Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japon kadınlarının son gözdesi o.O

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öle bi makineyse ısıya göre mi çözüyo
niye diğer tarafları giyinik lol[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 21 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
öle bi makineyse ısıya göre mi çözüyo
niye diğer tarafları giyinik lol

hmm valla öle duymuştum..
belki göte bakmaya programlıdır?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???

[Bu mesaj GwindonSurion tarafından 21 Aralık 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk gördüğümde ben de yedim.sahiden gerçek gibi duruyorlar.bacaklarının renkleriyle etekteki popo desenleri aynı resmen yahu!manyak mıdır nedir bunlar??!![signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!!
Mesaj tarihi:
said:
kickass, 21 Aralık 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
said:
fixxer, 21 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
allahhhhhhh ben gidiyorum japonyaya muahaha hem 100 k internet hem böyle hatunlar wowwww wwww :D

1.yi anladımda,
100k internet buradada war

bekle var
Mesaj tarihi:
Enteresan, ben böyle bir partiye gitmiştim Brezilya'da. Kappa markasının partisiydi, kappa mağzasından bu parti için ÖZEL olarak satılan Tshirt'ler alınarak veya kapıda ciddi bir para verilerek giriliyordu içeriye. İçeride ayni üzeri baskılı T-Shirt giymeyen ender kişilerdendik biz Türk'ler.

Kadınlar sütyen ve çıplak ten desenli, erkekler ise felaket kaslı çıplak beden baskılı Tshirt giyiyordu.

Gecenin ilerleyen bir saatinde tüm ışıklar sönüp de sadece blacklightlar açılınca DELİRDİK cümleten Kafası olmayan çırılçıplak bedebler birbirlerine sürtüne sürtüne dans ediyordu hertarafta. MUHTEŞEM bir partiydi.

Onu anımsattı bu resimler bana.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Mesaj tarihi:
said:
Nostredamus, 21 Aralık 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
olm bu çinliler niye kalabalık yavaş yavaş ortaya cıkıyor ah:)

zauhsfuahuasfhasufhfauhsf :) süperdi koptum[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
nostredamus demiş ki:
olm bu çinliler niye kalabalık yavaş yavaş ortaya cıkıyor ah:)
:lol::lol::lol: koptum be!![signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!!
Mesaj tarihi:
bu japonlar yapıyor ya babam hep onların salak oldugun soylerdi ama artık babamada inanmıyorum[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! wtf
Mesaj tarihi:
niye böyle bir şey icat etmeye gerek duymuşlar ?? ne yani kadınlar alt taraflarını göstermekten zevkmi alıyorlarmış ?[signature][hline].:Ðєภīح:.
Mesaj tarihi:
said:
d3n1z, 23 Aralık 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
niye böyle bir şey icat etmeye gerek duymuşlar ?? ne yani kadınlar alt taraflarını göstermekten zevkmi alıyorlarmış ?

Bir japona sormak lazım :D
Alıyorsa zevk aldırmak lazım
hihihihihhi[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
  • Yeni Oluştur...