Biander Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Arkadaslar Naboo da ne extrusive ore nede Duranium Steel Load olmakta . Droid engineer da en onemli hammade bu ikisi. Diger gezegenleri dolasiyorum ama oralardada bulamiyorum. Su an bulundugu gezegende load edilmis Exrusive ore veya Duranium Steel olan varsa lutfen msg atsin. iki haftadir skilim takildi kaldi. Bi turlu exp yapamiyorum.[hline]Biander Runninghun Master Artisan- Appendice Sharpshooter- Novice Merchant - Novice Droid Engineer @ Exlipse Ecre Flylighter Appendice Sharp Shooter -Appendice Performer - Novice Medic @ Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 off ne daral meslek bu be 10 sn dayanamam ben bu artisan islerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Apprentice olacak :) Apprendice deil :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 değil olacak deil değil :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 stratics forumlarında birisi bi threadde link vermişti bi bulamadım tekrar ya orda resource isimleri ve bulundukları gezegenler falan baya büyük bi liste halinde yazıyodu ss forumlarını bi karıştır bence zaten jedi forumu dışındakiler pek guncel olmadıgından cabuk bulursun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hehe adi adam yakalamış hemen açığımı :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 url icin renoya(darksun) tesekkurler :) halen ariyosan yukardaki linkten bulabilirsin sanirim Biander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biander Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 herkese cok tesekkurler. tatoda load olmus hemen kurdum bi small (ancak small kurabildim akli bazinda yuzde veren yerde mediumluk yer yoktu :)) ama duranium eclipsede yokmus sanirim. Binary Load Lifter Droid bekleyenler Duranium Steelin load olmaini bekliycekler artik napalim :)[hline]Biander Runninghun Master Artisan- Appendice Sharpshooter- Novice Merchant - Novice Droid Engineer @ Exlipse Ecre Flylighter Appendice Sharp Shooter -Appendice Performer - Novice Medic @ Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biander Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Stalkerx, 20 August 2003 03:13 tarihinde demiş ki: Apprentice olacak :) Apprendice deil :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! hehhe saols[hline]Biander Runninghun Master Artisan- Apprentice Sharpshooter- Novice Merchant - Novice Droid Engineer @ Exlipse Ecre Flylighter Apprentice Sharp Shooter -Apprentice- Novice Medic @ Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar