_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sanırım cypher da biras düzelme yolunda. su an itibariyle 5 kişi banlandı ve hala devam ediolar.....[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne 5 i ne 10 nu ortalık kaynıyo ehehehe.[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hepsini banlasalar dupeci,kospcu ve kscileri sanirim serverda bowlda 2~3 kisi filam kalir xD[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yok bence 1 vs 1 anca kalır[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hehe bende girip bi bakiyim bari server a[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 adaı tınlayan yok xD runar hala Kosp MAp xD[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya kosp un para olanlarini banlamiolar sanirim sadece 3 gunluk olani var onlari banliolardir gostermelik bu kosp olayi k2 yle beraber yurutuluo gibi gelio bana..[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kesinlikle katılıorum ark 30 gunluk para ile aldı kullanıo ben deneme amaclı 3 gunlukacmıstı 3 gun once banned :( ama sor 1 daha kullanırmısın ( ASLA )[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bana bu gmnin nickini verirmsnz?? acilll! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 falla cafede tanidiklarim parali kospla kasarak biri 0 dan 63 biri 60 dan 65 oldu...[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nick ini belirtmio banlarken :([signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: kafadar, 23 Aralık 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bana bu gmnin nickini verirmsnz?? acilll! item pls demicen demi ? xD[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 xD[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nogay arkadasımızda banlandı colony zone bug xD yazık oldu[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Marl0_on, 23 Aralık 2005 10:19 tarihinde demiş ki: ya kosp un para olanlarini banlamiolar sanirim sadece 3 gunluk olani var onlari banliyorlardir gostermelik bu kosp olayi k2 yle beraber yurutuluo gibi gelio bana.. Ohaa!! Komplo Teorisine bakar mısın? Adamlar kimin kullandığını bulacak sonrada kimin kaç günlük paralı mı, deneme mi olduğunu anlayacak ona göre banlayacak :D Ancak şu olabilir; eğer deneme sürümünde kullanıldığını belli eden bir şey varsa o ayrı tabii[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sen merak etme k2 para için herşeyi herşeyui düşünür xD[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 beyler ben şuan işte oldugumdan bilmiyorum kimler banlandı.banlanan nickleride yazarsanız sevnirim.[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 daggersexy nogay spear zagor nefear ve daha nicesi..........[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Valla ben 61 den 70 olan hemde bizim mahallede adam biliyorum cyper da adını veremem tabikide :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya bu tos violati ne dir ?[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 daggersexy mi ? o adamın çarı saten edit çardı ben gittim gördüm çarın sahibini. adam kendi agzıyla diyo 1 günde o ıwı oldu parayla item satıyolar sadece cyperda edit çarda satıyolar :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 TOS un acilimi term of service[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alone_child Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 term of service Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ankara RtK cafede döner bu edit işleri adamlar ii para kırdılar walla ama serverrinde ağzına........ tılar[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nedir peki bu term of service xD[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar