunun bi karesini bile görmeden bütün itemları skilleri silahları öğrendiydim :) O zaman forum ne bilmiyodum bile. üye oldum öylesine baktım millet yazmış bişiler falan anlamadım da noluyo :) saf saf karıştırıyodum öyle okuyodum falan. işte o gündür bugündür karıştırıyom okuyom falan[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 paticiğe ilk 2004 ün nisanında sw galaxies bölümünde mesajlaşabilmek amacıyla üye oldum banlana banlana bu hale geldim :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 taa pepelek.com a dayanıyor... ultima online sagolsun :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ekşiden duymuştum.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bi arkadaşında dediği gibi. Ultima sayesinde Pepelekle tanıştık.. Şimdi çoğu arkadaşa tavsiye ediyorum. Özellikle tarih, kişisel, müzik bölümleri için...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 uo yuzunden cok duydum ettim girdim uye oldum v.s. ama sonra kayip gitti akildan..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 KO oynuyordum biri link vermişti girdim gordum KO Bıraktım ama Paticiği bırakmadım :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ko demein tuylerim diken diken olurken igrenio =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 62 lvl warriorum vardı +8 shell +8 raptor WP+3 2xROL vs vs zevkli idi oynaması ama son zamanlarda batırdılar bende bıraktım. KE çıktı KO bozuldu denebilir buglar cart curt.artık bende iğreniyorum[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya uodan ko gibi bi oyuna gecince tad vermio.. adamin agzina agzina vurucan katanai sonrada lootlican arkadas.. ne bole ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 konuyu dağıtmak istemiyorum ama ko aklıma geliyor mükemmel bir online oyundu ke geldi iyice çocuk cocuk eline online oyun kültürü olmayan insanların eline düştü. Bende 2-3 ay önce bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 +1 katana gibisi yok. o sesi bile ayrı be..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ultima yünden[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 atıl yüzünden[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ekşi sözlükteki başlıktan tanıştım üye oldum öyle kaldı sonra bi ara ekşi sözlükte bi daha başlığı gördüm sonra geldim buraya üye oldum işte böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 mayhemcm bni paticikle tanıştıran insan olmuştur:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar