Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik ile nasıl tanıştınız?

_FaTaL_

Öne çıkan mesajlar

said:
arkadas vasitasi ile paticikle tanistim.. hayatim deisti artik diger egzersiz aletlerini kullanarak kendimi yormuorum gunde 5 dakikami ayirmam yetior.ustelik cok az yer tutuo.hemde bedava.Sizde halen paticikleştiremediklerimizdenmisiniz ?.o halde hemen paticik dat kam a uye olun, mutlu olun.. =)

said:
-selam. ateşiniz var mı acaba?
=o= malesef. :(
-olsun ben zaten sigara içmiyorum sizinle tanışmak için şeyettiydim...
=o= :) selam ben paticik
- bende fistan
=o= post kas
- 0kok

bu forumu bu tür espiriler için seviyorum işte :) =o= patinin sahibi mi?

[Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 23 Aralık 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iki kuzende hep burdaydı(eternal ve lorrotar), bişilere bakıp duruyodu bende adının paticik olduunu gördüğümden hayvanlarla ilgili bişidir herald demiştim göz ucuyla bile bakmamıştım. sonra kuzen yazarken konulara falan baktım, baya dikkatimi çekti bende üye oldum. ogün bugündür vazgeçemedim =)) ayrıca hakkaten heryerde =o=' yu görüyoruzda kim bu =o= ???? [signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa
Sizi çöplüğüme bekliyorum.

[Bu mesaj Padi tarafından 23 Aralık 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herşey arkadaşımın hoşlandığı çocuğun adını googledan aramam konusunda ısrar etmesiyle başladı......google aradığımda bu muhterem şahsiyetin bu sitenin edebiyat bölümüne mi yazı yazmış ne onunla ilgili bişiy çıktı.o vesileyle bulaşmış olduk buralara.ya işte benim hikayemde böyle........[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY....
Sosyal ağlarda paylaş

bana okulda anlattılar ultima diye oyun var şöyle böyle kılıç sallıyon adam kesiyon vs. gaza geldim oyunu alacam para yok anasını satıyım :) ertesi gün alırım dedim netten ultima yazdım ultimatr çıktı bi akşamda bütün siteyi yaladım yuttum. oyunun bi karesini bile görmeden bütün itemları skilleri silahları öğrendiydim :) O zaman forum ne bilmiyodum bile. üye oldum öylesine baktım millet yazmış bişiler falan anlamadım da noluyo :) saf saf karıştırıyodum öyle okuyodum falan. işte o gündür bugündür karıştırıyom okuyom falan[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

taa pepelek.com a dayanıyor... ultima online sagolsun :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi arkadaşında dediği gibi. Ultima sayesinde Pepelekle tanıştık.. Şimdi çoğu arkadaşa tavsiye ediyorum. Özellikle tarih, kişisel, müzik bölümleri için...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

62 lvl warriorum vardı +8 shell +8 raptor WP+3 2xROL vs vs zevkli idi oynaması ama son zamanlarda batırdılar bende bıraktım. KE çıktı KO bozuldu denebilir buglar cart curt.artık bende iğreniyorum[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...