EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 xp de nerden başlangıç disketi oluşturuluyor yaw? program ekle/kaldır da bulamadım cd rom destekli bi başlangıç disketi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 baslangic disketine ihtiyacin yok cd den boot ediyorsun her turlu islemi cd den yapabiliyosun ne icin lazim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 http://www.bootdisk.com birgün tavsiye üzerine adresi aldım favorilere fakat hiç kullanmadım.. sorumluluk alınmaz yane :D[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 "cd rom destekli bi başlangıç disketi lazım" xp cd si yok ayrıca 98 kurıcam(başka bi pc ye) microsoftun siteden buldum bi bootdisk indiriyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 xp içinse cd-rom destekli bi başlangıç disketi denediğinde cannot run in dos mode der xp onun için 4 mb lik bişi indirip 6 disketlik bi seri yapıcan xp yüklemek için (bazı cd ler bootable deil örnek benimki) amaa eğer writerı warsa bi bootable xp cd yapmak içinde şeyler war yollarım icq dan falan 98 yükliceksen yine microsoftun sitesinden bulurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 haa bak doğru demişsin, m$ sitesinde xp boot disketleri var.. sayısı bayağı bir fazla ama kalite için onu kullan..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar