BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 www.stüdyoimge.com dan habere ulaşabilrsn... Dün telefonuma ggelen mesajla resmen sevinçtem uçtm müzik zewkime aykırrı olmasına rağmen eskiden hastası olduum 1 gruptr kendileri.. Mydns showland da olcak konser bilginize :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 I am going deeper underground dıbımdım dıbım dım..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 oha grup oldugunu ilk defa duyuyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 oh be canlandı turkiye gelen gelene[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 adam sevinçten yazmış işte ustune bu kadar nie gidiosunuz herseyin kımın zararlısı kardeşim ? oha grup falan fiskan harbi turkıye canlandı bea ? jamiroquai o şu bu derken shubuo oldu turkıe :P[hline]Yalan söylemek, doğruyu söylemekten daha zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya haberi hiç biyerde bulamazsnz yalnz kasmayn aradm bulamadm şahsen artk telime gelen mesaja güveniorm öle diim ztn Jamaroquai pek bilinen 1 grup deil Jamaroquai dennce akla Jay Kay gelio tuaf şapkalı tip die[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bende dün dream tvdeki bi programda duydum çok severim jamiroquai GRUBUNU ve gayette popüler bi gruptur az bilinen diil yani gitmek çok isterdim ama burda olamıcam o tarihte[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 evet gruptur ve türkiye de fazla bilinmez bitch of bat dedi adam bilinir en fazla yurt dışında büyük rock festivallerde durmadan çıkar kendileri[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 süperdir, gidesim yok ama tavsiye ederim yani[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 hiç sevmem kendilerini. aman diyim. :)[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bence türüne göre gayet güzel bi muzikleri var tam pop da değil aslında pop funk gibin bir şey[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 kesinlikle pop deil yaptıkları müzik sen çıkıp pop yapanlarla karşılaştrrsn farkına varırsn neler denio hangi gruplra buna da pop die yazış yaapmşlar resmen limp bizkite metal dediler hardcore dedile nu metal dediler bi rapcore demediler düşün yani jamiorquai a da pop dicekler tabi adamlar neye ne dio düşün yani[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 jamiroquai funk yapar arkadaşlar acid jazz diyenlerde vardır ancak her beğenmediğimiz şeye pop demeyelim popta kötü bi müzik türü diildir ayrıca değinmek gerekirse sanat her insana farklı şeyler hissettirebilir yorumlarımızı bunu bilerek yaparsak daha medeni bi ortam yaratmış oluruz[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 jamiroquai gerçekten iyi müzisyenlerden kurulmuş bi gruptur özellikle eski basistleri baya iyidir adı zeldaydı sanırım.. eskiden bende sevmezdim ama müziklerini biraz inceleyip zaman verince hoşuma gitti bi çok parçaları..kanım ısındı fln..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Evet. Green +1. Jamiroquai Funk ve Acid Jazz arası unique bi tarz sahibi bi adamdır. Sevmessiniz anlayışla karşılarım. Ama eğlenmek için de dinleyecek bişilere ihtiyacımız var. Ama ne yazık ki en iyi film denilen filmlerin içinde komedi filmlerine yer vermeyen bi dünyadayız.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Jamiroquai a pop dienler utansn :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 1 hafta önce duyuduğumda delirmiştim mutluluktan!koşa koşa gitçem:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Azmodai, 20 August 2003 22:05 tarihinde demiş ki: jamiroquai??? ahaaa o gruba hastayim ben, ilk sarkisina hasta olmustum ben seneler once ismini unuttum simdi boole koltuklar falan vardi bu dans ediodu aralarinda[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG virtual insanity o doğru anladıysam[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar