Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gün geldi...

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Bunu buraya koymak çok doğru mu bilmiyorum. Eskiden pazar alanında sadece UO malları vardı şimdi cep telefonu falan da var. Neyse olmadı linkten Pazar Alanındaki yere yönelirsiniz.

Bilenler bilir, UO'nun benim için çok özel bir yeri vardır.
Çok uzun zamandan beri oynadığım bu oyunu malesef bırakmak zorundayım çünkü verdiğim aradan sonra oyun bana yabancı bir hale geldi ve eskisi gibi kanımı kaynatmıyor.
Şu mesajı yazmak benim için inanılmaz zor bir iş. Bu sebeple gidip evlerimin resimlerini çekip kordinat verip çil çil altın sayamıycam. Sadece aklımdakileri söyliycem, ilgilenen olursa hem detaylı rakam veririm, hem de (ikinci bir accountu varsa) oyun içinde gösteririm. Pff.

Nelerimiz var:
Atlantic Trammel'de bir kalemiz var. Şu bahçeli olandan değil de sanırım "keep" denen cinsten. Bu kaleden daha kullanışlı birşey çünkü iki ekran büyüklüğünde bir çatısı var ve bomboş, bölmesiz bir alan. Bina toplam 4 katlı, 3 tane kitlenebilir odası var. Kalenin önü açık, kapanmasının da imkanı yok, önüne bina yapılamıyor. Spawn sıfıra yakın. 40 yılın başı bir harpy ya da ettin gelir. Vendor house olarak ideal, visit sayısı bayağı yüksek.
Trammel'de deniz kenarında bir large villamız var. Bu iki ev aynı accounta değil, ama accountu alana ikinci ev olarak ya da ayrı bir accountuna bunu da fiyatın içinde veriyorum. Bu ev çok uzun süre olarak shopping mall olarak çalıştı. Kapısında çok bilindik bod vendorlar var. Yalnız son aylarda restock edilmediği için geleni gideni artık az. Konum olarak Britain'ın 2 dakika doğusunda. 40 saniyelik bir koşuyla guardzone a giriliyor.

Bu evlerin içinde sayamayacağım kadar çok tailor ve smith bodu var. Sandıklar dolusu renge ve large-small'a göre ayrılmış şekilde duruyorlar. Yarısı excp. weapon bodu, yarısı renkli ingot zırh veya yüksek tailor bodu. Bunlar alınıp sandığa atılmış bodlar değil. Zaten iyi olmayan bodları direk atıyoruz. Hepsi öyle ya da böyle takip edilen bodlar.
Bunun dışında bol miktarda resource var. Aklınıza ne gelirse, her çeşit ingot, deri, log, cloth vs.
Gunn'ın özel yay ve silah koleksiyonu var. Silah sistemi değiştikten sonra toplanmış şeyler değil bunlar o yüzden lucklı bilmemneli değiller. Çoğu vanq ve slayer silahlardı. Şimdi ne haldeler bilmiyorum.
Mono sağolsun tuhaf tuhaf rare itemlar var. Hangisi rare hangisi pahalı bilmiyorum ama hepsini olduğu gibi veriyorum, zaten tek tek saymakla bitecek gibi değil.

Accountun içindeki karakterler:
Noldor - GM mage, GM smith, GM mining, GM med, GM eval. int, 70lerde resist (bi GMi daha var hatırlayamadım)
Gunn - 110 Swords, 110 parry, GM tactics, GM anatomy, 104 resist, 80 hide, 90 healing
Peter North - GM taming, GM lore, GM vet, GM mage, GM med, GM eval, 70lerde resist. (mage üçlüsü GMin az altı olabilir emin olamadım)
Crap - GM alchemy, GM Bowyery - 70 smith (Bodlar için) gerisi mule skiller.
Buc - 120 Archery, 115 Tactics, GM Anat, 90 Healing, GM Fishing, 80lerde resist, gerisi hide.

Peter North'da 3 trained WW 2 trained mare var, hepsi bonded.

Accountda fazla altın yok, kaleyi alırken vermiştik hepsini. Şu anda yaklaşık 5-8 milyon arası gp olması lazım.

Account iki yılını doldurdu. Tüm year prizelardan sadece bir tanesi alındı. TÜm karakterler için stat buff ve özel AOS giyim eşyası alındı (Üstünde "I survived AOS" "I roxxor AOS" falan yazan blessed giyim eşyaları)
Ve bu arada lafı gelmişken account Age of Shadows'a upgrade durumda.

Unuttuğum bişeyler varsa sonra eklerim.
Fiyat koyamıyorum çünkü içimden hiç bir fiyat gelmiyor, teklifleri lürfen pm olarak atın, burada fiyat teklifi gelince ille bi tatsızlık çıkıyor. 1 hafta içinde en yüksek fiyatı verene satıcam.
(teklif verip de almayanın da ipliğini pazara çıkarırım bilmiş olun ;)

gunn[hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR!
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşçakal Gunn,
Uzun zamandan beri geçirdiğimiz tüm güzel oyunlar çin teşekkürler,
Şayet bir gün geri döneceks olursan burada bir kumadam bekliyor olacak.
Yeni galaksinde iyi eğlenceler :)

Kumadam of Moonglow
Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

Account'unu satan dostuma üzüldüm, alan dostuma da hayırlı olsun derim.
Gidenlerde kalanlarda hep dostumuz olacak.
Sanal alemin başka galaksilerinde bir gün karşılaşmak dileğimle.

Kumadam of Moonglow
Liche (bilenler bilir)[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

abi oside oynamam ööle bakıodum ama birinin uoyu bırakması beni her zaman üzer hele aramızdan biriyse :([hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...