Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Dexteriyus, 23 Aralık 2005 10:34 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 23 Aralık 2005 10:19 tarihinde demiş ki: ya kosp un para olanlarini banlamiolar sanirim sadece 3 gunluk olani var onlari banliyorlardir gostermelik bu kosp olayi k2 yle beraber yurutuluo gibi gelio bana.. Ohaa!! Komplo Teorisine bakar mısın? Adamlar kimin kullandığını bulacak sonrada kimin kaç günlük paralı mı, deneme mi olduğunu anlayacak ona göre banlayacak :D Ancak şu olabilir; eğer deneme sürümünde kullanıldığını belli eden bir şey varsa o ayrı tabii abi beraber calisiliosa ona gore yapmislardir deneme surumunu yani belli eder ben oledir demiorum ama sanki ortak bi olay var gibime gelio...[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu arda pek alakası yok ama cypherda orc larda best_healer isimli bi adam görürseniz ana avrat sövün.. o benim char we hacklendi Fuck __ZapShow__[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: _Kab1z_, 23 Aralık 2005 10:43 tarihinde demiş ki: Fuck __ZapShow__ hehe final i cok hos olmus mesajin ^^[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 benim kardeşime bi tanıdıgı cyperda insan bi çar verdi kardeşimde aldı çarı doldurduk üstünü sonra ertesi gün bi baktık bomboş... adam soymus üstünü almışlar hepsini ertesi gün kendi çarımla cz de pk yaparken bi baktım o çarın nicki gördüm bizde çara girdik adamı dc ettik ne varsa aldık üstünden itemleri vs vs adam kalkmıs bana laf ediyO.Dedim sen kardeşimi nasıl soyduysan bende seni soydum akıllı ol bi daha soyarım dedim :D soymakla haklımıyım haksızmıyım ?[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 adam okadar hırslıki önce charı hacklemiş sonrada e maili ;( maile yeni şifre atıorum ama ne fayda benim mail artık onun xD yani adamla artık senin benim muhabbetimiz bile kalmadı;)[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Lvl kaçtiki?[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 militan_44 bende pwnurtralala yi aldigimda ole olmustu aldim ustunu dosedim 2. gun char i hackledi dosukinuta sonra ben hirs yaptim ben onu hackledim char i geri aldim ^^ salak bi de ustune roc opal earring ve amulet of str koymus onlar da bende kaldi...[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Oda güzel :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 online degılım devam edıyomu ban lar[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ıwı 61 np : 60 k küsür assasin di benim itemlerim gözüme gelmiyo giden item olsun bende ama onun yaptıgı ayıptı... bende ona en buyuk ayıp yaptım yakında çarın şifresinide degiştiricem g** gibi kalıcak :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 zuahah bu yaptıklarım size uyarı olsun ben oldukca bu serverda hile olmayacak dio.. Nedense inanasım gelmedi xD ama banlar devam edio ;)[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tos violation un türkce means ı nedir ?[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Etsin etsin 4 5 tanede +62 banlarsa çok iyi olur :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_shady_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 angelus banlar devam ediyoda bende bagırıp duruyom bi ilgilensin die 1 aydir charima giremiyom bakmiyo adi herifler. bide gold uyeler torpilli oluyomus. biraksinlar bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 60 + lara 30 günlük atıo ama dikkat ederseniz adam işini bilio nede olsa gelecegin gold müşterileri :P[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 her yeni gm in tripleridir onlar gelir ''hev no fiir biff iz hiirr'' diyene banlar onlarca kisiyi bi hafta sonra sIkIlIr birakir banlamayi filam ugrasmasi zor gelir[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 zuahahh kalıtıorum marl[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_shady_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 benim sifremi versinleeeeeeeerrrrrrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 3 rd party program dierek banlıo demekki kosp u party yapmadan acıcaksınız xD[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Azimli bir Gm lazım bu serverlara :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bakın ne olmuş benim accounta xD. "Dear Customer, Your account has been blocked for 3rd party program (Read TOS)." Dün akşam premium aldığım için 3 günlük bir ban olmuş. Eğer ki Cypher'i adam edecekse bu GM 3 gün sonra kaldığım yerden devam ederim.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 zauhahahah yanımdaki adam kospdan banlandı ama adamda kosp mosp yok bu iş yatar bence adam kafasına göre ban atıo zuah koptum ya[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 e yani ben ne dedim o ban en fazla 30 gun oluo zaten cypher da banlana acila 70 olan adam biliom...[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kosp sadece otomatik şekilde kesmek diye düşünme bizim cafedeki veletler kutu toplamaya üşendiklerini için sadece auto loot açıyolar o nedenden dolayı banlamış olabilir.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kosp dan banlandi ve kosp yoktu diyo kosp olmadan auto loot acamaz baska bi programla acsa kosp olarak gecmez[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar