Cancel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 [spo1=İm Tank ][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walenka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ne şimdi bu bişi anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben Warrior'umu Tank Yaptiğimda 10 K hp oldu ;-|[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstlady Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lvl kaç acaba ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :s[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Boehkk o heriflere yatmıssın bide ay em tank olmadi tkrr gel.....[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 we düsürüosan bizde keselim seni lol[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Cancel, 24 Aralık 2005 12:07 tarihinde demiş ki: [spo1=İm Tank ][/spo] İm tank demişin ingilizce(ama ingilizcede büük İ die bişe yok zhuahahahh lolzzzz)[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 topiğin açılış amacı??[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Town Bomb ta kullandigimiz Tank Bu unding ile yaklasik 10k hp oluyo 1k defans 300 acc ile[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Necro Pot yakmadım orda dikkat çekerim Laflarına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: emir, 24 Aralık 2005 12:11 tarihinde demiş ki: topiğin açılış amacı?? nasil bir gereksizlik yapabilirim düsüncesinin bir eseri ...[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sacriface neden açtın onu anlamadım ben :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eee sonra ?[signature][hline]Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yapilanda cok BilMiLik istemeyen sevmeyene Zorla Yorum Yazdirmiyolar Gereksiz oldugunu Düsünen Yetkili Siler.. *!Burada Herkez Alan Yetkilisi olmuş* S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human[/i] [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 24 Aralık 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 24 Aralık 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Town Bomb ta kullandigimiz Tank Bu unding ile yaklasik 10k hp oluyo 1k defans 300 acc ile La tank ıcın ole ugrasıonuz mu :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 SEn iyi Bilirsin Bozii KOşşş Lan Toeunu Sey TYapiyolar DEdigimDe orda Bekliyen ben DEgilim Sensin asdasasd[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Az ugrasmıodun bızle :D bastırmamak için ben de hevesınızı kursagınızda bırakmaya calıscam :DD:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 24 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: *!Burada Herkez Alan Yetkilisi olmuş* murtaza gm olupta buralarla ilgilenemediginden beri böyle :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sol üst köşe tutar hala 1.200.000TL ytl ye geçtik olem ytl yee xD[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cancel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hesaplara pislik bakio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yok burda Alan yetkilileri cok Hesaplara onlar Bakiyo Ben alan yetkilisi Diilim[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :)[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Evet ben reaksiyon gösterdim KimBuPislik bir mahsuru mu var ? yoksa senin verdigin reaksiyonu gösterip . Begenmiyorsaniz okumayin tribine mi girseydim. Bir SS ve onun ile alakasiz bir topic. Ne oldugu ne ettigi belli degil. Alan yetkisili devreye girmeden ic eliminasyon yaparsin. Ayni sosyal hayatta oldugu gibi. Toplum reaksiyon gösterir ve sosyal kurallar olusur. O yüzden benim verdigim reaksiyona senin karsi cikisin da pek anlamli degil. Polemik pesinde degilim. Kimsenin ekurisi ortami da umurumda degil ama patavatsizliga tahammul edemem.[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 iyi Hep Böyle Kal o Zaman *!AĞaM*[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sol üst köşe tutar hala 1.200.000TL ytl ye geçtik olem ytl yee xD[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hesaplara pislik bakio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yok burda Alan yetkilileri cok Hesaplara onlar Bakiyo Ben alan yetkilisi Diilim[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :)[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Evet ben reaksiyon gösterdim KimBuPislik bir mahsuru mu var ? yoksa senin verdigin reaksiyonu gösterip . Begenmiyorsaniz okumayin tribine mi girseydim. Bir SS ve onun ile alakasiz bir topic. Ne oldugu ne ettigi belli degil. Alan yetkisili devreye girmeden ic eliminasyon yaparsin. Ayni sosyal hayatta oldugu gibi. Toplum reaksiyon gösterir ve sosyal kurallar olusur. O yüzden benim verdigim reaksiyona senin karsi cikisin da pek anlamli degil. Polemik pesinde degilim. Kimsenin ekurisi ortami da umurumda degil ama patavatsizliga tahammul edemem.[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 iyi Hep Böyle Kal o Zaman *!AĞaM*[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar