TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dark vanenın ozellıgı nedır cok kullandım ama tam olarak bı bılgım yok sızce 2. ele +8 shard mı yoksa +8 dv mı kullanmalıyım (suan +8 shard +8 dv kullanıorum) arkadaslar yorumunuzu beklıorum[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Shard.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bence shard dv nin ap si az ama dex bonus la tamamlar ha bide -hp olayı var :D:D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdfa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bence dark vane. +6 sında 10 dex bonus vardı sanırım dual dv olunca 20 dex bonus fazlan oluyo buda shard la arasındaki ap farkını kapatır hatta üstüne ap ekler... tabi 200 de hp eksik kalır o ayrı . bi o kadarda mp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lvl 65+ ise Dv diğer durumda Shard[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bi eline Shard +8 bi eline dark vane +8[signature][hline]o_0 [Bu mesaj Marl0_on tarafından 24 Aralık 2005 07:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eee dv ve darkvane aynı şeyler değil mi? yoksa post mu kasıoruz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 pardon sabah sabah xD shard yazcaktim xD[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 walla benimde şu daggerphobia yüzünden nevrim döndü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yo kosp u Lvl icin kullananlari bi yere kadar da np kasmak icin ayip be abi...[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sn bi de bana sor.. adam +8 iron bow almış.. bi de üzerine gidiorum geri kaçıo.. ama burdan sorsan oyunu çok ii oynar.. çok adil.. çok ii oyuncudur.. bir insan bir oyun için annesine,ki benim düşünceme göre dünyadaki en önemli varlık,bu kadar küfür ettiriosa.. helal olsun.. ne diim.. devam etsn.. bu arada +8 iron bow da tek oktan en az 250 yiyorsun.. 250x5=1250.. tek atak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 darkvane nin verdiği dex bonus hepsine yeter elbette darkvane ayrıca çok daha karizmatk[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +8 Shard - +8 Dark Vane 2 tane dark vane aldığında -340 hp ve -340 mp gidiyo buda bence çok fazla bir hp.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bir eline shadr dierine dark vane;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 shard = ironbow dark vane = enion bow sence hangisi daha iyi? shard kullanacan AP önemli senin için attack powerın hp/mp en hangisinde daha fazla shardda tabiki -hp -mp verip ap si az olan bi zımbırtıyı adama 10 tane R vurunca stun ediyo die takmak bence mantıksız[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Eğer Atack istiyosan DV derim[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 şard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Shard tabikide..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Stuner öyle bir benzetme yapamazsın.Zira Enion bow STR bonus veriyor fakat Dark Vane DEx bonus veriyor. Bence 2x Dark Vane +8 Lighting Dmg + Verdiği Dex bonusa dikkat lütfen.Burda önemli bir nokta var paper assasinler için tabi ki shard :D[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Shard derim 5 10 AP fazla olacağına 300 hpden olmaya gerek yok bende dv kullandım sharda göre criticalı çok yüksek inanılmaz damageler verebiliyodum bazen ama en iyisi shard....[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Evet Kritik vuruş var :D Eğer denk getirebilirsen +9 shard gibi vuruyorsun.[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çokta vurdum öyle ama cidden 5 10 APye hp deişilmiyo zaten herkes gibi +4 rollerimiz yoktu 2600 can vardı:)[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achilles961 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 atack ıstıosan dv kullan ama bence bı ıse yaramıo sadece dex bonus verıo o kadar hp gıdıo bence cok gereksız bı ıtem sadece goruntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dexterity bonusu sadece AP olarak değerlendirmeyin arkadaşlar. skillerin zamanını kısalttığını bilmiyorsunuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZZzzZZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Dex bonus var demissiniz.. DV ye asil atagini veren LIGHT DAMAGE.. kritigi tutarsa 3k vurursun.. Sag el shard 8 sol el dv +8 en iyi oyunda. Tabi bunlarin +9 lari yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar